Мора да си најдеме расправија, не сме живи. Ноќта ако не ја поминеме заедно, ја трошиме за да си ги плеснеме грешките, за да се направиме најпаметни, за да не ги признаеме нашите падови, нашето невнимание. И ќе се искараме така добро, да сеуште си држиме кон своето. Потоа следи нашата вообичаена тишина. Најчесто ти ја прекинуваш, и си попознат во нашава врска како „попуштачот“, а јас како „гордата“ и „инатот“. Со право сум си јарец, тоа е. Ни требаат миговите кога уживавме во снегот гледајќи го паѓа. Додуша, имавме попаметна работа од буљање во снегулките. Уживавме во цигарата, во црвеното вино, се опивавме од љубов и страсти. Никогаш не сум чекала во животот да дојде зима, затоа што мрзам ладно. Сега богами со душа ги чекам тие скапоцени моменти. Сакам да бидат поубави од претходната зима. Сакам целосно да заборавам на сите проблеми. Сакам неоптеретена целосно да ти се предадам. Сакам да ме земеш во своите прегратки, и да останам таму засекогаш. Сакам да ме имаш. Расправиите како дошле, така и ќе си заминат. Тоа што сме го имале, тоа што го имаме, и тоа што ќе го имаме треба да ни биде вечно на памет, никогаш да не го заборавиме. Имаме толку убави, прекрасни моменти заедно, да после секое наше карање, јас со солзи се сеќавам колку ни било добро, колку ни било убаво. Солзи радосници, затоа што сум го доживеала тоа, и тоа со човекот кој бескрајно многу го сакам, со цело мое срце и душа. Те сакам.
Нема спас за мене кога ќе те погледнам во очи. Едноставно е, прекрасно е, волшебно е, неопишливо е, посебно е тоа што знам дека си покрај мене. Не, не знам, чувствувам! Е тоа е она вистинското, да чувствуваш а не само да си свесен. Нити ме интересирал некој друг, нити сакам да ме интересира. Кога ќе најдеш еден што те исполнува, се друго е излишно! Те сакам
на непреболената љубов- Ех бе драги Ј. младоста ми ја зеде бре дете! Баш штета што сме два различни света, кои можеби никогаш нема да се спојат. Али пуста јас, и покрај се, сеуште се надевам. Еве ти еден поздрав! Спојлер дали за година или две ќе кажам пак кој те ј*бе?! http://www.youtube.com/watch?v=lGpzsjyi2Ow на В.- Мразам недораснати лиглиња. За твоите години размислуваш како 5 годишно дете. Ако не ти дојде паметов наскоро, ќе го расипеш и ова пријателство што го имаме. Јас не ти давам недеж, очигледно самиот ти си даваш за право да ми досаѓаш. Прекини веќе.
Вечер ќе бидам најубава, да ти биде мака ако не излегуваш, или ако излезеш а не (посакаш да) ме видиш!
Недораснат. Ми здосади да те молам, толку во црква се немам молено а сепак господ ми ги слушнал молитвите,моите зборови единствено до тебе не допираат.Слушај ме - се уморив.По милионити пат ни напомена дека сум грда, здебелена,со целулит и дека веројатно ќе завршам како стара мома со најмалку 101 маж ќе спијам во животот,никој никогаш нема да ме засака и со дечковците ќе се гледам во скриени влезови и визби.Дека ќе ме сакаат само три месеци и нема да ме испраќаат со дома, ни пешки ни со автомобил,посебно не со таков како твојот.Дека никогаш со никој нема да одам на одмор, дека нема да излегувам.Ама како сунѓер сум од тебе примив неколку примерни реченици па ја користам приликава да те цитирам, мислам дека одговара на ситуацијава КУРОТ МЕ БОЛИ БРЕ!!! Види само колку сум насмеана и задоволна,не сум родена некој со мандало да ми го котролира животот...поточно да ми го скрати.Тоа е мојата дива природа тоа сум јас а ти си еден обичен смртник кој мисли дека е роден да биде Казанова.ЈБГ еве јас ти кажувам дека плочки имаш само во нужникот, и дека си сексуално неспособен млитав мрзлив и се преценуваш.Ја мразам твојата нова фризура како ној заболен од рак си во главата.Многу ме заболе кикинда за тоа дека ќе си фатиш нова женска и истата ќе биде многу поблагодарна што те познава за почеток а следно ќе прди од среќа затоа што си и прозборел.Дека од жените си бил баран како од интерпол.Keep on dreaming ... За прв пат во мојот живот отворено ти кажувам дека не ми треба лајно како тебе и дека не вредиш. Понатаму,сакав само да ти пренесам едно известување од градската чистота ќе го собирале сметот молим те застани на видно место п.с знам дека женска ти се шминка вака : http://www.youtube.com/watch?v=K2Zk6rq5 ... re=related Неможеш да си лечиш комплекси на мене,криво ти е што сум успешна,паметна и убава и вратови се кршат по мене
XstrongerX стварно си Wow! Ме изнасмеа за видеото,не знаев дека и вакви има А иначе девојчето си е убавко Би му рекла: Сфатив зошто не ми збораш и на кратко ми одговараш,ама се надевам да е само заради умората.Е барем кога ќе дојдам ходникот ќе го видам направен и плус во мојата омилена боја Алал да ти е што се грижиш за куќата така(btw се надевам понатаму и јас да се грижам ) А да знаеш само колку многу ми недостигаш и ТЕ САКАМ! Кога ќе те видам пак ќе затреперам како пеперутка,мала и нежна,чекајќи да ја гушнеш и заштитиш,да трепери во твојата прегратка и нежно да те бакнува I'm so in love with you!
