Ај вечер носи ме у кафанче! Ај ај! И ќе ти шепкам на увце од Атина Апостолова песна: Цела вечер ќе ти пеаааааааааам, а ти само крши чашиииии... Ќе те крадам јас од неаааа (ракијата), ништо мене не ме плашиииии....!
Ти реков јас дека ме плашиш понекогаш. Деновиве си ми досаден и онака ми е а можеби и поради тоа што или играш , играш , игрaш и играш и мене не ме перцепираш т.е само малку ај сега да не претерувам па и јас пффф Кога ќе се шетаме а ? Нели рече ама немаш време треба да играш.. глупав еден
колку убаво шо те видов ...шо ме покани кај тебе дома да учиме...иако ја не бев воопшто концентирана на учењето туку на тебе ... зашо не ми дадеш шанса? не верувам дека ке најдеш некоја шо ке те сака повекје од мене ...и да мн убаво готвиш признавам. те сакам мн ама незнам дали си свесен за тоа
Пак ме испозаеба,па после демек си бил изненаден...ајде бе. Не најсериозно, само продолжи додека да ми пукне филмот.Слободно.
Се помалце пишувам на оваа тема, се помалце ти кажувам што ми е факинг монотонија во врска или факинг некој друг шит
Дојди, дојди да те љубам под јорганот да се изгубам. Јас сум цвет, а ти рипче сакам да си мое типче. Шифра: "If it moves, fondle it.
Не знам што да мислам. Малку сум дезориентирана,но добро е. Ми се чини како да поминале сто дена од кога се видовме за прв и последен пат,а поминаа само пет... Anyway,we`re good.
Ми се допаѓа кога ми се јавуваш само за да ми кажеш дека ме сакаш Многу пати до сега се прашував со што сум заслужила да те имам, и повторно сама си одговарав со НЕ ЗНАМ! И искрено на моменти ми пречат сите тие пораки од девојките/девојчиња обожавателки, ама кога ќе се сетам дека си само мој и дека ме сакаш се поминува и се заборава! утре после полагање те чека целодневен третман од нега и мноооооооогу љубов за побрзо да ми оздравиш , а тоа што ќе ти правам, е тоа само јас си знам
I could've been a Princess, You'd be a king Could've had a castle, and wore a ring But noooooo, you let me gooooooo! http://www.youtube.com/watch?v=-tqZyHQuo5U
Нема пред тебе да плачам, си ветувам сама на себе. После се што поминавме во овие три години, можеби ќе можеме да изржиме две одвоени, а можеби и не. Нема да те сопирам, нема никогаш да ти пререкувам. Но, навистина не можам и ништо да ти ветам
Страв ми е што ќе биде по неколку месеци. Навистина ми е многу страв. Кога би знаела дека ќе бидеш покрај мене би ми било многу полесно.