На ексот: Откако раскрстивме вчера, откако ми кажа се, и откако јас ти кажав, ми се тргна огромен, црн облак од над мене. Излезе сонце, конечно. Пријателство после врска, КАКО ДА НЕ
Ако ако, ќе молчам јас...но на трпениево му се ближи крај! Знам дека моите зборови ќе те повредат и срцево ме боли што е така, но некои работи едноставно мора да се променат и тоа што побрзо...
Понекогаш се прашувам како налетав на ваков алфа мажјак како тебе. И после сфаќам... ти не си алфа! За мене ти си алфа и омега!
ма не кабело мобилниот го кршам за џабе кога на моменти се инаетиш и неможам да ти докажам некои работи
All that I am, all that I ever was Is here in your perfect eyes, they're all I can see I don't know where, confused about how as well I just know that these things will never change for us at all If I lay here If I just lay here Would you lie with me and just forget the world?
I feel I know you I dont know how I dont know why I see you fell for me you cried with me you would die for me I know you need you I want you to be free of all the pain you hold inside you cannot hide I know you tried to be you couldnt be you tried to see inside of me AND NOW I M LEAVING YOU I dont want to go Away from you
My heart is breaking and I still don't know why.... I guess we'll be OK..... But on the opposite side...
убаво помината вечер кај мене домче, еден куп гушки, убаво кафенце и уште подобро филмче! а утре вечер ќе останеш со подотворена уста кога ќе ме видиш, само ми е страв да не ти падне вилицата хахаха и те сакам најмногу, аааа колку многу се имам јас заљубено во тебе
Симп 1 ...Незз тебе шо да ти кажаммм, имај добра ноќ Симп 2 ...Е тебе имам нешто поќе да ти кажамм, срцка си бееее знајш дека многу се палам на тебе ..инаку твоето здраво со твојата прекрасна насмевка ми иди ..ми идиии ехх се и сешто да ти напрамм.. сакамм да те галаммм ,со тебе да се фаламмммммм
тоа е таа есен ! ми фалиш еве признавам и едвај чекам да те видам .. а тебе .. јаден си ми знаеш,моментално си мета на моето сожалување,добро бе,кај ти беа очите,од така "гоолем" фраер да се спуштиш волку ниско е богами ти честитам ајде небитан си си знаеш
Абе па ми фалиш... едвај чекам да си дојдеш Башка времево е за никаде колку убаво би се гушнале и би спиеле и би разменувале нежностиии