Оооооооооу, ратујемо ти и ја, ко бука и тишина, и висина и дубина, ко пиво и ракија, систем и анархија, ратујемо ко теореми и аксиоми и мајоранти и миноранти и тако онако надаље навише, надуго и нашироко.
јадам гумени бомбони и би сакала да бидеш тука и да ги јадеме заедно се сеќаваш? како некогаш? многу се убави и долги во форма на црвчиња
На глава ми се какаш а јас АМИН ти викам. Незнам до кога. Знам дека сум најглупа на цел свет. Можам нешто да сменам ?! Ми требаш ејј...а не ме заслужуваш. Со ништо немаш ни покажано а камоли докажано. До кога ќе имаш работа ?! Најголемиот бизнисмен нема толку многу работа колку ти. До кога ќе се правдаш со таа работата ?! Изговори ЕДЕН ТОН. А јас будалата верувам ли верувам... Односно сакам да верувам...ама тешко оди. Несакам да и погледнам на вистината во очи и конечно да си признаам дека јас тебе НЕ ТИ ЗНАЧАМ АПСОЛУТНО НИШТО. Скопје си, Бугарија си, Грција си, Охрид си... Од 4 месеци заедно срце мое јас тебе 2 месеци те чекам да си дојдиш во градов за да се видиме, за да бидеме заедно. Ама како кога ти "ИМАШ РАБОТА". Незнам до кога ќе издржам вака. Се собирам во себе, нема сум пред тебе. Направи ми услуга. ОСТАВИ МЕ зошто јас тебе неможам. Потребен си ми. Кога сум со тебе јас сум друга личност.
Те молам оди од мене Повеќе не ти припаѓам Без зборој остави ме Во љубов да верувам. Не, не допирај ме! Нема љубов во тебе Има некој што посакува Сиот свет да го стави пред мене...
У последно време не заслужуваш ништо да ти кажам, али барем знам дека не сме клише, but on the other hand, не сум сигурна и дека сме во врска. Ете затоа те мразам. И да, од сега нов лист my ass, додека се одлучам јас векови ќе поминат.
хаааааааааа што сакаш сега? нели јас и ти ги расчистивме нашите сметки и се што некогаш бевме остана во минатото? зошто ме побара вчера? секогаш се враќаш пак кога сум на нов пат и нов почеток ... но мој бивши овој пат навистина си минато за мене еве ме види ме,пак сакам и пак уживам во љубовта со особа што ме заслужува ! а ти? не ти оди во животот? и после сите ку*ви никоја не наликува на мене? тоа го знаев,само чекав ти да го сватиш. ! врати си се назад во минатото каде што припаѓаш,мене местото ми е овде до него,со него пробај да не ме разочараш во животот за некогаш кога ќе се сретнеме да кажам со гордост ДА ТОЈ МИ Е БИВШИ И НЕКОГАШ БЕВМЕ ЗАДНО ! а не да ми биде срам да помислам дека некогаш сум делела нешто со тебе. знаеш се се врти се се врќа и се се плаќа а тебе токму тоа и ти се случува гооолема,гоолема рамнодушност осеќам јас спрема тебе еве сум пак над тебе,види ме ! барем ти можеш да се гордееш со тоа што сум јас,фали се и кажувај дека некогаш сме биле заедно ! едно е сигурно бев и останав твоја најубава девојка чао,пријатно !
ГомнооооооооооУ ! Ееееееееј па па па од каде толку знаааааааааааааааам ? Хааааа ти не знаеш со кого си имаш работа бре ако некогаш не успеам да бидам до крај таен детектив ќе најмам некооој имам јас луѓе Ама неее си кажуваш ти ама и подобро така Spoiler I YOU
Знаеш што? Можеби имаше корист од тоа што 1 недела се немаве асално видено... за да можам денеска да го почуствувам најубавото чуство и најголемото задоволство... ТЕ САКАМ ПРЕМНОГУ СОНЦЕ МОЕ
Сакам да се гушнеме и да се испољубиме без да мислам колку време сум со тебе, кога да си идам дома, што да фатам да учам, уште колку ми останало за учење. Сакам да бидеме само јас и ти, целосно соголени. Е кога ? Многу брзо љубов, многу брзо. Те љубам неизмерно, и ми фалиш неизмерно.
Доста ми е од све.. Уморна сум веќе бе злато не знам веќе како да докажам дека те сакам ја претеруваааш само ме нервираш еден убав збор не ми немаш кажано па да имав друг не би била покрај тебе свати
Нај, нај од Тоше ми е на рипит додека со саати блејам во твојата слика. Колку само те посакувам, ах камо да можев да ти кажам. Сакам вистински да гледам во твоите очи и да пеам... Дај, дај, ми свои усни да ги љубам, Нај, нај, се до зори злато моеее, Рај, рај, е покрај тебе, штом те сакам... Уф..
Секогаш кога ќе те видам како одново да се заљбувам, дури и да не сум сакала да те видам само што ќе ми излезеш пред очи и толку... Мораше ли да бидеш толку нежен сега? Мораше ами како Да се знае која е единствената девојка за тебе Така, само така и ќе видиш, ти реков нели?