Проучувам што, како... Сфаќам дека мнооогу други мажи ќе љубам и ќе ме љубат, секогаш повеќе од тебе, и секогаш поинаку. Ти посакувам среќа со секоја наредна. За мене си само година, запирка и растење.
Денес чекам изненадување Ти реков сакам да си одбележиме 8 месеци за да видам колку знаеш да ме изненадиш. И само ако заборавиш мисли му ја
Те посакувам најмногу од се' на светот , сакам да се будам покрај тебе и да те набљудувам додека спиеш . . .
извини што прееска те извисив знам дека сакаше да се видиме ама морам така се случи ај ќе ти надокнадам некој друг ден
срце неможам да замислам да биде така како што ми рече не не бива-никако!!!!!!!не можам со неа да делам се,не не не не
не ми веруваше кога ти реков дека ке одам на одмор со другарки? утре тргам срцеее.. може ке се лутиш малце ама ке ти помине, сам си си крив те сакааааааааааааааам и со памет
Би и кажала на бившата негова, фала ти ооо фала ти, што не ми создаде дополнителни проблеми и му раскина на време. Инаку, ќе требаше да јас да ве скарувам И знаеш колку ми е ќеф, дека си го изгуби сето она што сега јас го имам? Т.е. ти никогаш не си го имала, ниту физички ниту психички. А јас го имам. Неможам да се воздржам од сеир фаќање кога ќе те видам сама и осамена со твојата дебела другарка како се шетате, додека дечко ти е на одмор некаде Епа така иде, некој ќе оди сам на одмор, други заедно ќе си ја планираат иднината. Во секој случај, сакав фала да ти кажам затоа што му раскина. Неморав да се мачам да ве скарувам, на тацна ми го даде