Значи има да се отворам ко средношколец во петок Вчера ме изнервира ненормално и уште ме држи нервозата дури и цела вечер си зборев во себе оди кај сакаш, прави што сакаш не ми е гајле тогаш зошто цело време го спомнувам тоа кога не ми е гајле ???? Јас немам право да се лутам така ? Ти секогаш можеш. Знам дека не ти е гајле знам а знам и дека јас сум будала што те сакам и ти верувам. Ќе одел тој кај сестра му жими к**ов ќе одиш Јас место да учам се нервирам каде си а тебе не ти текнува да се јавиш немаш обичај , немаш навика да ми се јавуваш само кога ти требам овај нАли ееееј што не правам и што не ќе правам се задволувам само со една гушка и еден бакнеж..а тој ќе одел кај сестра му САМ зошто не ми кажеш каде ќе одиш таму и таму ќе бидам и да не те мислам Те мразам денес те мразам толку многу бар да се јавеше бар тоа ама ништо.. а од утре ќе биде ко ништо да било и пак јас ќе бидам крива знам како и секогаш Пази што правиш каде и да си затоа што ако се случи нешто што не сакам ни да помислам ќе е крај толку од мене You've got a lot of choices. If getting out of bed in the morning is a chore and you're not smiling on a regular basis, try another choice.
Нешто ми забегуваш. Не ме повредувај и ти, те молам. Толку надеж имам во тебе, па побогу да не ми беше ти деновиве ќе скренев. Немој.
2 months & 3 days Нели ни е најубаво? Те сакам!!! Фала ти за поклончето, ме изненади, вистина.. Преубаво е. А за вчера... нема да коментирам многу, само ќе кажам дека едвај чекам пак да те видам и .. за другото .. ја си знам love you.
Не ми се допаѓаат плановите што ги правиш за нас двајца кога воопшто и не сме заедно. Се ежам од самата помисла на брак и мажење, не не, подобро престани затоа што несакам да правам такви планови во наредните 5 години.
Факен ми тргна да те вреѓам тука кога немам прилика во живо Морам пак да те поздравам со хард кор турбо фолк кафанско хитче http://www.youtube.com/watch?v=n65e48JEMAA пази 'скиме спаваш може пендрак да има она чудото од жена твое некапено И да сакам да ти опнам една слика на мегдан за мерак мој.Јас да сум како тебе неа ни со стап не ја чепкам, можеш комотно да го со десанка максимович или борка левата да го издркаш на мојот (непостоечки) целулит.Запази ова уште еднаш го гледаш само на слика
Те љубам со цела душа и тело. Без тебе не би можела да дишам, да живеам... Периодов кој помина сфатив дека премногу сме сменети, на подобро. Дека заедничкото живеење не' прави постабилни, поблиски, поотворени, позрели.... Го сакам моментот кога ти спиеш а јас така сонливо те галам.... Ти ја сакам насмевката кога ќе го почувствуваш мирисот на утринското кафе направено од мене... Ти ја сакам утринската прегратка, кога така нежно а сигурно ме прилепуваш до себе, ме бакнуваш во чело и посакуваш уште 5 минутки. Ја чувствувам твојата љубов. Те чувствувам во себе.... Едноставно е... те љубам.
I gave, and gave, and gave, and gave, and gave.... А сега, официјално, АЈ ГИВ АП!!!!! Барем да знаев бре, глуп еден, да беше ради женска што се откажувам од тебе. Ама нееееееее... Уживкај си, сам, исклучи се од светот и терај.
Жртва сум на твоите очи поцрни од ноќта, на твоите раце поцврсти од мермер, на твоите усни помеки од кадифе... Ти благодарам што си со мене тука, што не ме остави ни во најтешките моменти... Што не ти пречеше далечината за во лице да ми кажеш дека сум ти се!