Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Издржав денес пред тебе,издржав...не бев слаба,не ми потече ниту една солза,не посакав дури ни да ти кажам нешто.
    Само си исклучив мислите и кулирав.Си реков,ке дојде ден кога ке се свестиш ама доцна ке биде. ;) А јас ке те натерам тоа да го сториш побрзо.Ама...крајот ке биде друг :)

Не уствари не се замарам со тебе зошто не вредиш.Тоа го сватив ама ти мислиш друго...

Упс заборавив дека немаш мозок.Извини :$

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  2. RnB-HipHopGirl

RnB-HipHopGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    5
    би му кажала да иде у пичку матер и никад да не се врати! е тоа =(

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  3. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    После 4 години врска, помина цела година и еден месец без да се видиме или сретнеме низ град!
    Се сретнавме вчера во клуб.... Како може двајца луѓе кои живееле заедно и дишеле како едно- одеднаш да станат странци меѓусебно? Изгледавме толку далечни.... Да не дојдев не верувам дека ќе дојдеше да се поздравиш... Гушка, како си? и толку..... :worried: И тоа баш ми ја заеба вечерта!

4. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Едно големо благодарам би ти кажала што во моментов додека ми се руши се пред очи, од фамилијарното гнездо до загуба на 15 годинишно другарство и ти си тука да ми јадеш го*мна и да ме нервираш.
    Права љубав... Еве дури ќе ти се поклонам. :bow:
    Стварно си ѓубре.. И онака психички не сум стабилна после се она што ми се случило пред очи немора ти да ми ја бутнеш потпората и да паднам.
    И нема да покажам слабост пред тебе, во никој случај! И да ми се спојат жичките во моментот јас само ќе ти се насмевнам :)

На Peperutka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    Volim te bez obzira na tvoje mane i vrline koje te kompletnim idiotom cine ! :inlove:

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Зошто бе срцка конечно не се опуштиш малку? Мора ли се да анализираш и со се да се замараш? Ајде, и на двајцата ќе ни е поубаво :) :*

7. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    се гризис за мене, ти недостигам, а само напињаш ај да се видиме, од Вторник сум на одмор
    а што е со мене бе, што е со моите обврски и време :fubar:
    и штом толку сакаш да бидеш со мене, тогаш ај правими друштво за ПАП тестот, и за другите активности-влечкање низ Скопје додека не ти се здосади, за кога ке ти речам НЕ МОЗАМ да ме сватиш :!: :D и за твоја информација денес е денот кога јас и ти правиме 1 недела заедно, ама тебе не ти текнува-изгубен во свемирот :devil: :@ е богаме од оваа недела па натаму ке видиме кој е кој :D

8. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
  9. L-enna

L-enna Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2010
    Пораки:
    1.107
    Допаѓања:
    1.793
    Сонце мое! :sun:
    Поминавме низ многу работи во навистина краток период, но се` тргна на подобро!
    Од 8ми па навака, како да сум во некој сон од кој не сакам да се разбудам. Се разбудив веќе еднаш и беше многу повеќе од доволно, немора пак. Само ти биди добар .. и биди покрај мене, ништо друго не барам! :hug:
    Вчера .. ехх вчера само ти знаеш како повеќекратно ме голтна асфалтот од срам. Те запознав со сестра ми и зет ми .. тоа беше врвот на вечерта. Јас тука усрамена целата, ти немаш гајле, ни срам ни перде. Откако заминаа заедно се смеевме на мојот срам .. будалчиња! Утре ќе чекам коментари од сестра ми, иако веќе те има видено и порано. И да, биди среќен што не ти ги одржа тие 2-3 лекции за кои зборуваше во таксито. И знаеш дека вчера кога таксистот со максимално изострен слух го чу тоа, рече: „Ќе го карате зетот?“ Да, зетот. Тогаш мекото седиште ме проголта, наместо асфалтот. Но бидна и тоа, си ветив дека повеќе нема да се срамам, само останува да видам до кога ќе е тоа така.
    И знаеш што? Утре ќе е убав ден, гарантирам! Покрај тестот и 3те часа испитување, знам дека денот ќе ми е прекрасен, бидејќи ти ќе си тука, блиску до мене, на секој краток одмор.
    Ах, едвај чекам да те видам и да те гушнам, еве, уште сега треперам. :inlove:

10. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Уште колку вака?
    Уште колку време ќе морам да се будам во раните утрински часови, и наместо да уживам во ова неделно утро... кревет.. ти.. кафе.. јас морам да се пакувам, и враќам дома.
    Ова далечина не убива.

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.825
    Да не беше ти, немаше да бидам јас.

12. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Те Сакам!

На TeddyGrey и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  13. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Те сакам,многу!

Ти си моето буце што ме прави најсреќна.
    Твоите најубави очи што ме гледаат така мило и нежно сакам да ги видам.
    Фала за се што ме поддржуваш во животот,што си тука кога ми е најпотребно и најтешко.Многу ме растажи за тоа што ми го рече вчера....а ни самата не знам што ќе биде.. :(

Душо моја.. :hug:

14. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.053
    Допаѓања:
    1.102
    Ми требаш!!!

15. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Чоколадата е повкусна во друштво. Пак посебно ако ти е устата размачкана :D
    Срце мое убаво :*

16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Единствено што навистина сакам во моментов е да престанам да те сакам! ;(
    Сакам да знаеш дека неможам веќе... Ова нашето е само измачување, ништо друго.
    А знам дека ако сама се решам да прекинам, ќе ми биде уште потешко. Незнам што да правам, незнам како да се однесувам со тебе, незнам дали да престанам да се надевам, или сепак уште постои некоја искра надеж дека се може да биде како порано.

17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Ти си еден движечки ужас. Ти си ужасот на моето постоење!
    И еве го трагичниот дел, ТЕ САКАМ!

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  18. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    :wasntme:

Прикачени фајлови:

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  19. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Не знам дали сум најлудата личност на овој свет ама премногу те сакам.. Ги бројам деновите што те немам, ти си ми храна, вода.. најосновна потреба!

Те молам да ми ги простиш сите грешки што ги направив, а со твоја помош ветувам дека се ке направам да биде добро.. Сакам се да биде добро, само сакам да ми дадеш уште една шанса да видиш дека никогаш више нема да ја прокоцкам оваа љубов бидејки те сакам проклето.. :(

Сакам да знаеш дека све сватив, и спремна сум да се променам. Сваќам дека згрешив... Се борам, а на тоа се одлучив бидејки навистина толку се силни моите чуства за тебе!!

20. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    We're just two lost souls
    Swimming in a fish bowl,
    Year after year,
    Running over the same old ground.