У случај да веќе не го установи тоа,јас ќе ти кажам. У отпишаните си. И со два збора ќе ти кажам се што мислам за тебе. Fuck you.
Хахаха лигле мое немој да мислеш дека ако сум прифатила да зборуваме и да средиме работите дека сум ти простила?Ноуп,имам други планови злато.И мило ми е што не си дел од нив но да кажам дека и ми е мило што полека се свестуваш.Ама чекај сега.Си реков дека ке се откажам од тебе,се молев на Господ да бидеш добро иако бев атеист ми те врати повторно.Тоа е некој знак нели?
Ми текна на нешто, некој одамна....па ми дојде да запеам Спојлер Sad maske skinimo da svi vidimo u ovoj igri 'ko je 'ko I Boze daj neka te odvede miljama od mene neka te zavede i prevari pa da vidis kako je zaspati na medu budit se na ledu dok preko noci svijet se srusio svijet se srusio Ете така, ќе види некогаш, како што јас видов тогаш А на еден сега ќе му запеам http://www.youtube.com/watch?v=ArIzdYor ... re=related
Спојлер Не се работи за тој што пишав цело време. Ај мувд он... Од една страна ме избегнуваш, од друга ме гледаш... Ај не ме гледај! Колку и да зјапаш во мене никогаш нема да дознаеш каков шампон користам. Ете така. Цркни од завист.
Попусто негирам дека некогаш си постоел во мојот живот.Дека некогаш си живеел во моето срце и дека мојата душа ефтино ти ја продадов за до неа да си направиш занимација во твојот досаден живот.Вистината е дека очајно многу те сакам.Ми доаѓа тоа да го кажам на глас, да се дерам и сите да ме слушнат и да ме мразат заради тоа.Признавам дека да бев сама ќе плачев додека си ги влечкав работите додека излегував од кај тебе.Признавам дека со растреперен глас зацимолив тивко кога ги видов нејзините работи.Си го средил животот. Колку сум тажна никогаш нема да дознаеш.Секогаш ќе ти се обраќам со студенило и доза од сатирична глума на задоволоство.Тоа успева кај тебе, ти подобро од тоа не заслужуваш.Не заслужуваш да ти се вратам после се.Единствено јас заслужувам да бидам несебично среќна.Тоа ќе се случи кога ќе бидеш 2 метри под земја па макар тоа било и по 100 години.Не успевам да најдам начин и да се одлучам дали повеќе те сакам или те мразам.Засега незнам.
Еј пријателе мој. Иако темава не е за да кажам нешто на другар, сепак. Сакам да ти кажам, не знам што да ги кажам. Ваква останав после она што ми го кажа денес. Добро бе мајкому стара 14 години сме пријатели. 14 еј! Прво нешто што памтам во животов е дека се тепавме со кал со тебе, дека во забавиште заедно седевме и се држевме за рака затоа што ни беше страв од другите деца. Ваква бомба денес... Ваква бомба. Ова ни на крај памет не го очекував, мислев дека знам се за тебе исто како што знаеш ти се за мене. Мислев дека го познавам целиот твој свет, но јас не сум знаела многу работи. Од една страна ме боли тоа, што си чекал 5 години да ми кажеш, од друга страна пак јас сум првата што дознава. Ни на родителите не си им кажал... И во право си дека попрво би си го пресекла јазикот отколку да те издадам!!! Не ни можам да претпоставам како ти било да живееш во тие стеги, притиснувајќи го сето тоа во некој ќош, никој да не види, никој да не примети. 5 години да криеш такво нешто, сам, без никој со кој би можел да разговараш за тоа. И не смеев да изреагирам така, не смеев. Сепак јас сум првата што знам, немав право да ти се налутам што дури сега дознавам. Немав право да бидам толкав кретен, идиот, толку сум си лута сама на себе што ми иде да земам и да си плеснам 10 шамари. Не ни сакам да си го замислам животот без тебе, иако не сме во исто место, не можам без твојот пријателски совет да останам. И ќе ти се извинам уште 50 пати, се дури навистина не сфатиш дека ми е жал што така моронски се испонашав. Тоа што ми го кажа нема ни никаква врска со тоа каков си ти како пријател, но не знаев како да изреагирам на таква информација. Сега сфаќам колку згрешив. Ти никогаш не си ме излажал нешто, дури и благодарна сум ти што си го тргна тој товар од тебе и конечно сподели со некој. Јас и да сакам не можам да те гледам со поинакви очи. И да, твојата тајна знаеш дека ти е сигурна кај мене. Ме познаваш, знаеш дека од мене ништо не излегува. Ќе помине и ова, нашето пријателство е појако од се, нема да дозволам ова да влијае ниту 1%.
