Те сонував ноќеска, тоа треба да значи нешто или? После тоа ми дојде една инспирација и чудна идеја, ама другата во мене не ми дозволи да ја изреализирам.
4 години да чекам?!?!?!?! ти не си нормален. има да ме земеш за жена уште оваа година! јас не планирам да бидам стара мајка, па кога ќе си ги шетам децата, другарчињата да мислат дека баба им ги шета. НЕ НЕ НЕ!
Те сакам... ама ете не можам да ти го кажам, ме разбираш дека не можам ??? Многу те сакам, ти си љубов моја, само многу ме нервираш, немој да ми даваш повод за да бидам љубоморна, не сакам да се караме, ај така златце
аман кога планираш да одиме на одмор....веќе ми здосади тука,да се чуствувам кај тебе дома како натрапник,таа твоја сестра ме излудува,вака барем 10 дена ќе имаме приватност!!!!!
Иди УПМ и не се враќај, преку к*р ми е од твоето понашање...ко се околу тебе да се врти...ако не ти одговара - гајле ми е. Најди си некоја друга , и јас ќе си најдам некој што ќе вока за мене : Леле ама фино и убаво девојче. Така да си знаеш ( смајли среден прст покажува , зошто не ми стават едно оригинално со среден прст па да можам фино да си се искажам? )
srcko izmasiraj me me boli grbceto obozavam masaza i non stop go teram da me masira,si go nauciv veke i ne se buni
Готово веќе, не те замарам со тие ствари. Ти кажав дека чепкам и сум душкало и ако најдам уште нешто било што поврзано со дотичната особа тешко тебе. Си проверувам, си чепкам и ми се може и имам право зашто сум ти девојка!
За симптијата= Сакам да те фатам за долгата твоја коса и да те излвлечам од кафичот па да те излапам оти си смотко еден не ме приметуваш ама не се секирај ќе те освојам