Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    :$ Уф, уште се срамам од вчера :wasntme:
    Извини уште еднаш, душо :$ Така ми треба кога не ја дочитувам пораката до крај :tmi:

2. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
  3. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.304
    Допаѓања:
    7.306
    Срце точно знае што е негово..

4. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    или ќе пишеш прв или нема комуникација :devil:
    и ај баш да те видам дали ќе си го одржиш ветувањето од минатата недела |(
    како не.....смотан :@

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Ако те чекам јас да се јавиш ќе се укочам пред компјутеров и статуа ќе се сторам, па после само ќе ми стоиш пред врата и ќе ме глеаш, мутле едно.

6. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Дали знаеш дека секој миг поминат со тебе ме исполнува максимално, дека секогаш кога ќе ме погледнеш со тие прекрасни очиња правиш да се чувствувам толку посебно, толку убаво, правиш да се чувствувам како единствена девојка на светот?!
    Со секој твој комплимент ми го полниш егото, ми ја креваш самодовербата. Обожавам кога ме чешкаш по главче, кога ме галиш по стомаче, кога ми кажуваш дека јас сум ти се, кога се гушкаш толку нежно а во исто време толку страсно со мене...
    ти благодарам што ме гледаш како принцеза, ти благодарам што ме сакаш безусловно и вистински, што ме размазуваш. ти благодарам бидејќи секогаш си тука за мене!
    а јас... јас ти ветувам дека секогаш ќе те сакам, онаков каков што си, единствен, најпаметен и најубав!

твојата малечка принцеза :l: :l:

На Nightwalker и LivingGlam им се допаѓа ова.
  7. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Од ден на ден се повеќе сваќам дека ти си ми нај вредното нешто што сум го имала и го имам, а да се надеваме дека и ЌЕ го имам. Ете ваков те сакам, баш ваков!
    Истакни го најдоброто од себе, иако јас секаков те сакам...ми ја разубави вечерта.. :* :l: :l: :l:

8. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Јас сум твое злато, ти си мое сребро, ако те начекам со друга ќе ти скршам ребро :lol: :lol: :lol:
    Па пази што правиш :rofl: :rofl:

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    цуци иако не сме заедно иако многу пати се обидовме да се рзделиме и двајцата гледаме дека еден без друг немоземе...дај да престанаме со глупостите и да си се сакаме за секогаш....те сакам ми фалиш премногу дојди и земиме со тебе...те бакнувам...

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  10. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Ќе те откачам бе алооо.... Секс ми треба...

Се шалам сонце... Знам дека си многу уморен... Те сакам :*
    Ама нешто имам против тебе деновиве, не знам зашто, не ми замеравај што си ми на пик!!!

На Peperutka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    значи требаше дури до Водно да отидам, да мрзнам, за потоа да се вратам назад во Центар во домот на АРМ за да те најдам гуру? бог да чува, па ете зошто немавме час по медитација, господинот си бил на топло, а јас и физиотерапевтката се мрзневме ко будали :tmi: ама имаше малку медитација, беше забавно како и секогаш.

а ти бе колега(ако мозам така да те наречам, оти само едно предавање следевме заедно на факс) ме изненади и со своето присуство, а и со своите погледи-не сум знаела дека ме симпатизираш :lol:
    (иако не сме од иста религија, и не сум знаела дека слабост ти се зелените очи :rofl:
    само ете, не седнав до тебе, штета ти пропадна планот :lol: :rofl:

12. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    И на крај бебичко мое, љубовта на твојот живот ќе остане дечко што не те частил ни едно кафе во две ипол години врска. Оној што те враќал од пола пат дома, да се облечеш во нешто друго за машките да не те зјапаат во градите. Тип поради кој ти се расипала матурската и многу журки после тоа, стискајќи го телефонот цело време во случај да те побара, веднаш да му подигнеш. Тој очекувал од тебе да позајмуваш пари од дома за да го носиш на вечера и повеќекратно те изневерувал. И ти си му простувала за се.
    Типот не е ни во иста галаксија со мене. Тоа го знаат десетици девојки на форумов, кои никогаш во животот не ме виделе, а ти остана слепа.
    Така ли треба да се однесува едно машко? Така ли треба да се третира девојка?
    А сепак, за нашата прва караница, дваесет секунди непромисленост и зборови што и двајцата знаеме дека не ги мислев, ти ме збриша од живите. Со ова платив и туѓи гревови. Ти во никој случај не смееше да дозволиш твоето минато да не сотре.
    И јас имам свое минато но не дозволив ниедна да те засени.
    За тебе бев твојот принц, твоето делфинче што те давеше и спасуваше летово. Иако знаеш колку ми беа тешки некои твои разговори летово со него, што ми се случуваа пред очи. Како го молеше само...дечиште недоквакано...
    Вчера се смиривме, те гушнав силно и ти повторно ме нарече најмил твој, те погледнав во зелените очички, се бакнавме..
    И се разбудив. Соновите ми се бегство од реалноста. Не сакам да се будам...
    Знам дека го читаш ова...и ти навираат солзи во очите, се вртиш наоколу да видиш дали те приметува некој во интернет кафето...
    Не му даде втора шанса на најдобриот дечко што си го имала до сега. Наместо тоа, ти се хранеше со неговата мизерија.

