ТЕ САКАМ бубу мој најлош Што и да кажам е сувишно хихи Колку пати ќе те проколнам..ама џабе е , џабе кога ТЕ САКАМ најмил
Ма иди у курац драги. Точно дека ненормално ми се свиѓаш, ама не си единствен. Ќе ме бараш, ама тогаш вој филм нема да го гледаш.
После толку расправии и договарања се надевам утре да се видиме и се да е во ред...Па,знаеш и сам,скандалите се појавуваат само заради тоа што не сме се виделе...Единствено сакам да те видам и да те гушнам најсилно што побрзо! Ах...нека дојде утре...и се надевам се да е во ред.ТЕ САКАМ!
Не ми е до романтика овој период, не ми е и не ми е, аман со нашите сентименталности... Сакам да се стиснеме под некое ќебенце и да правеме лоши работи Бива ли? а? а? а?
Ќе да си поголем провокатор од мене а? Хех не би рекла Сакам да играм вакви игри едвај чекам да ти паднам во раце, ама тоа нема да го добиеш така лесно
Нее.... не вреди... Glad I had the strength to let go... It's the best thing I ever did... And you! You need to learn how to love... http://www.youtube.com/watch?v=y8Gf4-eT3w0&ob=av2e