Ти си стока,те мразам,ме нервираш,ти си ѓубре,мајмун,говедо,те мразам,ме повредуваш и ми нервираш........................................ама те сакам што да правам само гледај да не се повторе истата слика од синоќа
ме изнасмеа .. секогаш убаво ми било кога ќе ги читам постовите твои на оваа тема прв пат вака да пишеш или јас не сум прочитала Паааа .. многу работи би му кажала сеа .. Дека го сакам и посакувам со сета моја душичка
Многу ми е жал додека си на работа Посебно вака, кога ќе ти се јавам и ќе ти го чујам гласот изморен, ми иде да си умрам.
искрено да ти кажам прв пат,не се караме често за да имам вакви испади но кога ме ваде од такт морам да го истурам бесот некаде,цело време мило,злато,срце,пајче,,зајче........МА ОН Е ЖИВОТНО!!!!!!
Мила не се нервирај .. знам дека ќе се среди се за неколку саати ако не е веќе се ОК Би му кажала дека е коњче .. уште спиее бе а на тренинг ќе иде после .. сакам да го слушнам сеа
те сакам не се секирај тука сум е што ако ме задржале знам дека се засекира а баш мораше да останам без батерија
Говедце мое! Што си ти мајчин! ццц... не треба толку да ти попуштам бре! И кај си сега? Ми фалиш... Ајде знам дека сте излезени сега. Пази што правиш со црногорките иначе ќе те потепам! Само да слушнам нешто! Те сакам бе мало мое!
срце мое те сакам највише конечно по долго време со тебе се чуствувам среќно и исполнето тури сеа глеам дека вредеше да се истпи све за да ни опстане врската
знаеш некогаш како ме нервираш,само за тебе мислиш!зарем несакам јас повеке слободно време,да го одморам мозоков од се и престани да ме испитуваш,зар толку немаш доверба во мене?
ајде со среќа нека ви е дарки се најубаво само без кавги и со многу разбирање. се најубаво уште 80 години заедно