Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Ми пречи тоа што си неодлучен по прашањето „ние“. Психички ме заморуваш и ме малтретираш, ми фрлаш јаже доволно долго за да се обесам.

Гневна сум кон тебе и затоа што не знам ни што да ти зборнам, ни за што да разговарам, откако се случи ситуацијава, изгледа како се помалку теми за разговор да имаме. И сетоа тоа е затоа што едно исто ни се мота по глава на двајцата, прашањето „ние“. Стојам до тебе и ми зборуваш за музика и слични глупости, а јас само си мислам аман нека ја започне суштинската тема веќе еднаш.

И ужасно ми требаш, се заљубив во тебе и она што ти го претставуваш, мојот поим за совршено несовршенство. Сакам да бидеме несовршени заедно.

Од глава не ми излегуваш, разбираш ли?

И наместо сето ова јас само ти реков :„ Да, си одиме, се гледаме...“ :(

На Doozy му/ѝ се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.474
    Допаѓања:
    91.876
    жалам што не сум таму да ти помогнам и да те гушнам.
    Од љубов кон тебе дури и гајби би кревала :!:
    Те сакам :*

3. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.728
    Допаѓања:
    43.816
    Ќе пукнам од тебе.Гомно лигаво!

4. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    ^ Мојата поента Дилавли, исто мојата поента ја кажуваш! :fubar:

Најмногу мразам вакви статус кво ситуации, ни напред, ни назад. А не ми е јасно, зошто, зошто и зошто отфрлаш предвреме нешто УБАВО ?! :x Ако може некој, било кој, да ми го објасни ова, ќе бидам благодарна. Секој сака да му е убаво, очигледно секој, освен ТИ.

Не, ма знаеш, добро ми викаа за тебе, за се си има причина. Џабе ти е и интелигенцијата и паметот и лепотата, кога ИМА ПРИЧИНА што си сам. Сам и ќе останеш, ако не се свестиш, дека јас НЕМА ВЕЧНО да те чекам да се одлучиш. Таков ми е карактерот, што ќе се замарам максимално, до крајни граници, ќе барам ронче надеж кога веќе цел леб на надежта се изел... А ти, ти кој ми зборуваше за себичноста, како другите се себични, испадна најсебичниот човек што сум го запознала!!!!!!

И да, не ти се другите криви. Секој сам си прави, секој си го крка надробеното. Ти драги мој, нема далеку да стасаш со таа твоја себичност. Многу работи забораваш, многу не гледаш... Кога дури и целото проклето наше окружување го чека наредниот очигледен чекор, ти се пикна назад во глувчешката дупка. Кукавица си. Чикен си. Во душа и тоа. Се излажав дека си позрел, подобар, те идеализирав, гледав поддршка и заемно разбирање, гледав подадена рака, за на крај да останам сама во една голема празнина, со мојата испружена рака. Боли кога морам да си ја повлечам, да знаеш.

Штета што, ако воопшто некогаш налеташ овде, нема да разбереш дека ова е за тебе. Дека можевме, јас и ти многу, ама не. Себичноста во тебе е поголема од се друго. Ма нема проблем, можам јас и вака. Ќе ми биде тешко, но можам, не се секирај. Статуси кво не планирам да трпам. Време е да продолжам понатаму.

п.с. Чисто информативно, ако укопчаш дека е за тебе, и од кого е пишувано, поздрав со сликата....

На crazylady, Miss.Ricci, De-lovely и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Нее од ден на ден се повеке ме изненадуваш :x Некој ден ке се онесвестам од тебе :x ц.ц.ц.

6. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    604
    Толку, толку многу ми фалис сто еве сега би седнала во авион, кола било сто и би ти досла на врата расплакана, растреперена и би молела да ме смирис.
    Ми фали мирисот , допирот , топлиот образ твој , колку би сакала да те видам сега како треперис додека ми приогас.
    Сто се не би дала да се изгубам во погледот твој , да те видам како љубоморис или како си барас изговор за да ми пријдес... :)
    Како би сакала да се гускаме пак силно силно силно ,да си зборуваме со поглед бидејки нели... горделиви будали сме и двајцата и не моземе да си направиме муабет како сто му е редот. |(
    Ни еден го нема тоа сто го имас ти , ни еден не мозам да љубам како тебе, никој не знае да ме допре како тебе и да ми го наектрелизира секое влакненце на телото. :$
    Те љубам, ми требас , ми фали цел еден дел од мене кога не си ми близу.
    Убаво ми спиј и, Чувај ми се . :l:

7. ViktorijaMari

ViktorijaMari Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    463
    Допаѓања:
    159
    I wanna lay you down in a bed of roses....................незнаеш ни самиот какво чувство разбуди во мене :inlove:

8. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    I love you so much!! Едвај чекам да те видам утре, цел ден ќе сме заедно !! И знаеш што!? Сакам утре да ми го направиш омиленото јадење, и знам дека воопшто тоа нема да ти претставува проблем! Ајде нека доаѓа утре побрзо
    :* :* :*

9. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Да ме земеш за жена! Ете тоа сакам да ти го кажам :lol:

10. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    3.742
  11. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    126
    не знам зашто си го трошев времето со тебе се виде каков идиот си ќе се каеш еден ден за се али касно ќе ти е а сега поздрав и леп провод и не ме барај повеќе снејк веќе не е достапна за тебе КРАЈ

12. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    :o: Тик-так, тик-так..... :o:
    :yawn: :emo:

13. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    колку убави зборчиња :)
    знам дека се исказани од :l:
    ми го разубаве утрото и денот :$
    ај да побегнеме од градов за еден викенд-ама вечно да трае :D
    ми требаш, те сакам, те посакувам, сакам да се будам и заспивам покрај тебе :wasntme:

14. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Маче, ти труди се.. само внимавај да не останеш труден :lol:
    Можеби и ќе ме имаш еден ден :D

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Битно е да предизвикаш некаква емоција?! - Јас поради би да не ми предизвикуваш емоции и турбуленции внатрешни, да не се губам како Германец кога ми ѕвониш на телефон и кога ми се смееш преку жица.... ама кој ме слуша де? :D
    Гледам (слушам де :D ) ти се пуштил гласот... помладо звучиш вака, знаеш? Не звучиш веќе... чичковски :D Ми се чини вечно ќе те зафркавам за ова. :D

Ќе чекам да ми се јавиш деновиве, да ме носиш на твоето прекрасно место.
    До тогаш... :*

16. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Значи ти реков ОДБЕРИ СЛИКА, ама добро твојата мрзеливост толку те опседнала што дури и буљење у плафонот ти се чини мнооогу тешка работа! :devil:

17. wild.cat

wild.cat Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    28
    само колку убаво го започнавме денот
    ти си срцетоо моее најјсакано :lol: :inlove: ..
    секогаш да си вака добро расположенн ии помалце инаетчијаа..
    те сакам срценцеее :*

18. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Си подаривме преубав, преубав викенд.
    Прв вистински, само наш, без никакви замарања и ограничувања...прв откако сме заедно.

Будење со нежни бакнежи, утринска масажа, топло кафенце и Милка од јагода...

Насмевки, шепотење во кревет и бакнежи со вкус на потпечени сусамчиња од ѓевречиња

Ми велиш сум се однесувал кон тебе како да си била принцеза...па ти си принцеза...

Ти си мојата принцеза...

На Hipica, Phyramide, teddybear и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    ти си моето најгалено маченце па толку да сакаш да се галиш тоа е просто чудо..ама ми прија тоа и те сакам бе бишенце мое мало ( од скоро два метра ххихи)

20. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Да си знаеш дека со тебе сум многу појака и похрабра. Целата планета ќе ја истрчам во еден здив кој ми го одземаш со секоја воздишка.
    Си знаеш ти, си знаеш...