The scars of your love remind me of us, They keep me thinking that we almost had it all. The scars of your love, they leave me breathless, I can't help feeling, We could have had it all Се осеќам ко да ми тонат сите бродови... Вклучувајќи те и тебе... Не ми замерувај денес!
Фала ти за оние убави зборови, кои што ми помогнаа да научам да се сакам, ценам самата себе. Знам дека понекогаш не си ти виновен кога викам на тебе, плачам поради тоа што други ме повредиле, но сепак ти си тој што знае да ме ислуша секогаш до крај, изговори некој збор што има голема моќ и само со една прегратка да ме смири. Понекогаш мислам дека си премногу добар, трпелив со мене но во право си ти - за оној што го сакаш све ќе направиш. Те сакам и биди покрај мене, ми требаш !
Иако не верувам дека постои Господ еве,сега ке премижам. Го молам Господ само да бидеш добро ти а ако се случи тоа јас ке се откажам од тебе само да бидеш океј.Те молам биди добро.Каде си?Те молам дај ми било каков знак дека си во ред само да бидам мирна. Eдит:ФАЛА ТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
Те молам однеси ме подалеку од се. Само трпам, ќутам, се воздржувам и ќе пукнам. На моменти ќе пукнам, плачам, се нервирам, и го притискам тоа во себе. Проклета ќе бев ако не беше со мене, којзнае како ќе издржев, којзнае како ќе преживеев. Само ти си потпората во мојот живот, за која вреди да трпам, да се борам. Само заради тебе вреди да го живеам овој проклет живот. Само ми треба твојата прегратка во моментов. Само да можеш да ги составиш сите скршени делови од мене, и да ме направиш целосна. Целосно твоја. Ми фалиш. Те сакам премногу.
Незнам зошто, понекогаш кажувам работи кои не ги мислам... Потоа се каам, а неможам да ти признаам, како нешто во мене да се руши. А сакам само да бидам силна!
Аман од топло ладни тактики. Ако, не се секирај, доволно се припотресував заради тебе. Време е ти малку да се потресеш. Г луп.
Како е можно да не те приметам каков човек си, толку време? Одговараш на мојата замисла за "совршен дечко" Секој ден ме изненадуваш, се повеќе и повеќе
Е стварно не е фер.....5 дена не сум те видела, море гомце едно. И баш на оваков ден да не можеш да искочиш, па уште ради толку банална причина Ако, така ти е, кога не сакаш да се преселиш во Центар. Па обавезно по еднаш месечно ти сменува вода, струја.....во 21 век Па се жалиш дека е скап бензинот, пошто имаш три дена јахање дур стигнеш до кај мене или до Центар, али небитно, не се сели, ако ти е, и малку ти е, така да си знаеш. Епа ти чекај си ако немаш друга работа, а јас......ич не му ја мисли, ќе се снајдам, како и секогаш
Aуу мрцка,одамна не сме мавнале по една-две тулумби... А,и сакам да се омажам за тебе,ама прво сакам да се уверам дека сме апла еден за друг,иако и сега сум сигурна,ама дур не се реши све,и дур не ги решиме сите ситници и недоразбирања,нема свадба!
Мистери има нова симпатија А ти мала само шетај и прај се пи.ка, ама КАД-ТАД ќе ме претставуваш као твој дечко
Ти самиот виде дека сум попаметна од тебе... ми успеа мојата замисла иако вечерва око нема да склопам