Фала за утрово... Извини за синоќа... Немам проблем со тебе, со себе имам. Ќе го решам... само биди покрај мене
Заљубена сум пак...и во него и во друга личност која никогаш нема да го дознае тоа.Никогаш.Заслужува да знае,но не заслужува личност како мене.А каква сум јас?под просекот ке ја чувам љубовта длабоко во душата.Можеби еден ден ке исплива вистината.Но дотогаш ке глумам како до сега. Спојлер http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=2GBvauUYRdc
Немој да добијам впечаток дека толку време сум била со КуКаВиЦа ! Ќе видиме за некој саат Дали си ти фраер или она другото .
Ми недостигаат деновите кога најголема грижа ни беше кој филм да го гледаме или дали палачинките да бидат со банани или јагоди... Не е проблемот до нас двајца конкретно, си знаеме точно што е, но.. До пред некое време кога ќе си речев дека ќе биде добро и ќе се подобри ситуацијата тоа и го мислев, но сега.. не знам веќе дали си верувам на сопствените зборови. Ајде да направиме нешто, аман...
Све за љубав , Џери Спрингер и шпанскиве серии може само вода да ви носат ... Ова интересно станува бре
Добро бе, шмизл дизл еден, после 5 години и кусур, после еден куп заеднички ручеци и вечер, на кои, патем кажано, во 95% од случаите сум пиела бело вино, ти сега ме прашуваш дали пијам бело вино?! Уф, не знаеш каква казна ти следи за ова вечер...Има да платиш, а богами и да патиш малку!! Колку да си знаеш
Анушка го кажа она што сакав јас да му го речам. Не да се трудев, не знам што ќе беше ова. Дебил еден, те мразам, значи, те мразам. Од тебе човек не бидува, така сам ќе останиш и сам по светов ќе шеташ. Или евентуално геј си.... Ете тоа го разбирам. Ајде сега мрш да те не гледам...
Секој стих од песнава: http://www.youtube.com/watch?v=F2Cm_4573fs I don’t know where I crossed the line Was it something that I said or didn’t say this time? Само еден залез на сонцето не значи вечен мрак... Не биди наивен будалче!
еве 3 ден... задоволен си??? нема да те побарам, нема повеке да те молам да си со мене, а ова што се ми го тргна блокот на мсн мислис дека ке ме натера да ти пишам??? напротив, само ми помагаш да не дојдам до искушение... ех... после 3 години јас сега се борам со желбата да не те побарам... жалосно...
ако ве соберам сите на едно место ќе биде весело нема да знам кај ми е главата, каде срцето, каде очите
И повтороно и повторно и повторно..И повторно се заљубувам во тебе. И тоа е тоа што не оддржува во врска толку долго. Не само што се сакаме,секогаш и ја обновуваме љубовта. Вечито заљубени. Вечито заедно.