Си имал проблеми ?! - Имав и јас. Ти било тешко ???? - И мене ми беше, уште ми е. Ти се случиле промени ??? - МЕНЕ ми кажуваш за промени ???? Не си можел да се смееш ?? - СТВАРНО ??? МА НЕМОЈ! Проблеми, мај ас!!!!!! Луѓево низ што минат во животот, еј, погледни ме прво мене.... Растен од убаво поубаво, чуван во стаклено ѕвоно, сите овци на број и ми паѓа во депресии, ми кажуваш како НЕ СИ САКАЛ и мене да ме растажуваш ????? Себичен еден, СЕБИЧЕН !!!!!!! А некаде, во твојата себична, о, најсебична глава, дали помисли дека мене ме растажува фактот што ТИ сето ова не си сакал да ми го кажеш ??? Ах, не ти е лесно, стварно не ти е! Не се замарам. Готово, диши Дузи.
AANND THE DEEMON IS BAACKK TO HAUNT MEEE!! Or is it the opposite?! Long time, no torture! Let the gaames begin
Буцика! Незнам зошто но многу мил збор ми е ова, ме асоцира на детенце со големи обравчиња, таман за штипење. Баш како тебе, кога си бил малечок, како на сликите што ги гледавме. А сега каде е тие образи, а? Срамота, за карање си, немам што да штипкам сега! Инаку сакав да кажам дека секоја ноќ легнувам со помисла на тебе. Едвај чекам да пројдат тие часа, да ги отспијам, па да дојде 2 часот, да те видам на училиште. Еех колку сакам постојано да те гушкам, не си свесен! Знаеш дека обожавам да гушкам, баш вака и посилно, а таа можност ја имам многу кратко на голем одмор и после часови. Да можам би ти го деформирала горниот дел од телцето ти од гушкање. Само да можам! Ама најважно ми е што те гледам, тука си ми блиску. Колку пати и да поминуваш крај мојата училница, знам каде ти е вперен погледот, неретко го фаќам. Едвај ја чекам саботава, долгоочекувана частенка од твоја страна и повеќе време за нас, па редно е! 2 месеци без тебе ми беа пекол .. време е да ги надополниме, бидејќи сега нели повторно - јас и ти. И за крај, иако не го владеам францускиов многу-многу, ја обожавам песнава, прекрасна е, ти ја посветувам. Те сакам! http://www.youtube.com/watch?v=X2JCcgmjJTw
сеа глеам слики од тебе на фб и си мислам кој шмекер си...баш си да те грабнам и да бегам сонце најубаво
Е баш си бевме позитивни вечерва И извини што некогаш јазикот ми е побрз од разумот,ќе внимавам еве ветувам пред сите
Ти таму се смееш јас овде плачам епа сега и јас ке се смеам,нема да те жалам ко да си умрел.Упс,па за мене од сега си умрен
Ми фалиш наутро, да се гушкаме за добро утро... Нема да ти давам да спиеш веќе кај мене, после ми е многу штуро без тебе!!!
спанко си , најголем на свет, поголем 3 пати од мене ајде разбуди сеее веќе, да не дојдам ЈАС да те разбудам
http://www.youtube.com/watch?v=F4VdI1Cs5o4 : But we're gonna start by Drinking old cheap bottles of wine, Sit talking up all night, Saying things we haven't for a while... Јас никогаш нема да се откажам и да дигнам раце од нас и од се што имаме замислено. Promise is a promise. Те сакам.