би му казала се она сто ми лези на срце..но он не дозволува а и не заслузува така да нисто...нека си стои кај мене
До мој драг бивш дечко... Се што имам да ти кажам ти кажав денес, со тешко срце ти ги одврзувам катанците од мојата љубов и од сите мои емоции. Вечерва е можеби твојата животна средба... Летни голубе право кон сонцето , само така и јас ке бидам среќна, со тоа што ке ти ја дадам слободата. Треперам ко лист на овој есенски ветер додека ти го отварам кафезот, ама само така знам дека ке бидеш мој. И тоа што ке сум километри оддалечена од тебе , преку секој сончев зрак ке ти ја праќам љубовта, која скржаво ја чував во мене. Минути се бројат, ама нека, нека дојде часот доколку тоа те прави среќен, доколку тоа те исполнува направи го посебен тој момент, и за мене . Еден од нас мораше да биде повреден. И не жалам што во најголем дел тоа сум јас, се поминува па и тоа. По некое време можеби и ја ке зачекорам по некој нов пат, и ке најдам некоја искра налик среќа, ама секогаш ке се навраќам на среќата што ние ја создадовме, и која и ден денес не одржува.
Знаеш и самиот колку те сакам, моја вина е што се немаме цела недела видено, жал ми е поради тоа... едвај чекам утре да те гушнам, да те стегнам јако, да те пољубам у стил ескима. Идиот сум, знам.
eh koga bi znael kolku si me povreddil... znam deka ne ni odese vo posledno vrema ama i samiot rece toa e samo eden period, ke pomine... na ova li mislese koga rece ke pomine??? ne ti e sram da posle 3 godini ti mene za toa da mi raskines???? niz se sto pomnavme??? onie buri koi gi preziveavme zar ovoj dozd da ne rasturi? ne ti se lutam za toa sto mi raskina, ti se lutam bidejki ne ni posaka da ja doznaes vistinata, ne se ni borese za nas... ah... te mrazam za bolkava sto mi ja nanese so raskinuvanjeto a nikogas nema da prestanam da te sakam zaradi ona sto si i zaradi ona sto jas bev koga bev so tebe... mng mi e tesko
Не можам да го поднесам студот во твојот поглед. Ироничните забелешки... Бакнежите и прегратките на сила... Игнорирањето кое се случува се почесто. Твојата желба за одмазда. А веќе не се поднесувам ни самата себе.
Абе биди среќен што Волку многу те сакам И да знаеш, за танго, љубов и караница се потребни двајца. Дај кога сакам да се караме, остај ме да бидам една, и нема да се караме. Ти тогаш љубов пружај ми. Не би требало да е тешко Пошто сум неодолива и кога сум накострешена Ај работи си, доста ти кажувам пс. Спојлер Сакам да те гушнам бре.
ТЕ САКАААААААААМ БЕЕЕЕЕ АЛООООООООООООООО И ТИ ПРОСТИВ ДА ЗНАЕШ ЕВЕ ЈАВНО КАЖУВАМ ПРОСТЕНО И ЗАБОРАВЕНО,САМО СЕ ПРАВЕВ ЈАКА И СИЛНА ДЕКА МОЖАМ БЕЗ ТЕБЕ,АМА НЕМОЖАМ НИ ЈАС,КОГА ГИ ЧИТАВ ПОРАКИТЕ ТВОИ НА МОБИЛЕН САМО СТИСКАВ ЗАБИ ЗА ДА НЕ ТИ ВРАТАМ И КОГА МИ ЗВОНЕШЕ,ТОА БЕШЕ САМО МАЛА КАЗНА ДА СФАТИШ КОЈ ИМАШ ПОКРАЈ СЕБЕ,И НИКОГАШ ПОВЕЌЕ ДА НЕ ПОМИСЛИШ ДА КАЖЕШ ТАКВИ ЗБОРОВИ,ЗОШТО ТВОЈАТА ЛАВИЦА Е САМООО ТВОЈАААА И ТЕ САКА НАЈМНОГУУ И НИКОГАШ НЕ ПРЕСТАНАЛА ДА ТЕ САКА,САМО БИЛА МАЛКУ НАВРЕДЕНА И ПОВЛЕЧЕНА ВО СВОЈАТА ПЕШТЕРА САКАЛА ДА ГО КАЗНИ СВОЈОТ ЛАВ,КОЈ СЕ ПРЕТВОРИ ВО МАЧЕНЦЕ =И ЕВЕ ДА КАЖАМ ЕДЕН ОД НАЈПОСАКУВАНИТЕ МОМЦИ НА ОВОЈ ЖЕНСКИ ФОРУМ,ЖАЛ МИ Е ДЕВОЈКИ ЗАФАТЕН Е ,И ЗАЉУБЕН ВО МЕНЕ И САМО МОЈ И ЈАС САМО НЕГОВА СЕКОЈА ВРСКА ИМА КАВГИ,ОВА НАШАТА БЕШЕ МАЛА И ЖАЛОСНО Е ТАКВА ЉУБОВ,ТАКОВ ПАР КАКО НАС ДА НЕ ОСТАНЕ ЗАЕДНО,А И ДА НЕ СЕ ФАЛАМ АМА МОЈОТ ДЕЧКО Е НАЈДОБАР ,НАЈУБАВ,НАЈЗГОДЕН,И ИМА НАЈСЕКСИ ЖЕНСКА ХЕХЕХЕ ЗНАЕШ СРЦЕЕЕ МОЕЕЕЕЕ НЕЛИИИИИИИИИИ