Издржав денес пред тебе,издржав...не бев слаба,не ми потече ниту една солза,не посакав дури ни да ти кажам нешто. Само си исклучив мислите и кулирав.Си реков,ке дојде ден кога ке се свестиш ама доцна ке биде. А јас ке те натерам тоа да го сториш побрзо.Ама...крајот ке биде друг Не уствари не се замарам со тебе зошто не вредиш.Тоа го сватив ама ти мислиш друго... Упс заборавив дека немаш мозок.Извини
После 4 години врска, помина цела година и еден месец без да се видиме или сретнеме низ град! Се сретнавме вчера во клуб.... Како може двајца луѓе кои живееле заедно и дишеле како едно- одеднаш да станат странци меѓусебно? Изгледавме толку далечни.... Да не дојдев не верувам дека ќе дојдеше да се поздравиш... Гушка, како си? и толку..... И тоа баш ми ја заеба вечерта!
Едно големо благодарам би ти кажала што во моментов додека ми се руши се пред очи, од фамилијарното гнездо до загуба на 15 годинишно другарство и ти си тука да ми јадеш го*мна и да ме нервираш. Права љубав... Еве дури ќе ти се поклонам. Стварно си ѓубре.. И онака психички не сум стабилна после се она што ми се случило пред очи немора ти да ми ја бутнеш потпората и да паднам. И нема да покажам слабост пред тебе, во никој случај! И да ми се спојат жичките во моментот јас само ќе ти се насмевнам
Зошто бе срцка конечно не се опуштиш малку? Мора ли се да анализираш и со се да се замараш? Ајде, и на двајцата ќе ни е поубаво
се гризис за мене, ти недостигам, а само напињаш ај да се видиме, од Вторник сум на одмор а што е со мене бе, што е со моите обврски и време и штом толку сакаш да бидеш со мене, тогаш ај правими друштво за ПАП тестот, и за другите активности-влечкање низ Скопје додека не ти се здосади, за кога ке ти речам НЕ МОЗАМ да ме сватиш и за твоја информација денес е денот кога јас и ти правиме 1 недела заедно, ама тебе не ти текнува-изгубен во свемирот е богаме од оваа недела па натаму ке видиме кој е кој
http://www.youtube.com/watch?v=IkoF5pAX ... re=related I mada znam da ponekad sumnjas iz nekih starih razloga, ti si poslednji na ovom svetu koga bih ikad izdala... Da te volim malo je reci....
Сонце мое! Поминавме низ многу работи во навистина краток период, но се` тргна на подобро! Од 8ми па навака, како да сум во некој сон од кој не сакам да се разбудам. Се разбудив веќе еднаш и беше многу повеќе од доволно, немора пак. Само ти биди добар .. и биди покрај мене, ништо друго не барам! Вчера .. ехх вчера само ти знаеш како повеќекратно ме голтна асфалтот од срам. Те запознав со сестра ми и зет ми .. тоа беше врвот на вечерта. Јас тука усрамена целата, ти немаш гајле, ни срам ни перде. Откако заминаа заедно се смеевме на мојот срам .. будалчиња! Утре ќе чекам коментари од сестра ми, иако веќе те има видено и порано. И да, биди среќен што не ти ги одржа тие 2-3 лекции за кои зборуваше во таксито. И знаеш дека вчера кога таксистот со максимално изострен слух го чу тоа, рече: „Ќе го карате зетот?“ Да, зетот. Тогаш мекото седиште ме проголта, наместо асфалтот. Но бидна и тоа, си ветив дека повеќе нема да се срамам, само останува да видам до кога ќе е тоа така. И знаеш што? Утре ќе е убав ден, гарантирам! Покрај тестот и 3те часа испитување, знам дека денот ќе ми е прекрасен, бидејќи ти ќе си тука, блиску до мене, на секој краток одмор. Ах, едвај чекам да те видам и да те гушнам, еве, уште сега треперам.
Уште колку вака? Уште колку време ќе морам да се будам во раните утрински часови, и наместо да уживам во ова неделно утро... кревет.. ти.. кафе.. јас морам да се пакувам, и враќам дома. Ова далечина не убива.
Те сакам,многу! Ти си моето буце што ме прави најсреќна. Твоите најубави очи што ме гледаат така мило и нежно сакам да ги видам. Фала за се што ме поддржуваш во животот,што си тука кога ми е најпотребно и најтешко.Многу ме растажи за тоа што ми го рече вчера....а ни самата не знам што ќе биде.. Душо моја..
Единствено што навистина сакам во моментов е да престанам да те сакам! Сакам да знаеш дека неможам веќе... Ова нашето е само измачување, ништо друго. А знам дека ако сама се решам да прекинам, ќе ми биде уште потешко. Незнам што да правам, незнам како да се однесувам со тебе, незнам дали да престанам да се надевам, или сепак уште постои некоја искра надеж дека се може да биде како порано.
Не знам дали сум најлудата личност на овој свет ама премногу те сакам.. Ги бројам деновите што те немам, ти си ми храна, вода.. најосновна потреба! Те молам да ми ги простиш сите грешки што ги направив, а со твоја помош ветувам дека се ке направам да биде добро.. Сакам се да биде добро, само сакам да ми дадеш уште една шанса да видиш дека никогаш више нема да ја прокоцкам оваа љубов бидејки те сакам проклето.. Сакам да знаеш дека све сватив, и спремна сум да се променам. Сваќам дека згрешив... Се борам, а на тоа се одлучив бидејки навистина толку се силни моите чуства за тебе!!
We're just two lost souls Swimming in a fish bowl, Year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears.