Извини што те разбудив, знам дека 2 дена по ред немаш спиено, бидејќи имаш премногу обврски периодов, ама морав да те слушнам, денот не ми беше тоа што треба да ми биде без гласот твој, ајде нека дојде вечер побрзо за да идеме на плоштад да видиме што направиле фановите на Тошка те бакнувам и гушкам најсилно
Зовем да ти чујем глас, Ми недостигаш љубави 2 дена те намам видено Конечно денес ќе те прегрнам и ќе те бакнам така убаво и страсно што нема да посакаш да се трнеш од мене. Те сакам љубов моја
"Kad umesa prst sudbina,sama tece reka fina-crvena ko krv u venama ma sada mi ne reci zbogom,da jos malo budem s tobom-za tugu je zivot pred nama......"
Знам дека нешто криеш, ке дознаам јас што е тоа. Иако се правам на тошо се гледам и сакам кога си лабав тогаш најубаво се дознава.
Душо, ич да не се секираш......Ма не те заслужуваат они тебе да им одиш таму, бре.....И онака се грдосии сите од прв до последен Е сега, знам дека многу сакаше да ја добиеш ради тимот, ама тоа е Затоа, ќе си одиме ние двајца заедно кај што никој нема да не ограничи, кај што никој нема да поставува глупи прашања, кај што нема да мораме да бараме специјална дозвола да отидеме......и ќе си поминеме најубаво Спремај одмор за Март-Април , само да видиме зимава како ќе се покаже. Ај сега спремај се таму
И покрај сите трудови да и го направам денот интересен, да и биде незаборавен полн со спомени, на крајот на денот една мала незгодна случка и моја мала лутина која таа неможе да ја сфати на вистински начин ја прави да ги ослободи своите темни чувства кон мене, и да ме вовлече во сенката. Fakmen I am, I am me no more.
Слушај, ако ме нервираш ќе те исплескам. Ама ка те легнам на стомак преку нозеве, ќе ти ги соблечам гаќите и ќе те плескам. Биди мачор и мјаукај, тогаш си најубав. Можеш и да предеш.
до симпатијата никад не реци никад кад смо у питање ти и ја све е могуче нема правила,никад не реци никад шта носи јутро ко то зна сама са собом још ни сам раскрстила
Стварно си злато што ми кажа толку убави работи ,,,ме разнежни вечерва.Со тоа што ми го кажа дека ти ќе бидеш таму кај што ќе бидам јас и дека сеедно е каде сме САМО да си со мене ме направи да се осеќам ухххх некако ме стопи,се наежив...Те сакам миличок,остани стално вака кроток кон мене и полн со љубов и внимание.
Ти си прекрасен !!!! кога и покрај се можеше да одвоиш неколку минутки за мене само да ме слушнеш немаш поима колку ме израдува ти благодарам душо моја те сакам најмногу,секоја минута се повеќе и повеќе ми фалиш ти праќам безброј бакнежи и прегратки и секогаш носи ја со себе мислата ДЕКА ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ буценце мое