When I stand alone, I don't stand on memories...

http://www.youtube.com/watch?v=VI-1m5XVUZQ

На Theodora, Bunny05, Asterion и 22 други им се допаѓа ова.
  13. caroline.costa

caroline.costa Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2010
    Пораки:
    1.268
    Допаѓања:
    2.587
    Леле ЕлеМентал, наместо неа јас пуштив солза ;( .
    Преубаво напишано.
    Ти се восхитувам на трпеливоста :bow: .

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Rozovka

Rozovka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    15
    Ти раскинав... После 2 и пол години, собрав сила и ти раскинав. :( Знам дека ме сакаш, знам дека се би направил за мене.. Но, не е тоа тоа.. Веќе одамна не е тоа. Врскава ни опстана и волку оти немав срце да прекинам, оти ми беше жал.. Заслужуваш ти мн подобро од некој да те сожалува.. Заслужуваш некој да сака да рипне и пред кола за тебе и рака во огин да стави.. Извини.. Извини што не те сакам како порано.. Извини што ми треба повеќе нежност и внимание, ти кажав.. не е само да ме сакаш.. Ми треба романтика, ми треба гушкање во јавност и слатки бакнежи.. Ми треба страст.. и тоа го изгубивме..
    Денес мн ми недостигаш.. Осеќам како животот почнува да се менува.. Нема да потфрлам пак и да се смирам од жал и страв .. Страв дека нема никој да ме сака како ти! И сама да останам.. Барем ќе бидам своја на своето!

На princez му/ѝ се допаѓа ова.
  15. zaljubena589

zaljubena589 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    7
    Дека го сакам најмногу на свет и дека не ни се надевав дека за толку брзо време можам некој толку многу да го сакам. Ми недостигаш најмногу и те сваќам дека немаме доволно време да се видиме и дека си преморен кога ќе си дојдеш од работа али јас ОБОЖАВАМ кога те гушкам, бакнувам, гњавам, си играм со играчката твоја. И можеби на моменти сум досадна (не можеби туку знам дека сум) али се тоа правам пошто те сакамм!

http://www.youtube.com/watch?v=tgR17alOf1E :**

16. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.259
    Допаѓања:
    43.834
    Нема поубаво чувство од топлината на твоето тело и кога во полусон ќе те слушнам како ми велиш "Љубов моја".

Преродена сум, штом можам да треперам повторно, и да чувстувам уште посилно... :*

17. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.559
    Допаѓања:
    3.188

:( :doh:
    Не знам што е причината што се скарале, али и вчера прочитав ваков сличен пост од ЕлеМентал. Мислам, сета љубов му е опишана ... стварно жално. Затоа, ако е така дека девојка му ќе го прочита неговиот пост, де ма земи размисли малце, вакви дечки тешко се наоѓаат, ние тука гледаме колку те сака, а ако ти самата не го гледаш тоа, не знам што да кажам ... Дај му втора шанса на дечково!!!

Да не бидам офф ... Телеее, ајде станувај!!! Би те разбудила али немам кредит ни за титкање :D. Уште еден ден и ќе те видам. Ужасно ми недостигаш :( ... Извини што некогаш се нервирам самата, а и тебе со тоа, али јбг, ме сакаш и ваква нервозна, т.е иако те нервирам, ме сакаш туто комплето :!: :lol:

:*

На MistichnA28, EleMental и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  18. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Мислам дека те преболувам полека но сигурно.А еден ден тоа ке ти се удри од глава што ми го стори.Чекорам напред полека со самодоверба.Убаво ми е без тебе.
    Знаеш?Со овој пост завршува нашата приказна.
    Ти посакувам се најубаво и да најдеш некоја што ке те сака какојас што те сакав ама во тоа се сомневам.
    Збогум драги. :hai:

На MistichnA28, crazylady и Annie.mk1 им се допаѓа ова.
  19. litl.ajrini

litl.ajrini Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Ми недостигаш... и тоа многу. Твојата насмевка, двете дупчиња на обравчињата, парфемот, рацете ... ти ! Верувам во нас и знам дека далечината нема да не оддалечи, дури знам дека ќе не спои повеќе. Едвај чекам да те видам. Одбројувам. 18, 17 ...

20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    СЛЕП СИ!!!!!! :@

На Grunge и XstrongerX им се допаѓа ова.