Барем сеуште те имам во мојот сон, некогаш посакувам никогаш да не се разбудам и таа моја луда идила да трае засекогаш, последното место каде што можам сеуште да најдам вистинска среќа http://www.youtube.com/watch?v=E_qKLzmY0cE
едноставно ти знаеш како да ме насмееш до солзи во ниедно време! Те сакам најмногу душо моја најубава, и морам да се соземам од смеењево почнува мешето да ме боли! хахахахахахахахаха ќе си пукнам, ќе си се рокнам хахахахахахахахахахахахахахахаха
Луда ли сум, што во ова време од ноќта се надевам да ми се јавиш, или барем да прочитам порака од тебе? Мислам на тебе, злато мое!
Успеа сонце..Благодарение на тебе сега раните станаа само бледи лузни..спомени на една далечна борба... ...Те љубам
Уште да си како што синоќа те сонував (читај: романтичен) ќе нема ко тебе на светов Би бил идеален за мене
Животот ми е многу поубав со тебе! Се чувствувам исполнето и среќно и доволно ми е само да го слушнам твојот глас!
Koлку сакам да кажам дека ми е сеедно за се што се случи изминатиот период.Колку сакам да кажам дека не ми е гајле за тебе.Но иако го велам тоа на другите сепак се чуствувам бедно,изиграно и разочарано.Знам дека еден ден ке се смеам на сето ова кое го имам пишано,но тој ден е далеку.Иако испадна беден а зборуваше за однесување на мојот бивш сепак испадна како него.Ме боли тоа што те сакав многу повеке од него.Да ме прашаа пред некој ден за кого би го дала животот а јас без размислување ке те посочев тебе.Знаеш зошто?Затоа што ме натера да се сакам самата себеси,да сум горда на своите постигнувања,да ги ценам и ситниците,но сега тој учител го нема во мојот живот а сликата останува пред мене,болката во мојата душа и срце.Уште еднаш скршено.Уште една лажна насмевка на лицето.Уште еднаш кавги со мојата мајка само заради тоа што се чуствувам лошо заради тебе.Знам дека бев крива за дел од настаните но јас само се грижев за тебе зошто не сакав да изгубам уште една личност која ми значеше,кој го сакав со сета душа и срце.Бев исполнета во душата кога зборував со тебе секој пат.Со гордост зборував:Еј ова е личноста која ја сакам.Сите ти љубомореа за таа љубов која ја чуствував кон тебе,се обидуваа да не разделат а јас и ти сепак останавме силни се додека нешто не прсна во тебе.Мислев дека ке се смениш,па и почна,но сето тоа заврши без објаснување од твоја страна.Само молчам и фрлам работи кои ми беа дадени од тебе.Го скинав златното ланче кое ми го подари.Исто и мечето кое ми го даде за Валентин.И сите песни кои ме потсекаа на тебе ги тргнав.Сите заеднички моменти кои ги поминавме се трудам да ги избришам од главата. Што и да кажам веке е излишно.Времето ке покаже зошто сакав да те задржам.Се надевам дека еден ден ке ни се спојат патиштата и јас и ти,очи во очи ке се гледаме и ке се смееме на се. Те сакам,и те мразам. Збогум душо,сега те оставам како што сакаше ти ама немаше доволно храброст да кажеш.
Едно збориш, друго правиш... Не ми е убаво. Ништо не е како што беше, нема ни да биде, ама ни на подобро не иде... Многу си глуп. И многу ме нервираш. Не сакам да те видам. НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВАШ ...
Немој да ми се извинуваш. Знам дека сум attention whore. Такви сме ние женстурачите, сакаме внимание, да ни биде кажувано дека сме сакани и дрн дрн романтики. Патетикус сме нели? Знам. И ти извини, не јас. Те сакам!
http://www.youtube.com/watch?v=JDKGWaCg ... re=related ТЕ МОЛАМ НЕМОЈ ПАК КАВГИ!!!!АААААААААААААА ,само ако почниш со глупости! Не си фер,МИ НЕДОСТИГАШ!!!!!