Човек, страшно ми се свиѓаш, аман веќе не се зафркавај со правила, и да почнеме како што треба. Топло - ладно си, и тоа многу ми е интересно и ужасно лошо. Сакам да знам на што сум, и мразам да чекам да се решиш. Колку и да личам ладна, и не покажувам, ама аман веќе да пробаме да видиме дали ќе ни оди, а не да чекаме да почне да ни оди па да почнеме. Не ми се брза ништо, туку само сакам да бидам со тебе како што треба оти ми требаш. КОмплет, сосе тоа очите хипнотизирачки, сосе сите маани што ми се слатки и од кои се плашам. Што е страшно ако пробаме и не оди? Подобро е од да не пробаме од страв дали ќе ни оди. Многу сакам да сфатам зошто играш, а се договоривме дека нема да играме. Сакам да знам се за тебе, како ти што знаеш за мене.
СРРРРРРРРРРРРРЦЕ, ЗЛААААААААТО, СООООООООНЦЕ мое Сношти слушав лав сонгс на антена5 и мислев само на тебе Те сакам како што ги сакам макарониве печени со сирење кои моментално ги јадам... ако не и повеке
Хеј, им кажав на другаркиве за нас. Па мацо, среќен нека ни е почетоков долго, долго да ни трае. Само љубов, разбирање, доверба, љубомора во мали дози, и најубаво ќе ни биде
Кога ќе се погледнам во огледало понекогаш , се прашувам што правам јас ? ? Што направи од мене ?? Одговор нема. Не можам да го најдам колку и да сакам. Се правам , приметуваш ли или не баш . Но како што рече кога ќе дојде тој момент за да ми кажеш крај ти се појавуваат две ѓаволчиња едното е добро (ти вика добра е остани со неа) другото е лошо ( ти вика отерај се у курац како што и знаеш ) и ти го слушаш доброто така рече ? ? И што сега ? А знаеш дека те сакам само ај .. Just when I felt like giving up on us You turned around and gave me one last touch That made everything feel better And even then my eyes got wetter..
Што правам јас?Зошто,зошто зошто?Морам да прекинам.Не јас не сторив ништо,само си се кикотам на кажаното. Ме излуде, ама од моја страна е завршено,ке морам да пеам Врати ми го срцето.А дали ке ме слушнеш е друга работа.Ти уште си се надевај дека ке останеме пријатели.Од мене е ставено точка.Помири се.
Покрај солзиве, толку голема нервоза имам што не можеш да замислиш... Се трудев послем се што се случи се трудев еден мал кикс да не направам иако не сме заедно а ти пак ми наоѓаш маани и мислиш дека намерно сакам да уништам се.. Што мајката више да правам? Уште колку време ке плачам и ке се нервирам? Уште колку време ке е потребно да не убие и двајцата? Па толку ли сакаш да пропаднеме? Ете јас се трудев а ти? Еднаш ке можам ли да заспијам на раат и да не плачам и да се наспијам и да можам послем утредента да не ми се познава дека сум плачела!! Посакуваш крај? Ок твое право е на сила не иде.. све ми се врти во главата!! Помислувам дека го сакаше овој крај.. Иако на моменти се двоумам не знам зошто ме тера така да помислам!! Зошто го дозволуваш ова?
Барем малку да ми е сменеа чуствата за тебе... Е тогаш ке можев да те пуштам да си одиш и ич немаше да ми биде гајле.. Никогаш нема да сватам зошто толку лесно се откажуваш. Никогаш нема да сватам кога ке престане овој немир. никогаш нема да ја сватам потребата покрај се пак да те сретнам и пак да заплачам затоа што ти си ми слабост. Не можам да бидам покрај тебе а да не размислам на се што имавме. Никогаш нема да ја сватам суштината на нашата преголема љубов која знам дека постои. Никогаш нема да сватам како не дојдовме до зедничка борба. Сме признале дека и двајцата грешиме ... Но ти се откажа.. не се откажа покажа слабост. отиде против себеси, им докажа на другите дека не си глупав! Дали тоа те направи среќен? Дали тоа ке те исполнува? Се надевам ... Сега остави ме да се давам во моите солзи и да си ја помачам душата..
Да можам да вриснам колку што те сакам, сигурно секое едно живо суштество на оваа планета би оглувело Малку е да се зборува..малку е.. Верувам во нас, видов веруваш и ти. Доволно е. Добра ноќ најмило мое
Сакам да си утре тука со мене, ко ќе сме фамилијарно собрани ...ќе ми фалиш Неможам да ти опишам колку те сакамммм
Е не можам бе веќе, не можам! И тоа како ме одјеба поштено, јас пробувам некој озбилен муабет, да кажеш што се дешава, макар и тоа да биде НЕМАВ ВРЕМЕ ЗА ТЕБЕ, или НЕЈЌЕВ ДА СЕ ВИДИМЕ, а ти... што ти е бе не ме заебавај Фала ти еј, ептен ме утеши сеа, и со ова и со наредното НЕ МЕ ЗЕЗАЈ... и ај, и ќе се видиме утре, и шо кур? да не ти спомнев немаше ни на крај памет да ме ставиш, али нема везе...веќе не пробувам ништо, и ќе размислам дали утре ќе се видиме, изгубив желба после муабетов. сељак еден