Кој си ти и зошто не те знаев порано ??? Леле, паметот ми го сврте. А ти, ТИ само ако смееш да зуцнеш. Кога те нема, па те има, и пак те нема, не сум јас крива. Животот продолжува, пријателе.
Ми требаш да ме гушнеш во овој момент и да свртиме едно кругче со кола по град.......да се смееме,да слушаме музика,па да отидеме да јадеме и да се држиме за рака.
Не нема нас. Нема веќе скокоткање,лигавење,касање,гушкање,лутење,лапање,сексање,гњавење,зборување,смеење како нетачни без причина... Не нема,and it's so fuckin painful...
ABÉ mon ko lo fon ABOURÉ u'm wloloho AFAR ko kicinio AFRIKAANS ek het jou lief / ek is lief vir jou ALBANIAN të dua ALSATIAN ich hab die lieb AMHARIC afekirahalehu (woman to man) / afekirishalehu (man to woman) Dialectal ARABIC (North African) n'bghick Dialectal ARABIC (Eastern) bahebbak (to a man) / bahebbik (to a woman) Literary ARABIC أُحِبُّكَ (ouhibbouka) - to a man أُحِبُّكِ (ouhibbouki) - to a woman Tunisian ARABIC nhebbik ARMENIAN Ես Քեզ սիրում եմ (yes kez siroum em) ASTURIAN quiérote ATIKAMEKW ki sakihitin ATTIÉ min bou la yé AZERI men seni sevirem BAMBARA né bi fè BAOULE mi klôa BASHKIR мин хинэ яратау (min khine yaratau) BASQUE maite zaitut BASSA me gwes wè BELARUSIAN Кахаю цябе (kahaju ciabie) BENGALI aami tomakey bhalo bashi BERBER hamlagh-kem (to a woman) / hamlagh-k (to a man) BOBO ma kia bé nà BOSNIAN volim te BRETON karout a ran ac'hanout / da garout a ran / me az kar BULGARIAN обичам те BURMESE nga nin ko chit te BUSHI-NENGÉ TONGO mi lobi you CATALAN t'estimo CH'TI j't'aquiers CHAMORRO hu guiya hao CHECHEN sun ho ez (to a woman) sun ho vez (to a man) CHEROKEE gvgeyui CHEYENNE ne'mehotatse CHINESE (MANDARIN) 我爱你 (wo ai ni) CORSICAN amu tè / ti tengu cara (to a woman) / ti tengu caru (to a man) CROATIAN volim te CZECH miluji tě DAKOTA chantechiciya DANISH jeg elsker dig DARI man tu ra dost darom DIOULA m'bi fê DOUALA na tondi wa DREHU (LIFOU) eni a hnimi eö DUTCH ik houd van jou / ik hou van je ENGLISH I love you ESPERANTO mi amas vin ESTONIAN ma armastan sind ETON me te wa ding EWE me lonwo EWONDO ma ding wa FANG ma dzing wa / ma gnôre wa FAROESE eg elski teg FINNISH minä rakastan sinua FLEMISH (WESTERN) 'k zien je geeren FON un nyi wan nu we FRENCH je t'aime FRISIAN ik hâld fan dy FRIULAN o ti vuei ben FULA mido yidouma GALICIAN amo-te / ámote / quero-te / quérote GALLO j'sea un diot do tae GBAYA mi ko me GEORGIAN me shen mikvarxar GERMAN ich liebe Dich GREEK Σ' αγαπώ (s'agapo) GUARANÍ rojhayhû GUJARATI hun tane prem karun chhun HAITIAN CREOLE mwen renmen'w / mouin rinmin'w HAUSA ina sonki (man to woman) ina sonka (woman to man) HAWAIAN aloha wau iā ‘oe HEBREW ani ohev otakh (man to woman) ani ohevet otkha (woman to man) HINDI main tumse pyar karta hoo (man to woman> mai tumse pyar karathi hun (woman to man) HMONG kuv hlub koj HUNGARIAN szeretlek ICELANDIC ég elska þig INDONESIAN saya cinta padamu / saya cinta kamu INUKTITUT (KALAALLISUT) asavakkit IRISH GAELIC tá grá agam duit ITALIAN ti amo JAKHANKE n'gné kanou JAPANESE 愛してます。 (aishitemasu) あなたが大好きです。 (anata ga daisuki desu) KABYLIAN hamlagh-kem (man to woman) hamlaghk (woman to man) KANNADA naanu ninnanna pritisutteney KAZAKH myen syeni sooyom / myen syeni zhaksi koryem KHMER bang srolaïgn ôn (man to woman) ôn srolaïgn bang (woman to man) KIKONGO mu me zola nge KIKUYU ningwendete KILUBAKAT ami nkuswele KINYARWANDA ndagukunda KIRGHIZ men seni sueum KIRUNDI ndagukunda KOREAN saranghae KURDISH ez te hez dikim LAO khoi hak tchao lai LATIN te amo LATVIAN es tevi mīlu LIGURIAN te véuggio bén LINGALA na lingi yo LITHUANIAN aš tave myliu LOW SAXON ik hou van ju LUHYA ndakhuyanza LUSOGA nkwendha LUXEMBOURGEOIS ech hun dech gäer MACEDONIAN te sakam (courant) / te ljubam (littéraire) MALAGASY tiako ianao / tia anao aho (stronger) MALAY aku cinta padamu MALAYALAM enikku ninné ishtamaanu MALTESE inħobbok MANIPURI ei nang-bu nung-si MANJACK ma ngal o MANX ta graih aym ort MAORI e aroha ana ahau ki a koe MARATHI majha tujhyavar prem aahe / mi tujhyavar prem karto MARQUESAN hinenao au ia oe MAURITIAN CREOLE mo konten twa MBO mi ding wo MEDUMBA me ko ou MINA un lon o MONGOLIAN Би чамд хайртай (bi chamd khairtai) MORÉ mam nong-a fo MUNUKUTUBA mu zola ngé NAPOLETANO te voglio bene NDEBELE niya ku tanda NEPALI ma timilai prem garchhu NORWEGIAN jeg elsker deg OCCITAN t'aimi OROMO ani sin jaladha OSSETIAN æз дæ уарзын (æž dæ waržyn) PAPIAMENTU mi stima bo PERSIAN دوستت دارم (dustat dâram - formal) / duset dâram (informal) POLISH kocham cię PORTUGUESE amo-te / eu te amo (Brazilian Portuguese) PUNJABI mein tenu pyar karda han (male speaker) mein tenu pyar kardi han (female speaker) QUECHUA de CUZCO munakuyki RAPA NUI hanga rahi au kia koe ROMANI kamaù tut ROMANIAN te iubesc RUSSIAN Я тебя люблю (ya tebya l'ubl'u) SAMOAN ou te alofa ia te oe SANGO mbi yé mô SANSKRIT स्निह्यामि त्वयि (snihyāmi tvayi) SARDINIAN deo t’amo (logudorese) / deu t’amu (campidanese) SCOTTISH GAELIC tha gaol agam ort / tha gaol agam oirbh SENUFO mô mi dènè SERBIAN Ја те волим (ja te volim) / волим те (volim te) SESOTHO ke ya ho rata SHIBUSHI anaou tiakou / zahou mitiya anaou SHIKOMORI ngam hwandzo SHIMAORE ni su hu vendza SHONA ndinokuda SINDHI moon khay tu saan piyar aahay SINHALA mama oyata aadareyi (spoken) / mama obata aadareyi (formal) SLOVAK ľúbim ťa / milujem ťa SLOVENIAN ljubim te / rad te imam (male speaker) / rada te imam (female speaker) SOBOTA volim te / se te volime (lit.) SOMALI waan ku jecelahay SONHRAÏ aye go bani SONINKÉ na moula SPANISH te amo / te quiero SUSU ira fan ma SWAHILI nakupenda SWAZI ngiyakutsandza SWEDISH jag älskar dig TAGALOG mahal kita / ini-ibig kita TAHITIAN ua here vau ia oe TAJIKI jigarata bihrum duhtari hola (man to woman) tra lav dorum (woman to man) TAMIL naan unnai kadalikiren TATAR мин сини яратам (min sini yaratam) TELUGU nenu ninnu premisthunnanu TETUN hau hadomi o THAI ฉันรักเธอ (chan rak thur) ผมรักคุณ (phom rak khun) - man speaking ฉันรักคุณ (chan rak khun) - woman speaking TIBETAN na kirinla gaguidou TIGRIGNA ye fikireka eye (woman to man) / ye fikireki eye (man to woman) TONGAN ofa atu TSHILUBA ndji mukunanga TURKISH seni seviyorum TURKMEN seni söýärin TUVAN мэн сэни ынакшир (men seni ynakshir) TWI (ASHANTI) me pe wo UDMURT mon tone jaratiśko UKRAINIAN Я тебе кохаю (ia tebe kohaiu) URDU mein tumse mohabbat karta hoon (man to woman) main tumse mohabbat karti hoon (woman to man) mujhe tum se pyar heh UZBEK men seni sevaman / men seni yahshi ko'raman (less formal) VALENCIAN te vullk VENETIAN t'amo VEPS minä armastan sindai VIETNAMESE anh yêu em (man to woman) em yêu anh (woman to man) VUTE ma wou ndoune WALLISIAN eau manako ia koe / eau ofa ia koe WALOON (orthographe à betchfessîs) dji vs voe voltî WELSH rydw i'n dy garu di WEST INDIAN CREOLE mwen enmen'w WOLOF damala nob / damala beug XHOSA ndiyakuthanda YAKUT Мин эйиигин таптыыбын (min eyiigin taptyybyn) YAPESE gu ba'adag em YEMBA men nkon' wou YENICHE y hob ti YIDDISH ich hob dir lib YIPUNU ni wu rondi YORUBA moni ife e ZAZAKI ez tora hesken ZULU ngiyakuthanda
лепото моја, ги читав пораките што сме си ги праќале на моб додека сеуште бевме само "другари", и поштено си се изнасмеав. срцкасти сме бе еј! знам дека сеуште спиеш ама ми иде да ти дојдам дома и да те гризнам на увцето- онака од љубов, да ти направам нес кафенце и да ти исцедам сок од портокал и лимон! После да дремеме во кревет и да збориме за тоа колку ќе ни биде убаво кога ќе живееме заедно!
