Хау д фак можеш на вакво време да работиш? И уште дојди ... ма што дојди бре, за да ти подавам штрафцигери ??? Па и тоа нема да го праам ко што треба ... И ќе морам да ве слушам со другар ти како ми зборите пред мене некој си странско автомобилски деловен јазик? Ноу тенкју, гушкај си го другар ти и колата вечерва. На ваков убав ден, утвари вечер ама нема врска, јас вака прекрасно расположена, а ти не си со мене ... јоооо мен, но фер, тумороу, мисли му ја свинчетуле едно мое. Да не почнам да гризам, опрај се благовремено Ајт доволно време ти посветив. Их либе дих идиотче.
иди у три лепе пм...биди среќен со неа и да не ти паднало на памет да ми се јавуваш и да ми глумиш пијан и оставен...ме остави,си отиде...сеа носи се
На вакви студени и дождливи вечери само замислувам како те топлам, ти ги греам рачињата...силно те гушкам и ти шепкам нежно на увце.. Ти спремам мало подароче за студениов период. Ќе го намирисам со мојот парфем што знам, многу го сакаш.. Ќе ти се допаѓа, ќе ме гушнеш силно....
Симп 1 ..ме изнасмеа денес цел ден..срцка си бее Симп 2 ..погледи фрчеааа ..уште да ми зборнеше и се ќе беше оккк.. мн си убав брее
воздухот кој го дишам не е ист без тебе! секое вдишување ме постеќа на тебе мирис на дожд и романтика околу нас јас не сум јас без твојата прегратка потреба,заштита или пријателство се трилема за која постојам постојам за тебе! додека вдишуваш ти јас издишувам,ние сме еден процес на вентилација во животот ме надополнуваш,те надополнувам ми требаш ,да ми кажеш кога да се облечам зошто било ладно надвор ми требаш да дишеш со мене! па нели без воздух не постоеме ти си мојот воздух кој непрестајно го вдишувам страшно ми требаш да си сега покрај мене,ја чувствувам твојата прегратка која неизмерно ми фали
те сакам душо мојааааааааааааа! Ми иде да застанам на дождов и да трчам и да ВРИСКАМ од среќа! Секој момент со тебе ми е прекрасен... колку многу сум заљубена, и да... баш ме интересира што е тоа што ми го спремаш за утре а ми напомена дека е романтично!
Свечено признавам дека попрво ќе научам да решам задача по физика, отколку да ги сфатам твоите измешани сигнали, гестови и знаци! Бело знаменце кревам, не можам повеќе. Или си многу комплициран, или си ограничен глупак кој гледа само право без да се сврти лево и десно - трета опција нема.
ти и натаму не забележуваш шо осекјам за тебе или се правиш на тошо ? ке да е второто...знаеш ти мн убаво само нели не сакаш да ме повредиш ...како и да е те сакам
По се изгледа си сакал да си седиш на две столчиња. Ако се докаже дека е стварно така, само ќе ти кажам, секоја чест, сељачино низаедна. Ај да не трошам пцовки сега, повеќе утре.