I still see your coat hanging on the door Never let anybody put one there before My pillow's got your head printed on it Baby, of all the guys you were my favorite Wish I could try But I just can't say goodbye No, not tonight No, I just can't say it
"Нешто недостасува во целава моја приказна..Ти ми недостасуваш,што мисливе ми ги распарчуваш" Ухххх..да си ми сега тука..па да те изгњавам и изгушкам...те сакам премногууууу..дури повеке од пред да си отиш......враќај се побрзо..немозам висе....... <3
Кога сонувам, пушти ме, тоа е светот за мене, кога паѓам, држи ме, само со зборови охрабри ме, не е потребно повеќе, доволно е само малку, смао мислите подари ми ги, колку да знам дека мислиш на мене, пушти ме да се надевам, затоа што надешта е единственото нешто за кое живеам, пушти ме да плачам, затоа што сега само така можам да зборувам, тоа се моите зборови, поинаку не знам, тоа е моето срце, тоа сум јас, сега повторно ти признавам, знаеш, ..те чувствувам и тоа премногу ... ТЕ САКАМ !
Бегај од моите мисли,тргни се од мојот живот.Не сакам повеке ништо за тебе да знам.Погледни колку другарки и другари имаш, јас нема да бидам.Ке бидам добро без тебе. Во мојот живот беше многу важен фактор.Ама сега???што да кажам?Се плашам да седнам на компјутер,да се поврзам на интернет и да налетам на тебе.А порано едвај чекав да ми се јавиш. Видиш и јас се сменив кон тебе?Го правам она што ти го правиш.Бегам од тебе и од таа љубов што ја чуствував некогаш.Не дека и сега не чуствувам нешто кон тебе но тоа се намалува постепено. Знаеш како?Опкружена сум со некои личности кои навистина вредат и секогаш се овде за мене. Срекна сум зошто ги имам.Срекна. Велат...ако не го осети твоето присуство ке го осети твоето отсуство.Дали си спремен да поминуваш низ пекол?Зошто тебе во мојот живот те нема.И ке го почуствуваш тоа убаво. Се воздржав да не те побарам,а верувај дека...понатаму и така ке биде. Збогум принцу мој.Nice to know you Mорам да одам сега во потрага по друг кој ке ме заслужува и кого нема да го плаши мојата љубов,кој ке биди срекен кога е со мене. http://www.youtube.com/watch?v=Sjt02W947tk Toa е тоа. Нема повеке да трошам зборови на тебе зошто и нема веке што да кажам.
Ах, таа твоја дива и несмасна љубов, те галам дури предиш, стуткан во скутов, се проѕеваш се тегниш, наспан и гладен, бараш да те пуштам, ме гребеш и ме касаш...
Прееска по телефон ти спомнав нешто за тоа дека несакам повеќе да се гледаме...ми кажа дека и ти самиот си почнал да приметуваш дека оладив,дека не сум веќе толку заинтересирана...знам дека ќе ти падне тешко,ама баш и затоа сакам да престанеме да се гледаме,бидејќи ако се гледаме подолго време осеќам дека ќе се приврзеш многу за мене,па после ќе ти биде уште потешко...затоа прееска и по телефон ти кажав дека ќе правиме муабет на таа тема кога ќе се видиме,само сеуште незнам која причина да ти ја кажам....ти јасно ми кажа дека знаеш што сакаш,дека сакаш да бидеш со мене,но јас едноставно не сакам,но неможам туку така тоа да ти го кажам...и немој да ми запаѓаш у депресија со твоите 19 години имаш време за женски,кај си се разбрзал ...мислам дека ти треба тебе одмор бидејќи пред 2 месеца раскина со женска ти со која одеше 2 години,а тоа не се малку и сега одма да си бараш друга женска...релакс малце ќе имаш време за се
Fallait pas commencer m’attirer me toucher... Fallait pas tant donner, moi je sais pas jouer... On me dit qu’aujourd’hui On me dit que les autres font ainsi Je ne suis pas les autres non non Avant que l’on s’attache, avant que l’on se gâche Je veux que tu saches... J’irai chercher ton coeur si tu l’emportes ailleurs Même si dans tes danses d’autres dansent tes heures J’irai chercher ton âme dans les froids dans les flammes Je te jetterai des sorts pour que tu m’aimes encore...
Гусче сум, знам. ЈБГ али па не сум женско ако не промрчам нешто, чисто онака да не ни биде досадно. Море имам среќа што си ти таков смирен, и знаеш да разговараш, иначе до сеа 10000 пати ќе се испокаравме. Мило ми е што, што и да ме мачи ти си тука да ме ислушаш. Мило ми е што ти е битно што ме мачи и сакаш секогаш тоа да го средиш. Мило ми е што секој разговор завршува убаво без никакви проблеми, без дерења викања и воопшто караниции, макар и ситни. Ете вака сакам секогаш да функционираме, се да се решава со разговор. Те сакам!!! Ти благодарам