Уште не ми е јасно како ти успева да ме стоплиш. Ма доволно беше што те видов и заборавив на студот, а гушката беше и повеќе од доволна, ха? Не знам, не можам да си објаснам. И не ти беше ладно да шеташ без палто !? Морници ме лазат кога ќе се присетам, уф, мажего моја.
http://www.youtube.com/watch?v=fz6a2MZ8i5E Дај разбуди сее.... и не оди си... Имам друго во план Дојди на место на злосторот... мојот кревет
ахх сонце си ти мое најубоо...ајде ела паа до кај мене на брзинка ..да те искасам убаво на тоа обравчее,да го вцрвенам убавоо .те сакам срцееее
Абе будалетинко една имаш ти ум во главчето ? Никогаш повеќе со тебе. Знам. Никогаш не вели никогаш, но знам дека нема да ти попуштам и не сакам. Нема никаква цел. Не ме гушкај, не ме допирај, не ме викај да се видиме. Нема. Се сменив. Ти..остана ист. Уште ми си мил и симпатичен, џабе...нема ни еден саат да поминиме заедно. Ај чао.
Kакви пораки во 6 сабајле ми праќаш срам да ти е па нели сум јас мало девојче бре (ако се лажеме) Aјде курле разбери ме не можам да дојдам сега, стрпи се уште малце знам дека е итно и битно, ама не се умира ако почекаш уште малце
Уништуваш се, а јас седам со прекрстени раце и од петни жили собирам сила да ставам блуткава насмевка. Ме крена на пиедесталот, а сега ме газиш и си ја вртиш главата како покрај сирак на улица... Не, не сум подготвена да кренам бело знаме. Имав планови со тебе. Сега не знам што со нив. Како да сонувам за нешто со сила, кога се што сонував беше ти? Од кога дојдов ти си друга личност, која јас не ја запознав, која не ја сакам и не сакам да бидам со нејзе. Каде исчезна искреноста во твојот поглед, каде е топлината на твојата прегратка? Не чувствувам ништо убаво, само жал за залудно потрошено време. Ја уби секоја моја надеж, секоја моја желба да направам нешто убаво, секој сон го оставам сега да го сонува некој друг, мене не ми доликува, не ми припаѓа повеќе. Никогаш не си бил подалечен, дури ни кога не делеа илјадници километри... Не те чувствувам повеќе, не знам ни како да продолжам со тебе, а всушност без тебе. http://www.youtube.com/watch?v=xc1-gFMoAnE
Е сега кога ми текнува што се ти дозволував, си мавам чврга. Една најголема. За памет. Зошто не размислував . Туку се нервирав. Ех да ми е сега овој памет тогаш...
It's over.Не ме интересираш повеке.Имам други планови,оди си по твојот погрешен пат.Воопшто не си интересен.Само ти криј се.Тоа покажува каков си злато.Криј се,иако си веке стар за таа игра.Придружи им се на дечињата ако ти се допага таа игра.Тие секој ден ја играат и се кријат во буриња,штали,под маси,под кревет.Но ти се криеш од реалноста,ама не ти успева многу,затоа мојава понуда нема да ти дојде лошо. Чао срц.Се надевам дека нема да се сретнеме во некој следен живот.