О, мачор. Јас годинава имам повеќе сила за тебе. Пу,пу,пу. Ми се темни кога ќе ми текне дека ќе ме боли глава од обврски, ама не се жалам, реков... Како и да е, не ми е ко лани. Се ќе биде добро, нели мачору. Еве си. Сонце. Спојлер
Абе смотан, ми фалиш па. Не ми поминува времево без тебе. Да знаеш дека ќе те барам, ми е гајле ако не можеш да збориш. Ок? Ок. miss you & love you.
М. смотан си бе смотан Едно HI и одма мислеш ... хахахах уживај се кулирам не мислам озбилно не се оптеретувај
Посакував да ми речеше, да земам малку облека и да си ги земам личните документи и да ми ветиш дека ќе одиме некаде на крај на светот. Многу сонував за тебе. Сакав еден ден да ми речеш дека навистина се може да биде поинаку. Јас бев подготвена да се откажам од се, само за тебе. Но, ти замина. Не ме зема. Заборавив како изгледаат моите очи кога се суви, без солзи. Толку многу те сакав, што ти го простив заминувањето.♥ НЕ МОЖАМ ДА ТИ ОПИШАМ КОЛКУ МИ ТРЕБАШ
Најди ја, фати ја истава фрекфенција! Зборувам, зборувам на фрекфенција на љубовта! http://www.youtube.com/watch?v=btlZVAelMFc
Me изненади синока со пораката беше многу фин,да немаше нешто пиено? Ако,а сега ке сакаш да ми го излечиш запчето?ме боли пак
Значи како менуваш расположение... 100 на саат. Само ти можеш така. А веќе не се ни жалам за тоа, се навикнав. Како и да е, те сакам...
Леле колку ми фалиш ќе спобудалам аман веќе нека дојде и тој ден конечно да те видам,да те гушнам....
I'll stand by you, I'll stand by you, won't let nobody hurt you...and I'll never desert you... Лаку ноч, лебедче http://www.youtube.com/watch?v=maAyfcO-X3k
Не сакам да заминеш,али немам право да те спречам.Се радував мислеќи дека немат да си се јават за да одиш но ти се јавија.Се радувам за тебе,сепак од тоа ти зависи иднината.Ама не сакам ни да одиш,не можам да бидам мирна овде вака....Мислам следува тежок период,како ќе го пребродиме ке покаже времето.
Две и пол години...и повторни чекоревме по истите улици и повторно ме бакна онака како и првиот пат и повторно пеперутки во стомакот...и да, повторно се заљубив во тебе, всушност сфатив колку многу те сакам...бескрајно Ти благодарам за прекрасниот ден.
И нема веќе трема, нема ни дилема, сакам да ја гледам таа твоја глума волшебна.....и никогаш јас нема, нема да се сменам, се додека гледаахамјееа дека ти на мене ми припаѓаш.
да знам те сваќам и мило ми е за тоа што го кажа баш така сакам и јас,но знаеш немам време,место ни чувства пак да го направам тој чекор,не си ти виновен,не дека си ти па ајде,кој друг и да беше истото ќе го чекаше со ова девојче кое се претвори во ладна вода чекор по чекор,се надевам ќе биде подобро и верувај ми би сакала да успееме п.с А тебе гомнару не сакам ни на сон да ми доаѓаШ,што к*р бараш во сон да ми доаѓаш и тоа со неа бе? За да ме потсетиш какво Спојлер гомно најголемо излезе? Не ми требаш,ете гледаш живеам и без тебе,многу подобро се снаоѓам од што ти си мислеше ! ... аа а за тој со очките МмМм онака убаво ми е во товја близина ( но сето тоа е само другарски) иако можеби не наликува на тоа