Не ни помислувај да се вракаш назад во мојот живот.Поубаво ми е без тебе.Остави нека биде вака.Се чуствувам испразнето но сепак доволно добро за да кажам дека чуствата се бледи
Знам дека трескам глупости извини.!! Ај диднт мин ит дет уеј едноставно кога ти го слушам гласот ме збунуваш цела
http://www.youtube.com/watch?v=C8QJmI_V3j4&ob=av2e oh, when your cold I'll be there to hold you tight to me When your on the outside baby and you can't get in I will show you, your so much better than you know When your lost, when your alone and you can't get back again I will find you darling I'll bring you home If you want to cry I am here to dry your eyes and in no time you'll be fine . ама ајде чим толку сакаш седи си со таа глупачата-.-!
Love oh Love,I gotta tell you how I feel about you cos' I oh I can't go a minute without your love P.s се би дала да те видам..
И не знам како и не знам зошто, се појави во мојот живот.... Озарена од 6ка до 6ка чекам твоја порака....Кој си ти, што си, што ќе биде, не е важно, ми црташ насмевка... You do something to me! http://www.youtube.com/watch?v=g5c2C0CRcN0
All my live I have been searching For someone honest just like you You left me here without a reason Every tear belongs to you.. http://www.youtube.com/watch?v=yg7dcwHFNFo
Хмм навистина не ме виде прееска,или се правеше дека не ме гледаш .. би сакала да знам зошто јас те видов ама се направив дек не те гледам детска работа е ова све
би ти кажала едно големо фала, зошто ме трпиш кога ни сама не можам да се трпам пред колоквиуми би ти кажала дека сум пресреќна што те знам и што си само мој би ти кажала дека едвај чекам да дипломираме и јас и ти за да си ги исполниме сите ветувања што си ги дадовме те сакам
Е јас веќе не превземам ништо! И нема да се трудам, обидувам, зборувам, да бидам упорна за ништо повеќе. Е баш така! Ќе седам со скрстени раце и ке уживам. Баш ко што правеше ти. Не ме интересира кај, што, како, каде и со кого одиш. Да видам до кај ќе издржиш вака. Премногу ти дозволив, а незаслужуваш воопшто ни мал дел од тоа што ти го пружам. Ниту внимание, ниту зборови, а уште помалку помош. А бев добра во твој пролог и за твое добро. Ти неблагодарно суштество. И јас имам свој лимит. Нека сега вака. Ќе бидам каква што бев на почетокот, строга, ладна и незаинтересирана. Само така ќе бидам сведок на настанот кога пак ќе ми паднеш во прегратка.
тамн почнав да го пишувам постов и дојде татко ми и морав да го изгасам и све со напишавам отиде јабана...немма везе,го изгубив, тоест ми го украле новчаникот со 400 денари и лична карта али нема везе сељачка работа со да праиш// и ја со цел памет го викнав да се видиме,а ја тиква...и се утепав хахахаха лелеее скроз паднав еј какокрушка значи не сум нормална...и не знам што друго да му кажав,освен што се избацив НЕ СУМ МУ ДЕВОЈКА ЈЕЗДА ЈАС БИ САКАЛА АМА ТОА Е ТОА... неам мозок а башка и новчаникот ми го дигнал некој топ нема проблем ја вријам пари ебате
... ако немаш кредит ти, титни откај татко ти. Не велам не и за откај батко ти, он секогаш има кредит, знааам фино лепо, немој да ми глумиш лошотија зш не ти личит бре, батко Ѓорѓија!
Јас би му пеела.. "..and all the roads we have to walk along are winding And all the lights that lead us there are blinding There are many things that I would Like to say to you I don't know how..''