Зошто мора да бидеш толку несериозен? Нели гледаш колку тоа ме прави несреќна и ги руши моите планови? Огранизирај се веќе еднаш не можам вака сакам да знам каде одиме?
Се вработив. Ама моите пари ќе ги трошам со некој друг. Муахахахахахаха! Ах, нема никогаш да можеш да ми го заборавиш успехот, верувај.
Добро! Ти изгледа заборави дека има некој тука што му фалиш и чека барем ЕДНА порака од тебе. Или можда ти е мнооогу забавно со тие таму, си нашол некоја дроља па мене кој ме шиша?! Ааа.. ќе видиме ние кој ке издрши да тера поголем инает!
Будал ни еден, толку неможиш да ми веруваш па трчи по мене во пп цицка ќе ти дадам. Ама ако и таков те сакам срце мое
i pak li ke me nerviras be? auuuu mi lazis po nervi! dosaden eden! spij tamu i prestani da zvonis,nemam sto novo da ti kazam! utre ke se razbereme! ahhh sega ova ke mu go pratam vo poraka!
Те сакам уште од првиот пат кога те видов. И не го кажувам ова колку да звучи романтично. Од кога дознав дека постоиш те сакам! Од кога те запознав те сакам!!! Ама денес, некако посебно најмногу те сакам и дури си осеќам и од оние пеперуткине во стомакот, тие убавите Никогаш нема да ми станеш навика, само може со текот на времето да те засакувам се повеќе и повеќе Веќе не се плашам од ништо, и не се замарам. Убаво ни е заедно, се сакаме најмногу на светот и така и ќе остане
Eдна од десетте божји заповеди требало да гласи: Не лажи. Бакнувај. Да те бакнував секој пат кога те повредував,ти до сега ќе беше најсаканиот...
Ти навистина ме земаш здраво за готово, дека јас постојано ќе бидам тука крај тебе... сфаќаш ли дека тоа што се обврзав, што ја прифатив твојата понуда за брак не ти гарантира ништо? Не можам да те сфатам понекогаш, ама мислам дека ниту ти не ме сфаќаш. Не знам колку пати морам да ти кажам дека така несвесно ме повредуваш, ама тебе очигледно тоа не ти влегува во главата, секогаш мислиш дека си во право. А ако јас играм на твојот начин - тогаш што? Ќе почнеш да ми држиш предавања дека не треба така. А ти ако го правиш тоа, во ред е? Па и јас сум човечко суштество бре!
Златце бре ајде станувај!Или станат си а не ми се јавуваш.е ќе видиш дури тогаш! И не сакам да мислиш дека кога ќе одам на факултет ќе те заменам со некој типец.Не,не,не!Ти си мојата љубов и така и ќе остане!Те сакам
Знам дека те засакав и тоа мн брзо....знам дека ти збореле глупости личности кои не ме знаат за да ме оттргнат од тебе...ама како што рече мама знамдек ке ти дое паметот и дека ке ме побараш пак за џабе се правиш силен а во душата си нежен и кршлив.....знам дека почнав да ти значам.......знам дека бегаш зашто ти е страв да се заљубиш...страв ти е да не бидеш повреден....знам се знам....