До кога ќе се однесуваш како мало дете? Во последно време си стварно НЕВОЗМОЖЕН и постојано ми лазиш по нервиве! Ма какво лазење-ми скокаш! И баш би сакала да си сега до мене и да ти кажам само едно: ОПРАЈ СЕ!
Знаеш ли колку е заебано чувството кога сакаш некој а не можеш да му го признаеш тоа? Мислам дека знаеш, сомнителна си ми.
Дај Боже да умрам ако ти попуштам овој пат...Немаш ни најмалку грижа на совеста, алал да ти е, секоја чест! Браво!
Само да ми помине ова што доага еднаш месечно... партал ке те направам, ју секси тинг, ју... Вака ке ти играм http://www.youtube.com/watch?v=y0sZJ_uNGz4
Не дека имам некое право да се лутам или ми смета ова, ама ете, глупо се осеќам, не ми е сеедно во последно време. Убаво помини си.
колку е убаво да сакаш и да си сакан ама немозам веке да издрзам, САКАМ ДА ТЕ ВИДАМ, ми недостигаш иако помислувам да ти дојдам на работа, да ти ги врзам очињата, и да те киднапирам, оти вака со работава ми одиш на нерви злато и немој да си лутко и љубоморен, оти само нервози предизвикуваш а нема потреба од тоа
само осмели се вечер да ми се умилкуваш и упикуваш како што знаеш има главата да ти ја скршам сеЉак и да знаеш не искачам за тебе да те видам него да го видам друштвото
http://www.youtube.com/watch?v=D2U0h6ogo3Y Ти немаш право да прашаш како ми е без тебе и дали сум самa...
I can't stop thinking of you 'Cause you're the one I want tonight You make me feel so right Just me and you.... http://www.youtube.com/watch?v=zPAGSUkg24k
Ти си гомно детективско. Ете сега го имаш и пасвордот, па можеш и лично да се увериш што дробам тука. И ако го прочиташ ова, сигурно ќе реагираш нели ?! Зелката не ти дава да преќутиш, знам. Те обожавам, еве гледај како признавам пред сите.
Денес е нов ден,добро кажано,а јас почнувајки од денес повеке нема да те барам,ветувам.Безосетно се откажав од тебе,ја губам довербата се повеке и повеке,знам дека ме лажеш.Продолжи,ама со усул,да не можам да те фатам во сето тоа во кое и ти не веруваш.Дури и ти не знаеш што е вистина а што е лага. Со ова ја напуштам темава.Се надевам дека следен пат ке имам убави зборови за тебе во темата или воопшто нема да се секавам дека си постоил.
Честитки, честитки... Не знаев дека мојш и на то ниво да се спуштиш. Пред мене прајш муабет. Ми идеш на врата. Ало свести се!! Не сакам очи да ти видам. Ми се гадит од тебе. Затоа што си прост, глуп, наувен, смотан, кретен, идиот, имецил... Ти си СКОТ!! Мрш... !!
Ја имаше својата шанса и не знаеше да ја искористиш, и не се ни обиде да ја искористиш и не сакаше ни да се потрудиш да ја искористиш... Додека чекав да се сетиш дека имаш шанса, дека имаш многу шанси ти уживаше или се правеше дека уживаш, се правеше кој сум јас без да согледаш колку глупаво изгледа се тоа, колку е смешно, колку е детско и незрело затоа сега е вака како што е... За мене си сега небитен и не се обидувај да се вратиш во мојот живот бидејки сите врати ти се затворени Чао
Дека го сакам и дека мн ми фали и дека ме нервира овој негов глуп период!!!! И иако го неам видено подолго време, ништо не се сменило!! Сакам да си лежиме на кревет и едноставно само муабет да си правиме и да се држиме за рака... најмногу тоа ми фали!!! А и да му кажам дека е дебил пошо си ги слуша другарите и не си ја покажува кој навистина е!