Не знам дали е можно и дали јас ке можам некогаш да сакам волку колку што те сакам тебе.. Како е можно со целото свое битие да сакаш некого? Да треба животот да му го дадеш па да не се мислиш... да ти е храна да ти е вода да ти е потреба повеќе од секоја друга основна потреба! Можно е..НЕ сум знаела ама сега дознав ТЕ САКАМ не е доволно да ти опишам колку ми значиш (Те молам верувај очајна сум, се ке направам за да ми се вратиш)
глуп еден пак се правиш наудрен...пак не се поздрави со мене аман барем од култура речи ми едно здраво прашај ме за фак...мн ли барам ???
покрај тебе вчера ми беше супер,а и денес се разбудив насмеана забавен, смешен ми помина вечерта додека да трепнам, ти си риба, а јас сум рак-супер комбинација мило ми е што те запознав, а сакам да те прашам каде се криеше толку време (дури 26 години)
Пекол ми се овие неколку денови..не сум знаела и не сум претпоставувала дека некогаш ке бидам во ваква состојба.. Денес сабајлево бев станата рано, око не склопив, цело време размислував и се мразев себеси. Го проколнував тој ден кога те повредив несакајки. Се мразам себеси зошто дозволив да се случи тоа.. Не ми се стануваше зошто ми се гледа болката.. се гледа дека не сум јас, не сум старата јас! Веќе никој не ме препознава. Дури ни пред моите најблиски не можам да глумам.. Како ке се вратам дома? Се плашам од испрашувања ... нема да бидам во состојба да им одговорам на нивните прашања. Не сум во состојба да функционирам Ако го читаш ова те молам не биди слеп на мојата љубов но и на твојата.. Знам дека другите сакаат да те заштитат но да можеа да погледнат во мојата душа и да видат колку те сакам ке ти дадеа зелено светло.. Тие уште не знаат колку те сакам.. И нема потреба да знаат! Доволно е да ти да знаеш колку те сакам.. Колку силно посакувам да ме гушнеше да беше до мене...во свет каде што ке бидеме само јас и ти Доволно добро ме познаваш, don't let me down.. Cuz i couldn't live without you
мило ми е што конечно ќе ги средиш работите со мајка ти стварно ми е жал коа ке ми пише на фб дека сте сеуште скарани, да ме праша мене како си, зошто не знае дали ќе и кренеш кога ке ти се јави те сакам најмногу, ајде дојди да јадеме заедно =) не ми е вкусно јадењето кога го јадам без тебе =( и ми недостигаш многу многу многу
Видов утрово пропуштениот повик, но нема да ти се јавам. Знам прекршена си, и не се осмелувам да ти ги отворам очките, да ти го прекинам сонот. Редовен студент си и работиш на две места, и пак имаш време и за мене, и за друштво и излегувања... Се гордеам со тебе, будалче.
Кажи ми зошто го правиш тоа.Не исчезнувај,така ништо нема да решиш.Те молам?Се надевам дека е се во ред и дека кога тогаш ке се појавиш.
Сакам како лани.. да отидеме на нашето место со кола, да легнеме на хауба и да броиме ѕвезди, а од внатре да е пуштено Incubus и да го повторуваме нашето ветување. Е тоа е тоа што ми фали... Баш добро функциониравме како авантуристи, сега одеднаш двајцата сме премногу сериозни и ладни.. Како и да е, секогаш ќе бидеш мој мачор што го сакам најмногу на свет и знам дека кога ќе се ослободиме од обврскиве, таквите моменти ќе бидат почести. А ветувањето: If I turn into another Dig me up from under what is covering The better part of me Sing this song Remind me that we'll always have each other When everything else is gone. http://www.youtube.com/watch?v=RR1oUQnoLYc
Што знам чудно е како мене ми се погоди ова. Кој би рекол. Стварно се прашувам зошто и се прашувам дали поради оваа среќа друга ќе ми е одземена? Искрено, колку и да е клише, не те заслужувам. Ама те имам, ме сакаш и мене ми е убаво. Жалам за моментите како вчера, знаеш дека ги имам многу често и знаеш дека повторно ќе се случи. Не сакам да ги имам затоа што те повредувам. Не знам стварно, можеби не е љубов но нешто силно е. И мене тоа ми е сосема доволно.