Едвај чекам вечер да си се сакаме со кафенце и чоколадо (нашата шема) си ги сакам деновите кога си остануваме сами бидејќи само таму си тој - мојот совршен
Се надевам ќе испаднеш таков каков што те замислувам.. а не како што другите те опишуваат. Докажи дека сум у право! Немој да ме повредиш...
што би ти кажала? хахахаха не ме боли к*р веќе за тебе лалалала знам дека ти е досадно со новата девојка,па затоа мене ми се јавуваш на песни кога ќе се поднапиеш. дечко,не ме замарај веќе ти реков. иди си со таа што ми се правеше другарка и пати кога ќе ме видиш. не си ти еден и единствен на светов. со среќа во патетичниот ти живот, за жалење си
Сакам да те злоставам сексуално, да те искористам. Не сакам да се гушкаме, да водиме љубов и да си гугаме....сакам на безобразно луд начин да го исцедам секој грам на возбуда од тебе... Те посакувам!
Знам, заебав. Гадно заебав, ама што да правам не беше намерно, верувај! Коа сум околу тебе ме фаќа таква паника и трема што ништо не слушам и не гледам.... Извини, навистина ми е жал. Ама па и сега не мора ти одма така да се понашаш! Ќе направам се што е во моја моќ да ги поправам работите, но се што барам е само уште една шанса, само една. Се надевам дека вечерва ќе биде подобро, и те молам немој да бидеш толку суров према мене
I don't know why you love me And that's why I love you You catch me when I fall Accept me, flaws and all And that's why I love you.... 9 месеци, прекрасни но и ужасно тешки. Поминавме низ убави и лоши работи, но денес сакам да мислам само на убавото! Ти благодарам за се... ти благодарам за љубовта, трпението, поддршката и разбирањето, колку и да не ги заслужив на моменти Среќна сум што те имам и сакам да сме уште долго заедно. Те сакам
Година.Да мило,помина година од денот кога те убедував дека не сакам на 3ти ами сакам на 5ти да си ја официјализираме врската оти поубава дата па и мама е родена на 5ти . Година преполна со љубов,страст,лудости..Ме сакаш,ме правиш среќна,ме гледаш како мало детенце,ме смееш и тогаш кога стварно сум му лута на светот..совршен си.Те сакам.
Нема таков сеуште од мајка роден што може да остане рамнодушен на мене и на моите очи. Нема ни ти да бидеш. Вошкар.
Ич не си озбилен бе! Со тебе можам само да се зафркавам до сабајле,. но поголемо дете од тебе не постои иако имаш 22 години,.. манијак еден!
Ахам. Убаво. На крај јас излегов таа без разбирање затоа што премногу се грижам. Јас сфаќам дека телефонот ти бил исклучен, а дали ти сфаќаш дека јас се грижам дали си ок кога те нема никаде да дадеш знак на живот? Знам дека може е смешно, ама знаеш колку највеќе те сакам и таква сум. И воопшто не ти чини што така ми отиде и сега не ни враќаш на пораката. Уште колку пати треба да си ја погазувам гордоста? И кога веќе ти ке ја погазиш твојата и барем како на човек ке ми вратиш на ебаната порака? Пиши било што ама не ме ставај на игнор. Откако влезе во мојот живот, се покорив на правилото оној што го сакаме да го ставаме пред се` друго. Јас го правам тоа. А ти? Толку е тешко да ми вратиш? Фала, фала. Во ред тогаш. Ке ја играме твојата игра. Досега несакав, со надеж дека и ти ке престанеш. Ама изгледа ке мора да почнеме да се раководиме според правилото „Како ти со мене, така и јас со тебе.“ Од овој момент, истото стапува на сила.