Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сликата бап ми послужи како рендом :lol: а типот воопшто не го знам :rofl:

2. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
  3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    http://www.youtube.com/watch?v=KRFHiBW9RE8

I know this world feels
    Like an empty stage
    I wouldn't change a thing
    So glad you're back again

I'll never forget you
    They said we'd never make it
    My sweet joy
    Always remember me

Well, we just got swallowed up
    But you love that I didn't forget you
    We just got swallowed up
    By the whole damn world

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
    :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На cigarce, Monchence и crazylady им се допаѓа ова.
  4. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ми фалиш, проклето многу ми недостигаш...
    Едвај чекам да си дојдеш, па да се гушкаме во новата кола :P .

5. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Сега ти текна да ме бараш глупчо глупав?Мрш :fubar:

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    оф не те разбирам, не те сфаќам, не те дослушувам :tmi: .....изгледа до мене ќе е, глупа, слепа и глува :rofl:

7. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Оној што не гледа кога треба, ќе прогледа кога не треба и ќе плаче кога ќе биде доцна...

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Се понашаш како жена во ПМС.

На Cacy, crazylady, Divinebutterfly и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229

Многууууууу љубов од мене до тебееееееее!! :inlove:

10. Monchence

Monchence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    15
    ... ЗНАЕВ , ЗНАЕВ , ЗНАЕВ ,дека пак ќе се вратиш во спортските ''води'',со желба пак да успееш и да се покажеш таму каде што си највешт !
    Премногу ми е мило за тебе,ти посакувам успех,ти посакувам среќа ... Те љубам најмило мое ! ! !
    :* :inlove: :* :inlove: :*

11. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Ти благодарам што си тука секогаш. Ти благодарам за се што правиш за мене. Те благодарам многу.
    Помекогаш помислувам дека не те заслужувам, прекрасен си. Не, не си совршен а ТОКМУ поради тоа те сакам. Се надевам дека ќе успееш во се што планираш, а јас ќе бидам до тебе секогаш и секаде. Ќе се потрудам да бидам твојата сила да те најдам кога ќе се изгубиш во гужвата.

12. babe

babe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2010
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    4
    До кога веќе вака ?? До кога ќе се повторува една иста приказна ?? Па не сум ни јас од камен, имам чуства, една стара песна не сакам веќе да ја терам пак... Знаеш и ти убаво што сакам, што ми треба а секако и дека заслужувам многу повеќе од она малку што мислам дека ми е доволно... А зошто ?! Затоа што секогаш ми беше на прво место, од секогаш го гледав само најдоброто за тебе, а јас, јас каде се ставав ?? На крајот. А ти дали знаеше тоа да го цениш, дали го почитуваше тоа, дали барем еднаш си помислил дека доволно е само малку да се обидеш за да се биде ок. Но, како и да е, нема веќе да бидам наивна, да попуштам како и секогаш за некој што не знае да цени некои работи. Заврши таа приказна. Чукни се малку по глава, размисли убаво, направи промени во твојот живот, мислам дека добро би ти дошле. А јас, јас ќе бидам многу благодарна и задоволна ако успееш во тоа. Е те тоа сакам да ти го кажам! :)

13. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Не бев "цвеќе за мирисање" ама барем убаво мирисав-ова е кодирана порака која дешифрирано би требало да значи да внимаваш при изборот на изрази со кои ми се обраќаш.Крајно се несоодветни би рекла :)

Си стојам настрана,додека ти седиш на неколку столици јас си седам мирна на газот се додека не се одлучам на чекор напред или назад.Ако еднаш зачекорам нанапред веројатно ќе почнам да трчам и нема да успееш да ме стигниш иако си силен верник во твојата шмекерска кондиција.Остарен си срце веќе не те бидува.

Денес размислував за тоа колку ми недостигаш.За да се утешам себеси рангирав на скала од 1 до 100 и која и бројка да ја кажев, колку повисока толку сум закржлавена на интелегентно поле.Се усрамив и реков 1 ...а знам дека не е така :tmi:

Сеедно денес сум многу разочарана од себеси.Видов како сето тоа изгледа однадвор и посакував да имаше поинаков пејсаж.Ова не е тоа што го нацртав.Тажна сум и единствено тебе сакам да ти кажам.Дека сум тажна.Ама ти не си тука, а и да беше немаше да ти е гајле.

Велат границата меѓу љубовта и омразата е тенка...понекогаш посакувам да ме мразеше колку што те мразам и да те гони тоа чувство назад во мојата прегратка.Но мене ме боли што тебе ти е сеедно.

14. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Будалчееееееееееееееееееееееееее :inlove:
    Ај бе мавни ми од балкон :lol:

Од сега па натаму ке те викам комшо :rofl:

15. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Најпрвин би ти кажала среќни 3 месеци, нека ни се множат
    второ ти ја обожавам насмевката. ме радува кога те гледам среќен, и баш ми е мило што ти се допадна папагалчето, верувај дека ти е подарено со мнооооогу љубов
    трето со нетрпение ја чекам романтичната вечера подготвена од тебе, хмммммммм ајде нека доаѓа утре побрзо
    четврто... сеа ќе ти се јавам да ти го кажам сето ова и да ти посакам добра ноќ
    те сакам :*

На LoveIsAllAround му/ѝ се допаѓа ова.
  16. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.518
    Допаѓања:
    4.583
    сигурно ке беше све поинаку,да не се замешаа премногу личности помеѓу нас...

17. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Би сакала да те разбирам повеќе. Би сакала да поминуваме повеќе време заедно. Би сакала да ти се пикнам во џебот, без ти да знаеш, и да поминам еден цееел ден со тебе, правејќи ги работите што ти ги правиш. Едноставно е, само сакам да...бидеме заедно.

18. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Иди пукни, цркни, скапи, отруј сe, испи отров, мирисни си ги чорапите, закопај се, убиј се, НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА ВЕЌЕ!

На Nightwalker и ViktorijaMari им се допаѓа ова.
  19. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Глуп си. Затоа што не знаеш да се избориш за тоа што го сакаш, и не знаеш да најдеш компромис и и дозволуваш на една личност да ти го обликува целиот живот. А кога еден ден ќе ја снема нејзе - ќе ја снема, верувај, таквите никогаш не остануваат долго покрај купот што го ,,обликувале,, - тогаш од тебе ќе остане само една разобличена смеса, како распаднато ќупче од глина. Е, тогаш, тогаш драги, јас и ти ќе правиме муабет. Односно, ја снемувало неколку пати, си останувал и ќе остануваш без другари, и без другарки и без друштво и без живот... и ќе ми речеш - Немам со кого... ЈАС ти укажав кое е решението. ТИ сам си глупав, слеп или не знам што, па сите други ти се криви, освен ти.

Дотогаш, фала ви на важноста која ми ја посветувате во вашите животчиња. Стварно ми е ќеиф, не знаев дека до толку ви навлегов. Благодарност и до тоа што КОНЕЧНО заклучив кој е проблемот. Дефинитивно не сум јас.

Бедна работа. Да се запраша човек кој им е проблемот на луѓево и од каде по ѓаволите иде сета злоба од кај личност која ја цениш како родена сестра.... :x

20. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    аааах ке те скршам јас тебе, ама од љубов де... пак заеба работа за во читална МРЗО ЕДНА :D