Да беше ти во мене веќе ќе сонував нешто најслатко, сега се мачам пред компјутер, се убедувам некако да си легнам. Ех колку би сакала да спијам во твојата прегратка, да се гушкаме силно, силно најсилно, како што само јас и ти можеме Те сакам бебенце мое
Ти е*ам матер, и све остало, по списку... Спиеш крчиш, а јас заради твој кејф дури сега си легнувам, знаеш дека не си фер, знаеш дека треба во 7 да станам и се инатиш, ќе платиш ти за ова Петко, скапо ќе ми платиш, биди сигурен.
Кога сме се слушнале ние ноќеска?? Како може на ништо да не се сеќавам?? п.с. Извини ако сум кажала нешто што не треба....
http://www.youtube.com/watch?v=LYep4vsR ... re=related I'm a racing car passing by.... so YOU CAN"T stop me now Абре прави што сакаш! Отидов јас да напредувам.... на сите полиња.
http://www.youtube.com/watch?v=TWBCEqLOl_s I posle svega, ja te cekam al' me ubija kad kazes da ima vremena i posle svega, ja te cekam to me ubija polako, moja jedina...
Сакам заедно да си го испиеме утринсково кафе, не ми се пие сама ааа денес баш од сабајле почна да ми недостасуваш......
Далечината и' го прави на љубовта она што и' го прави ветрот на искрата-ако е мала ќе ја угасне,ако е голема ќе ја разгори! Створено за нас...те сакам!
Ма не знам ни јас што се занесувам, не сум сакала веќе да се гледаме, кхм. Уствари не...како беше? Сакам да те гледам секој ден, по 15 пати...сакам да сум со тебе и официјално и неофицијално и секако. По милионити пат ми кажуваш дека ти значам...на некој твој чуден начин, ама сепак покажуваш. Не ме заебувај уште еднаш, ако веќе почнуваме нешто да го почнеме како што треба,ок? И сега дефинитивно сум сигурна дека хороскопов е жива вистина...шкорпија си дете, од глава до пете! Нема нешто што не прочитав за нив да не одговара за тебе. Затоа и морам мудро и паметно од сега Ајде да се видиме...и да се...знаеш.Едвај чекам, единствената работа што ми остана да ја проверам у вези твој хороскопски знак
Аааа ти кога се понашаш како кретен тогаш е ок, али некој ако се понаша ладно со тебе тогаш одма се лутиш. Лути си се немам јас ништо против ама топло ладно ке си играме сега ауу...
Жал ми е што се заврши без да се каже еден збор за крај .Се лажам самата себе кога велам дека ти ме изгуби мене вистината е дека јас те изгубив тебе на истиот начин на кој што го изгубив и него пред многу години .Ти беше зрак светлина во мојот мрачен свет, можеше да ни биде убаво , требаше да се потрудиш да ме прифатиш онаква каква што сум .Кога тргнав по тебе мислев дека си доволно зрел и ќе можеш да се сносиш со моите слабости...само ми треба прегратка кога сум тажна , нежност ,разбирање... зарем премногу барам а за возврат не нудам ништо ?Рече дека нема да ме разочараш но го стори тоа си поигруваш со моите чувства ,со твоето однесување ме отргнуваш од себе што можеби и тоа тие целта ти благодарам што барем кратко беше дел од мојот живот
мислев дека ке те видам денес ама ништо се разочарав ај утре или во недела ке дојдиш инаку уште малку има до ноември ...ми фалиш