Има многу нешта кои би сакала да ти ги кажам. Нема повеќе време, нема повеќе начини. Помина нашето време. Ги искористи трите џокери. Неможам да речам дека не ми недостасуваш. Петок навечер, а јас и ти не сме заедно после кафич, да се гушкаме до 5 сабајле Затоа сега ќе дремиме двајцата онлајн. Горам од желба да ти пишам, да те прашам како си, дали ти фалам како и ти мене, дали мислиш на мене, дали ме посакуваш. Премногу прашања, бледо лице, а одговор нема Си ветив дека повеќе нема да дозволам да бидам повредена, излажена и извисена од твоја страна. Не смеам да се изневерам себеси. Но тоа не значи дека ни ти не смееш да ме побараш. Пиши ми, јави се барем гласот да ти го слушнам да знам дека си ОК. Некаде длабоко во себе верувам во нас. Пробај да ме убедиш дека тоа е така. Погази ја еднаш твојата океанска машка гордост, пробај да го смениш мислењето што го имам за тебе, пробај да го истераш гневот од мене. Не велам не. Ќе ти простам ако сфатам дека навистина ти е жал за секоја лага. А до тогаш... само ќе мечтаеме еден за друг, ќе се прашуваме како сме, што ли правиме, дали мислиме еден на друг и длабоко ќе воздивнуваме кога ќе се сетиме на прекрасните моменти што ги имавме поминато заедно. Еве ти кажувам, копнеам по тебе секоја секунда, времево е толку депресивно што не ми дава воља да мислам на нешто друго освен на тебе и за тебе. А како сум ?! ЛОШО... Ми недостигаш топчесто суштество. Сеуште мислам на тебе и те посакувам. Убеди ме дека вреди да продолжам...
Каде си..? А ние каде сме..? Што ми требаше да вртам по старите пораки што некогаш сме ги пишувале.. Што ми требаше на тоа сега да се сеќавам.. Колку планови имавме,колку работи сакавме да направиме.. Кај сме сега? Не те изгубив само тебе,го изгубив и другарот во тебе. Скрос те нема. Исто ко да си умрен. Баш сакам да ја запознаам НЕА. Онаа поради која стана ваков. И да и кажам два три слатки збора како еклер,индијанка.. Не е таа крива. Си има работа со идиот. Кој е ист како сите други. 80 посто вода,20 посто ништо. Шуплина.
Не оди во Америка. Проклета је Америка. Немооој. Остани си тука со мене.Убаво ке ни е,знаам.Само немој да одиш....
Не не не не не не не си нормалеееееееен Ти благодарам, немаш појма колку ме правиш среќна... ТЕ САКАМ БУДАЛЧЕ
Не знаев само колку можеш да бидеш ограничен во некои работи-како само си го чувате машкото его по цена и тоа да е најглупавиот разлог што би го навеле за образложение!!!! Страшно нешто ако ви чепне човек во машкоста и ако ви ја каже вистината и со цел и да сака да ви помогне-одговорот е НЕ,ТИ ГЛЕДАЈ СИ ЈА ТВОЈАТА РАБОТА ЈАС САМ КЕ СИ ГО СРЕДАМ ТОА!!!!!
Многу те сакам,најмногу.. Колку многу ти направи за мене.. И како можев да ти возвратам..Усните ми гореа.. А еден бакнеж,1000 зборови.. ТЕ сакам многу те сакам ! Спојлер И не верувам дека има подобар дечко од тебе !
Ти знаеш дека сум сама дома или сакаш да ти пратам некои од "нашите" фотки да видиш Ајде љубави те чекам
My heart's a stereo It beats for you, so listen close Hear my thoughts in every no-o-o-te Make me your radio Turn me up when you feel low This melody was meant for you Just sing along to my stereo http://www.youtube.com/watch?v=T3E9Wjbq ... OY8F7Tdg3w
Ц ц ц ц а и изненадување ти спремав и се. Сега има се да падне во вода, нека ти е за памет. STUPID!!!