Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.245
    Допаѓања:
    136.511
    Човек, страшно ми се свиѓаш, аман веќе не се зафркавај со правила, и да почнеме како што треба. Топло - ладно си, и тоа многу ми е интересно и ужасно лошо. Сакам да знам на што сум, и мразам да чекам да се решиш. Колку и да личам ладна, и не покажувам, ама аман веќе да пробаме да видиме дали ќе ни оди, а не да чекаме да почне да ни оди па да почнеме. Не ми се брза ништо, туку само сакам да бидам со тебе како што треба оти ми требаш. КОмплет, сосе тоа очите хипнотизирачки, сосе сите маани што ми се слатки и од кои се плашам. Што е страшно ако пробаме и не оди? Подобро е од да не пробаме од страв дали ќе ни оди.
    Многу сакам да сфатам зошто играш, а се договоривме дека нема да играме. Сакам да знам се за тебе, како ти што знаеш за мене.

На IndieGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  2. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    исто како јас да сум го пишувала. :o од збор до збор би му го кажала истово! :x

3. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    271
    ТЕ САКАМ ...<3 :*

и толку ... :doh:

4. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    513
    Ај те молам смири си ги страстите... :) И поттисни си го нагонот |(

5. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    СРРРРРРРРРРРРРЦЕ, ЗЛААААААААТО, СООООООООНЦЕ мое :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Сношти слушав лав сонгс на антена5 и мислев само на тебе :* :* :* :* Те сакам како што ги сакам макарониве печени со сирење кои моментално ги јадам... ако не и повеке :!: :$

6. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Хеј, им кажав на другаркиве за нас. Па мацо, среќен нека ни е почетоков :* долго, долго да ни трае. Само љубов, разбирање, доверба, љубомора во мали дози, и најубаво ќе ни биде :)

На IndieGirl и cigarce им се допаѓа ова.
  7. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Кај ми е милиот :?:
    не си достапен... да почнам да се грижам или ..

8. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Се е кажано! ]:)
    Али како би ти стегнала една, па и две :geek: Плачеш... ]:)

9. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Кога ќе се погледнам во огледало понекогаш , се прашувам што правам јас ? ? Што направи од мене ?? Одговор нема. Не можам да го најдам колку и да сакам. Се правам , приметуваш ли или не баш . Но како што рече кога ќе дојде тој момент за да ми кажеш крај ти се појавуваат две ѓаволчиња едното е добро (ти вика добра е остани со неа) другото е лошо ( ти вика отерај се у курац како што и знаеш ) и ти го слушаш доброто така рече ? ? И што сега ? :?: А знаеш дека те сакам само ај ..

Just when I felt like giving up on us You turned around and gave me one last touch That made everything feel better And even then my eyes got wetter..

10. Rock-a-Fella

Rock-a-Fella Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    1.392
    Допаѓања:
    1.383

На Zlatusko, Doozy, Dushica-sk и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.245
    Допаѓања:
    136.511
    Ха, да не е истиот:) Оти типов е уникат:) Друг ваков немам запознато:))) Се зезам, ама маживе осет немаат.

На IndieGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Што правам јас?Зошто,зошто зошто?Морам да прекинам.Не јас не сторив ништо,само си се кикотам на кажаното. |( Ме излуде, ама од моја страна е завршено,ке морам да пеам Врати ми го срцето.А дали ке ме слушнеш е друга работа.Ти уште си се надевај дека ке останеме пријатели.Од мене е ставено точка.Помири се.

13. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    People like you and me never change.

14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    What goes around comes around :!:

На teddybear и Miss.Ricci им се допаѓа ова.
  15. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Покрај солзиве, толку голема нервоза имам што не можеш да замислиш...
    Се трудев послем се што се случи се трудев еден мал кикс да не направам иако не сме заедно а ти пак ми наоѓаш маани и мислиш дека намерно сакам да уништам се..
    Што мајката више да правам? Уште колку време ке плачам и ке се нервирам? Уште колку време ке е потребно да не убие и двајцата?
    Па толку ли сакаш да пропаднеме? Ете јас се трудев а ти? Еднаш ке можам ли да заспијам на раат и да не плачам и да се наспијам и да можам послем утредента да не ми се познава дека сум плачела!!

Посакуваш крај? Ок твое право е на сила не иде.. све ми се врти во главата!! Помислувам дека го сакаше овој крај.. Иако на моменти се двоумам не знам зошто ме тера така да помислам!!
    Зошто го дозволуваш ова?

16. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Благодарам!

17. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Барем малку да ми е сменеа чуствата за тебе... Е тогаш ке можев да те пуштам да си одиш и ич немаше да ми биде гајле..
    Никогаш нема да сватам зошто толку лесно се откажуваш. Никогаш нема да сватам кога ке престане овој немир. никогаш нема да ја сватам потребата покрај се пак да те сретнам и пак да заплачам затоа што ти си ми слабост. Не можам да бидам покрај тебе а да не размислам на се што имавме. Никогаш нема да ја сватам суштината на нашата преголема љубов која знам дека постои. Никогаш нема да сватам како не дојдовме до зедничка борба. Сме признале дека и двајцата грешиме ...

Но ти се откажа.. не се откажа покажа слабост. отиде против себеси, им докажа на другите дека не си глупав! Дали тоа те направи среќен? Дали тоа ке те исполнува? Се надевам ... ;(

Сега остави ме да се давам во моите солзи и да си ја помачам душата..

18. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Да можам да вриснам колку што те сакам, сигурно секое едно живо суштество на оваа планета би оглувело :)
    Малку е да се зборува..малку е.. Верувам во нас, видов веруваш и ти. Доволно е.
    Добра ноќ најмило мое :*

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Сакам да си утре тука со мене, ко ќе сме фамилијарно собрани ...ќе ми фалиш :doh:

Неможам да ти опишам колку те сакамммм :inlove:

20. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    Е не можам бе веќе, не можам!
    И тоа како ме одјеба поштено, јас пробувам некој озбилен муабет, да кажеш што се дешава, макар и тоа да биде НЕМАВ ВРЕМЕ ЗА ТЕБЕ, или НЕЈЌЕВ ДА СЕ ВИДИМЕ, а ти...
    што ти е бе не ме заебавај
    Фала ти еј, ептен ме утеши сеа, и со ова и со наредното НЕ МЕ ЗЕЗАЈ...
    и ај, и ќе се видиме утре, и шо кур?
    да не ти спомнев немаше ни на крај памет да ме ставиш, али нема везе...веќе не пробувам ништо, и ќе размислам дали утре ќе се видиме, изгубив желба после муабетов.
    сељак еден