Сеуште ми значиш. И во еден момент се мразам самата заради тоа, а во следниот сум горда што сум способна да не те мразам. Не те ни сакам. Ама мил си ми. Многу Ако потклекнам уште еднаш пред тебе, па не знам што ќе направам Ќе се откажам од самата себе во службен весник
А, бе, ако ти не сакаш да си легнеш на брашното, јас фино лепо ќе те бутнам во брашното. Сите се освестија, ти не. О, рибо моја, не сме свесни ни двајцата колку може да ни биде убаво.
И повторно ми го разубави денот на начин на кој најмалку очекував..Отворив врата и видов прекрасни рози.. Секој изминат ден те сакам се повеќе,секој нареден ден со тебе е предизвик,секој изминат момент покрај тебе е се повозбудлив..
ке дојде брзо и декември бе знам јас, и пак ке се засрамам и ке наведнам глава пред тебе на првата средба ке лудуваме низ македонија и бугарија еден месец, знам јас офффф едвај Чекам
Шепот во уше ... те сакам ... Возврат ... јас повеќе. Како и секогаш ... Ретко а силно. Свеќи и акционен филм. Кој ако не ние. Јас и ти. Свиени под кебе. Бакнеж во чело. Те сакам ... Јас повеќе ... Го слушам твоето срце ... Ме галиш ... И ништо друго не е битно. Освен јас и ти ... Освен ние ... Две а едно ... Едно, а толку совршено.
Кај си цел ден шо те нема??? Сакам да те слушнам,чоек не можи ни да те слушни упм веќе,сакам шо побрзо да те видам!!! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА Не е фер,ми недостигаш!
те сакам највеќе на свет и мн ми фалиш сакам да биде како порано многу ми е тешко што ти згршив сеа се каам за тоа но неможе да се врати времето така да ќе се бидам за иднина да биде како што треба само ти посакај...нема збор за тебе се правеше д ами биде убаво се што ќе посакав правеше а ја се со лош незнам зошто можебе дека премногу те сакав па ми беше страв да не ме повредиш мене а на крај испадна ја тоа тебе ти го направи...никого немам сакано како тебе те молам врати се да биде како што беше порано те скам многу
Некогаш стравувам дека поради далечинава, ќе немаме вистински спомени.. Ќе си останеме ние двајца и ВИП меѓу нас, виснати на телефон, скајп... А сепак силно те чувствувам како дел од мене, од мојот живот. На сите им зборувам за тебе, иако сите не сакаат да ме ислушаат. Ти си ми блиску и ме смируваш... I've been alone with you inside my mind, and in my dreams I've kissed your lips a thousand times... http://www.youtube.com/watch?v=AiC7ZX5K9L4&ob=av2n
WTF? Умората ти го прави тоа или нешто не ти е погодено??? Ех машки,ништо да не се кажело...Со кој ќе прајш муабет бе ако не со мене,а? Со перницата??? Тууууууууууу....