Идиоту еден Што ти сум јас крива ако нешто си изнервиран? Од каде да знам што ти е кога не кажуваш? Како некој мисир седиш и ќутиш. 100 пати те прашав, ти пријдов, те бакнав, ти ништо!! Што е ти се смачи со мене? Кажи си така, не да ми глумиш бремена жена со 350 расположенија!!! Сега јас ќе исклучам телефони и нема да ти излезам вечер, па помачи се малку да помислиш што ми е мене. А може и галје да ти е, можеби убаво ќе ти дојде. Идиот !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Заради таа твоја добрина еден ден ќе останеш сам и неженет од што на сите им исполнуваш желби,а јас очигледно или ќе морам да го прифатам тоа дека ти немаш храброст да кажеш не на остатокот од светот или фино,лепо ќе си заминам засекогаш.Те ловам на грешки и будно те следам,а убаво ме знаеш кој ќе ми биде следниот чекор.Ни одмор,ни бутур...сам да си го платиш цел ако го откажам во последен момент и не ме замара право да ти кажам...
Имам живци ортоми! И многу љубов. Ама и лошотилак кога треба. Подобро ти е да си човек, мојот човек, каков што си вечерва, каков што беше некни, минативе две-три недели. Затоа гледај да не ја упрскаш пак, оти доволно ми беше од бубачки.
Ееее така те сакам мирен и послушен. Кога ќе речам така и така да биде. И сериозна сум дека сакам дете со тебе
Те љубам. Поради тоа што си најдобар, поради тоа што кога ќе ме погледнеш со сините очи се топам...Се чувствувам како будалесто девојче што прв пат се заљубило. Ахххх...
твојте очи... те сакам сонце мое. ти си тој за кој се будам, живеам, се радувам на моменти се прашувам зар можеше да бидам толку среќна да те запознам баш тебе