Од глупиов Вип не можеме да се чуеме Ми фалиш бе. Еден ден те немам видено и готово, паѓам у депресија Ајде заминав да се спремам, чекај мееееееееееее love you.
Ах бе душо, кај те најдоа тебе баш од сите таму..... Аман више Се надевам ќе се усогласиме за викендов, зашто и сам знаеш колку многу мора да се видиме. Ама ептен мора. (ова како мала поддршка до тогаш)
Не ми се јасни некои работи, за жал... Минатото е такво какво што е, враќање нема. Грешките се направени за да не научат на нешто, за повеќе да не ги повторуваме. Треба да гледаме само напред. Јас верувам во нас, верувам дека ќе успееме.
Не можам повеке да речам дека те сакам.Синока те сонував гледајки ја твојата слика,и беше кај мене во куката но...тоа беше сон,за жал.Го разбуди злото и безчуствителноста во мене пак.Да беше ист со мене како пред две недели слободно ке ја ставев раката во оган за тебе.Ке убиев човек за тебе,секој кој ке спомнеше лош збор за тебе.Можеби еден ден пак ке сакам,но никогаш никој како што те сакав тебе.Можеби повеке,можеби помалку кој знае?Те оставам закопан длабоко во мојата душа со надеж дека еден ден ке испливаш на површината и дека ке те однема за да се досели друга личност на твоето место.Ти благодарам за сите прекрасни моменти. Nice To Know You.
Батеријата од мобилниот не ја полни трошејќи струја. Работи на соларна енергија. Немај гајле. И кога си недостапен 5 минути откако ќе ми се јавиш и ќе треба да ти се прејавам, пак немај гајле. Ич не ми се крева притисокот. И немој друг пат такви грешки, да трошиш струја. Ти будала си бил.
Chest to chest, nose to nose, palm to palm we were always just that close... So how come when I reach out my finger, it feels like more than distance between us... eye to eye, cheek to cheek, side by side, you were sleeping next to me...
Имам чудно чувство кога те гледам ,не се пеперутки не ама сепак чудно кога пишувам еве сега за тебе ..
Што да ти каќам бре ? Поголема перверзија од тебе НЕМА! Манијак си иако не си признаваш ама пак те сакам
Би сакала да му кажам многу работи...ама во лице. Би започнала со тоа да почне да ја цени мојата добрина на време, не откако ќе ме нема. Да не си игра со чувствата на другите и да не ме бара секогаш кога ќе фати женска. Да ја цени таа што ја има до себе, а не јас да го потсетувам на тоа. Да има г'з лично да ми каже што има. Да престане да ме прави глупа, велејќи дека сите знаци што ги гледам се пријателски. Да не му мрда многу газот, зашто лесно ќе ја изгуби таа што ја има, ако воопшто е таа свесна со кого си има работа. Да престане да покажува љубомора и да се интересира, зашто веќе не е дел од мојот живот. А себеси би си кажала дека е време да престанам да мислам на него и да го оставам во минатото. Доволно се ценам за да се задоволам со трошки...
Одведи ме некаде далеку, каде што ќе бидеме сами.. Само јас, ти, небото, ѕвездите и месичината. Себична сум да, те сакам само за себе!