http://www.youtube.com/watch?v=ZejdmTUw-X4 Би ти ја шлапнала на ѕид, ама се плашам дека ќе ме отстраниш од пријатели
Само нека дојде 12 часот по полноќ нема да чекам ти да ми честиташ роденден туку јас ќе ти се бутнам под постелина и ќе си го честитам сама
Maybe you're just not the one Or maybe you're just plain DUMB! You showed your ass and baby yes I saw the real you! I could have another you by tomorrow So won't you ever for a second get to thinkin' You're irreplaceable Да знаеш уште колку многу песни од Бијонсе би ти посветила, ама НЕ вреди да размислувам сега што се‘ и‘ стои во репертоар. Очекував многу повеќе од тебе, ама очигледно немаш потенцијал.
те љубам повеќе и од мојов живот..итн знаеш и самиот..... но не сакам фрази романтиЧни па би те поздравила онака гаволско
Ти си како гласна музика за моите безосечајни уши. Секогаш успеваш да допреш до мојот мозок.Благо речено можеш да ме изнервираш и кога сум мртва ладна...Фак ју вери мач и остави ме да спијам ,пошто ќе ти дојдом со бормашина,па да видиш кој е поинтересен кога е накурчен! Волим те гаду.
http://www.youtube.com/watch?v=4RD6YG9AiM4&NR=1 Ептен, ама ептен почна да забегуваш. Алармантна е ситуацијава.
Спојлер Некои девици денес ќе стават крај на врска која ги измачувала подолго време. Убаво си пишува хороскопов. Е неможам бе и неможам повеќе да те трпам. 10 метри живци искинав во овие 4 пеколни месеци заради тебе. Мислев дека неможам да прекинам со тебе од некоја проста причина што после секоја средба со тебе сум како препородена. Ама ова денеска беше последната капка што ја прели чашата. Колку и да ми е тешко, колку и да ми недостигаш неможам веќе да се понижувам себеси заради тебе. Немаш заслужено ни пријател на фејсбук да ми бидеш, а камоли да умирам по тебе. ИДИОТ !!!
Утре ако не ми го направиш омилениот ручек ИЧ не ме ни барај тоа ти е единствен начин да се искупиш за тоа што заглави во студио и не се виде со мене денес, а јас тооооолку многу обврски откажав само заради тебе! Јбг знам дека имаш мн работа, ама не праиме бизнис ако не се оправдаш утре со ручече те сакам најубав пс. да е жива и здрава мајка ти што родила толку убав, паметен, згоден и талентиран дечко како тебе те гушкам
Фала ти... што си грижлив,внимателен и романтичен што ти се допаѓам и без грам шминка што не се гадиш од мене кога и сама на себе сум си грозна што си тука во секое време за мене што за секој мој проблем наоѓаш решение што ме трпиш што си толку добар со мене а незнам зошто?!? не те заслужувам ... ИЗВИНИ што неможам да те засакам и да ти вратам на ист начин.... сакам друг
Не знам што е тоа што секој ден ме тера да се заљубувам во тебе се повеќе и повеќе. Што и да е, ми причинува задоволство!
Неможев вчера на раат да си пишувам еве сега Фала ти најмногу,прекрасен е,премногу бев изненадена,и по незнам кој пат,успеа да останеш смирен и пред убавиот момент вчера добро бе човеку,што човек си ти? како успеваш?
Имам толку многу да ти кажам што на крај немам зборови со кои можам да се искажам... Што и да чувствувам, што и да велам, исходот е ист - никогаш нема да бидеш без моја поддршка што и да решиш. Тешко ќе биде знам, но мора да го поминеме и тоа за да се открие нешто подобро. Цело бреме е на тебе, затоа и се трудам да не покажам пред тебе дека во себе вриштам, но од друга страна сум среќна што те имам, среќна што се трудиш и не се предаваш на овдешното сивило и безличност. Во грлото имам солзи последниве неколку денови, но ги чувам зашто не се потребни. Ме гушкаш и не кажуваш ништо, и по кој знае кој пат сум запрепастена од тоа што не ни требаат зборови и се разбираме со погледи. Те разбирам. Тешко е. Но ќе бидеме добро, знам дека после ова ќе бидеме подобро од секогаш. Имам добро претчувство. Ние имаме нешто што не може да се распадне поради далечина, буквално се имаме еден со друг и знам дека ќе пребродиме се’ што ќе ни се најде на патот. Мил. Мој. Ќе ми недостигаш до болка, но сепак знам дека ќе бидеш тука.
Се помирив со судбината дека е готово.Потајно изигравам детектив да се уверам дека си добро.Само тоа ме смирува.Не е битно ништо повеке.Ни дали ке се смириме некогаш,ни дали имам чуства кон тебе.Само знам дека секогаш ке имаш посебен дел во моето срце.
Спојлер е вака ќе му запеам.....иако јас вообичаено имам низок притисок http://www.youtube.com/watch?v=GuAccQeYhGk
титкај колку што ти душа сака, немам кредит да ти вратам а не ни сакам јас ти поставив прашање на кое што не добив одговор, друго не ме интересира
И после 3 години сеуште ја палиш искрата во мене... Не ми здосади во ниеден момент... Не ме зароби во ниеден момент... Ми даваш еден прекрасен спој на врска и слобода во исто време... И како да не те сакам? Ма, те обожавам!!!