Ајде беееее ајдеееее рипај од тоа креветот цел ден помина! До 12 ако те нема, те будам, е така да си знаеш!
Чувството кога ми кажуваш какви фаци правам додека спијам е бесценето, убаво е да знаеш дека некој те посматра додека спиеш
Милка пакет јјејејјејејејјејјејејејејејеј сите 5 за мене ли дуца дебељуца ке се направам ..... ај прекривката за тебе :clap
значи глупа сум шо синокја мрзнеев додека чекав да ти текне да се поздравиш со мене ...а ти ми заврти грб ...браво продолжи така...глупчо
Многу ти благодарам!! Се би очекувала од тебе само ова не.. Фала што ме извиси Убаво ти е што те молам? Знаеш како е кога мајка ми ке ми рече Зошто те игнорира? Да не знам што да и одговорам.. Да смешно звучи мамо ме сака ама нејке да биде со мене.. Не знам кого се трудам да го убедам.. Себеси или другите? Малце да почуствував дека ме сакаш.. За тебе едно стендинг оватион Боли, многу боли!!!
Остави го бизнисот или ќе ти дојдам во офисот Имаш млада женска и убава, крвта ми врие, сигурно не сакаш да го викнам комшијата на кафе-муабет
Добро бе,што јас толку добро направив за да те имам ваков прекрасен ?! Фала ти најмногу.. Да! Посебен си во моите очи,и не ми е гајле што ќе кажат другите. Сигурна сум со тебе и знам дека ништо нема да ми недостига Ќе почнам,верувај ми,се трудам и знам дека можам да ти верувам,пак ќе ти кажам до мене е,ти не си ни најмалку виновен за тоа Прекрасно ми беше вчера,баш си ми маче,такво црно будало,такво слатко,медено .. Вечерва со црвено вино и нашите луѓе ќе муабетиме,ќе се смееме,ќе се гушкаме,и да Ќе се Почитуваме
Да ти објаснам една работа ... Ако јас сум магарето на сред мост, и од лева страна има на пример натртена прекрасна магарица а од десна страна има куп јадење, од инает ќе си останам на средина и магарицата ќе отиде ќе го земе јадењето и ќе ми го донесе, а и себе ќе се донесе кај мене. Во случај да не ме сфати ... Доста садиш краставици со мене кога сум во право ќе траам па ако треба ќе пукнам од инает. Затоа јави се,извини се и среќни двајцата, или пати си ... Еве веќе два дена, бикче мое. Јас сеуште те сакам. Вау, каква новост. Јез да глуп си понекогаш ама стварно премногу. Имај убава вечер кај и да одиш, ако негде одиш ... Или пак немај убава вечер, поплачи малку дома сам. Впрочем види како е и тоа. Нема да е на лошо. Јас неретко го практикувам ... И ќе ти лупнам една таква обратна психологија што нема ни да сфатиш што те снашло а ќе играш не како што ќе свирам јас, туку онака како што треба!!!! Мутав.