Те сакам и ми фали гледањето секој ден... Деловен човек си знам... Ама вака барем едвај чекам да те видам.... Чудно ми е што не ми фалиш премногу... и што гледањето преку 2 - 3 дена не ме вознемирува, напротив...... Созреавме ли? Научивме дека не е убаво да се гледаме секој ден? Како и да е, убаво ни е. Денес бев кај симпатијата од трето одделение на гости... И тапа си поминав... Искочив кај него на балкон и ти со колата пројде доле баш во тој момент... Тогаш сфатив дека те сакам само тебе!!!
Си реков дека не сакам да се заљубувам... но ти ме шармираш. Те сакам, иако ти мене нема ни да ме погледнеш.
http://www.youtube.com/watch?v=KhfNqw-J ... re=related пробали смо није ишло шта желиш више? пушти ме баш си дјете, дај ми да дишем Мени треба мушка рука боље је тако, молим те иди остави све овако.. Никада ме драги није било више срам, ти дајеш мени сву љубав свјета, ја немам шта да дам Љубоморни прсти твоји такли ме лако, молим те иди остави све овако..
Што не? Дека ме вади од такт што го нема, дека се‘ повеќе го покачува количеството на емоции во мене, дека сакам да ме прегрне, да ме скрие целата.... оф, главата ќе почне веќе да ме боли. И да, би го прашала нешто, суштинско. Кога ќе дојде ден да се видиме
http://www.youtube.com/watch?v=fom25qqvxVs Хард кор турбофолк...креативен начин да ти кажам how much I give a damn !То ти је класична демотивација бате Љољ
Ааааа па ти преубаво си свирел на гитараааа. е сеа секој ден има да ми свиркаш така да си знаеш ! И немој да се буниш не ти барам под прозор да ми свириш, само на увце те сакам те сакам и те сакам
Знаеш дека обожавам да ми ја фаќаш косата . Зошто денес не ме рчкаше? Јас се напнав, ја пеглав пола саат, ја напрскав со пола кило парфем, а тебе не ти текна да ми ја разбушавиш малце повеќе. Остави така да ми стои средена . Добро барем уште кога се качив во кола ми рече дека многу сум се намирисала. Барем тоа примети. И фино те зезнав малце на крај. Помисли си отидов? Сама? Не бе. Кај ќе идам сама без тебе по темницине? Така направив за да видам како ќе реагираш. И видов. Лутко еден .
http://www.youtube.com/watch?v=ShNbXXnJ ... sw&index=9 And I would be the one To hold you down, Kiss you so hard I'll take your breath away. And after, I'll wipe away your tears - Just close your eyes, dear... Посакувам да бев покрај тебе,МИ НЕДОСТИГАШ ТОЛКУ МНОГУ!!!
Треба да ти кажам нешто?Заслужуваш?Ма не треба ни да пишувам овде за тебе ама тоа сум јас.Почннувам да не мислам на тебе,да сум рамнодушна,да не те барам а нити да плачам за тебе.Чудно нели?За многу кратко време се случи тоа,а и да ти кажам право,мило ми е што не те сакам како порано. Ајт,чилни малку.
For all those times you stood by me For all the truth that you made me see For all the joy you brought to my life For all the wrong that you made right For every dream you made come true For all the love I found in you I'll be forever thankful baby You're the one who held me up Never let me fall You're the one who saw me through through it all You were my strength when I was weak You were my voice when I couldn't speak You were my eyes when I couldn't see You saw the best there was in me
Не не не злато мое, не оди тоа така. Или ќе креираме нови правила, или ќе биде крај на играта. Не си ти лидер на играта.
Зошто немаме повеќе слобода, а мачор? Колку што имам планови, толку и синџири имам на рацеве.. Те сакам толку многу што.. ах, издржи го ова, те молам.. Се што можам е да ти ветам дека ќе дојдат нашите 5 минути..
Постојат многу спомени, само што некој ги наелектризирал, ги закачил на нашите трепки, па штом ке почнеме да мислиме на нив, не‘ печат очите.