..ti budi vetar,budi talas sam napred nek lose bude iza nas budi plima dizi me do oblaka i ako zelis da me imas dobro znas sta bi trebalo da sviras daj mi ritam bicu tvoja muzika ! Те љубам сега, утре и засекогаш, а и тоа малку е, знам, ама толку можам - прости ми.
Биди мај, биди и април ако сакаш Биди сјај биди и класичен скопски апаш Биди тревата што сакам да ја косам Биди влакното што во грло го носам Биди росата на есенски лист Биди убав, биди чист Биди мој Немој да си ној И дури цвеќево не почнало да вене Те молам, злато Фати се со мене Спојлер се шалам, шо сакам тоа ќе ти го кажам на само. Ова онака, се обидувам да звучам ко патетична будала и сконтав дека - баш сум слатка бе!
Можеби ќе мислиш дека се само празни зборови, ама јас со секој изминат ден се повеќе се разочарувам. Не, нема да биде така како што беше! Ако сакаш верувај ми, јас моето ти го кажав и немам намера веќе да ги губам нервите. Премногу е.
Јеботе, викај пожарна изгорев Еј... и дај нека се официјализира тоа женска, доста само од околу ми збориш, смотле едно
Те сакам за цел живот , те сакам засекогаш , никогаш не сакам да се одделам од тебе НИКОГАШ . Каков си таков си гајле ми е ме смени, те сменив колку толку никогаш не сум помислила дека можам да љубам како што љубам сега. Не сакам без тебе, не можам без тебе не ме интересира Не те пуштам зошто мојот живот без тебе нема смисла ТЕ САКАМ
...ненаситна сум на твојата љубов... ...ненаситен си на мојата љубов... http://www.youtube.com/watch?v=rvj_SZegeHs
Колку и да не си фер некогаш, колку и да си променлив и непредвидлив, немам срце да ти речам нешто лошо, не можам да кажам ниту еден лош збор за тебе. Ама уморна сум.
"Јер ја сам само нежна жена,а свака жена тајну носи,у срцу спава лепота њена,а не у телу и не у коси!!!!!!!!"
Тоа треба да сум јас што те држи за рака Тоа треба да сум јас што те засмејува Тоа треба да сум јас што го чувствува твојот бакнеж Тоа треба да сум јас што те има Не можам да продолжам понатаму додека не поверуваш дека тоа треба да сум јас.
1. Музиката е одбрана 2. Роденденот ти се приближува 3. Кореографијата е скоро готова. Што те чека не си свесен.. :geek:
Не можам да се соочам со фактот дека не си мој повеќе и покрај тоа што имам друг ти ми си во мислите и во срцето бегај од мене бегај подалеку не сакам никаква допирна точка со тебе