еден ден те немам видено, а се осеќам како да те немам видено цел месец... ми недостигаш, и во моментов не си свесен колку го мразам факултетот бидејќи заради него не можам да бидам со тебе, дури ни едно кафе да испијам ама утре си зимам слобода 2-3 саати, и ич не ми е гајле ќе си ги поминам најубаво со тебе
Некој ден од чудење ќе си ги изгубам веѓите во косата. Мислам, дај опрај се, постапи како што треба, (овака дефинитивно не треба) не се задевај ако немаш ,,јајца,, на слон. Аии, ти даде дозвола шефот за вакво нешто ?? Мај, мај, знаев дека многу ме сака. Знаев. Пфффф.
Само сакам најискрено да ми кажеш што се случи со нас??? Како НАЕДНАШ се сруши се што имавме? Мислиш некогаш на мене? ... Премногу сум горда за да ти се јавам, ама знај дека од глава и од срце те немам извадено! ТЕ САКАМ, А НАЈМАЛКУ ОД СИТЕ СИ ЗАСЛУЖИЛ... ама ми фалиш до мене, и со мене... да те гушнам најсилно... никого не гушкам више, ладна сум била викаат... само ти можеш да ме стоплиш..... ама готово е, прифатив... за жал.... никој , НИКОЈ не знае што чувствувам... еве сега овде пред вас девојки, искрено признавам- ГО САКАМ!!! само вие знаете, НИКООЈ друг!!! Ниту најдобрата другарка! Сум те преболела?... хм,, I WISH.......
После те чека изненадување Си мислиш дека утре ќе се вратиме дома, ама решивме да си тргнеме порано. Се надевам соодветно ќе бидам и јас вечер изненадена.
Толку ме разочара, немам зборови.. Уствари не си ти крив јас сум си крива што мислев дека си тој што беше. Докажа дека си се сменил ти симнувам капа, ама таков не те сакам и не ми требаш!
Teнка е линијата помеѓу љубовта и омразата ! http://www.youtube.com/watch?v=7qH4qyi1-Ys What hurts the most Was being so close And having so much to say And watching you walk away
ГРРРРРРРРРРРР СЕЉАК ЕДЕН СКАПААААААН Не си нормален, не не...... немам зборови за такви куртони како тебе....... Уфффф и сеа не знам што да правам, по не знам кој пат само ќе си кажам МЕ РАЗБОЛЕЕЕ!!! Овие месец и нешто од кога те знам освен нервози ништо друго не видов преку долнава веќе
...што ми се увртеа стиховиве во глава, ама ај бар тука ќе му ги кажам....во реалноста НОУ ВЕЈ I know that I love you But let me just say I don't wanna love you In no kind of way, no no Спојлер Работава е - те сакам ама несакам да те сакам
Че ти ги издиктирам злато утакмицине од Јипман-он, па ако фатиме ќе се препородиме и ќе напраиме „Се запали пиле Трено ооооодајчето“, за атер ако фатиме, нали.
Зошто мораше да те запознаам? Зарем немав доволно болка, па и ти на сето тоа ми требаше. Се надевам дека има причина за се...единственото нешто што ме води напред е тоа..