Ти си будалче мое. Ја бараш мајка ми за да и кажеш да ми ја влепи една. Tешка петарда си бре. Сме се нашле, па сме зашле. Те обожавам !!!!!
Сакам на цел глас да извикам дека ти си ми се! Сите нека разберат... Те сакам најмногу, дури неможам да опишам, а би сакала секој момент со тебе да трае, да трае, бескрајно!
Убава реченица слушнав денес од пријателката.... Тој што има некаква намера, штом види зелено светло од тебе, ќе собере храброст и ќе те викне во живо да муабетите, а не на нет да си се занимава и да си пополнува време! Епа мило мое, зеленото светло е запалено и одбројува.....ако не побрзаш ќе стане црвено
От ко те сретнав знаев дека си посебен,и секогаш имаше посебно место во моето срце Сакам да ти кажам дека си ЕДИНСТВЕН и кје останеш засекогашш Ова ми беше најголемиот шок EVERRRRRRRRRRR! НЕ НЕ ЈАС НЕ ТЕ САКАММ! ТЕ ОБОЖАВАМ
Значи јас секој ден те љубам. Ама има денови кога чувствувам како таа љубов расте се повеќе и повеќе. Таков ден ми подари денес. Ме зашеметуваш со твојата интелегенција и скромност. И сакам да го бакнувам постојано твоето големо и паметно чело. Сакам да се лигавам како мало дете покрај тебе. Обожавам да ме гушкаш и само со тебе се гушкам, со никој друг.
Те љубам иако си несигурен и чуствителен. Те љубам затоа што си единствен и чист како детенце. Те љубам и се ќе направам за да бидеме среќни, најсреќни! Ќе те гушкам и ќе те чувам од се, мил мој. Ќе стојам сама под дожд, само ти биди на топло и на сигурно. Никогаш нема да те напуштам, колку и да си деликатен и комплициран!
Не знам дали те сакам. Во суштина, не знам ни дали сакам да те сакам. Ама, знам дека си чудо. И дека многу девојки плачат за таков како тебе. Не те кријам од никого, нити чувам себично само за себе.. Ако наиде некоја друга, би те пуштила веднаш. Затоа што секоја друга повеќе те заслужува од мене. Мене ми треба само забава, годините се такви.. имам време и за сериозни врски и за свадби, деца, чување внуци и триста чуда. Сега сакам да уживам. Затоа што ми се може.. И како да го кажам ова стоејќи пред тебе, гледајќи ги тие кафени очи кои што во сите останати ги бараат само моите? Ох..
Колку би сакала да сме заедно вечерва, да се прегрнеме, да ме гушнеш онака најсилно и најубаво на свет и така да си заспиеме само за тоа би го истрпела и утрото во кое ме тераш да јадам "овошна" хани мое најсакано
Ми недостигаш... Можеби вечерва си некаде, со некоја друга, ја љубиш исто ко мене, ја галиш исто ко мене, ја гушкаш исто ко мене... Ми недостига се од тебе, иако не ме заслужуваш воопшто... P.S. Барем да се јавеше...