Понекогаш посакувам да те згмечам и да те парчосам, баш така како што ги ''пукам'' стасаните акни, Спојлер и буквално им ги вадам сите гомненици насобрани внатре ама баш. Биди среќен што денеска не ми заигра чај шукарие по нервите, дека ме држеше убавото расположение - инаку отиде - ЗГМЕЧЧЧ!
Многу многу најмногу ми недостигаш,одвај чекам да те видам И да знаеш грдо ми е што те лажам за вакви ситни работи али друго чаре не гледам,ти така се поставуваш. И да знаеш те сакам најмногу
Ѓубре си, ѓубре какво што не видело светов уште, све ти дадов, да не ти текне да прашаш како сум, дали сум меѓу живите, идиот, ѓубре, како само можев да потрошам толку време и емоции на тебе не ми се верува, убаво ми викаа, бегај од сељаци што е можно подалеку затоашто безралика на све секогаш ќе останат само најобични сељаци како што си ти и како што засекогаш и ќе останеш
Да беше некој друг на мое место одма би се откажал.. а ти не ли сваќаш дека безусловно те сакам? Па дај малце и ти знак не ме оставај ни ваму ни таму.. па нели гледаш дека се трудам?
Ајде топло-ладно, топло-ладно. Е од толку загревање и спуштање на температурите ако се разболам и ако кренам ЈАС температура да бегаш додека те држат нозете!
Ќе те пробам,мора да дојдам до одговорот...како и да е,на крај јас ќе заминам со гордо крената глава,а за твојата незнам...
злато феноменален си нема што мил и незен ко мече, страстен ко зарче, искрен како пријател што ли ке правам толку денови без тебе : ке ми недостигаш
Затоа што не се јави денес, знаејќи дека вчера ти се налутив, ќе платиш скапо. Многу скапо. Глуп. Туп. Неупотреблив. Е на моменти таков си. *смајлиштотијаВЛЕПУВАедна*
А почнат колоквиуми почнуваат и лошите периоди. Пак, а? До мене нека е, не викам не. Значи стварно е сеедно дали си заинтересиран или не, знаеш на крај дека се исто ти се фаќа. Размисли си, дали ти вреди или не па после да продискутираме. Во меѓувреме, убаво да си поминеш.
Тој.. тој не е најубав - ама поубав немам видено.. тој е арогантен со својата нежност.. тој е одбивен, но ме привлекува.. тој е искусен, а воедно и детинест.. ме засмева со својата сериозност.. има многу мани, со кои ме освои.. тој е илузија пресликана во реалност.. тој е безобразен а и пристоен.. ми предизвикал солзи и болка, но сеуште за него живеам.. мангупче во позитивна смисла на зборот.. тој е совршен, тој е мој и само мој. А тоа тој си ти анѓелу мој
Секогаш истата песна, секогаш јас ти сум крива за се.СЕКОГАШ .. не се ни заинтересирваш за мене да прашаш како сум, дали ми е тешко, како го поминав денот.. Иако ти пружам се, иако си далеку, сепак те сакам најмногу..и се грижам за тебе.. Само ти секогаш имаш проблеми, само ти не знајш кај ти е глата..не верваш ни ко ќе сум болна ни ништо.. Сфати ме и мене не ми е лесно, далеку си, ми фалат прегратките, бакнежите,ми фалиш ти, МИ ФАЛИ СЕ ! Остај ме малце да дишам ! Како и да е идиоту моој, и покрај се те сакам најмногу !
Извини што сум параноична едноставно не можам да поднесам некои работи.. Некои работи што намерно се прават... Све ми е изреметено.. (не знам више што да напишам) ме болат некои работи.. Ке речеш јас најмалце имам право да зборам за тоа.. Но јас никогаш намерно не те повредив! Едноставно те сакам ... НАЈЈАКО затоа и некои работи многу тешко ги прифаќам
Ти се дивам како можеш да ме трпиш во вакви моменти. Свака ти част... Јас самата себеси неможам да се поднесам а ти само ќе се насмевнеш глупаво и ќе ме гушнеш. Детс уај ај лав ју