Спојлер Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥ Te Sakam ♥.....
И замисли дојдов до мислата дали воопшто сакам да бидам со тебе. Да. Јас дојдов до таа мисла. Се прашувам. Нема да се оптеретам, со тек на време ќе го добијам одговорот. И од тебе зависи. Те молам пази, зашто те сакам. Сакам да сакам да сум со тебе. Не сакам да се мислам.
Секогаш сум ти викала дека ме губиш за да не се случи тоа .. Сега стварно ме губиш ама не ти кажувам.
Ги имаш најмилите очи на светов. Во вакви моменти сфаќам дека те сакам дури повеќе од тоа што обично мислам... Ништо не се неколку дена, но еве веќе ми фалиш... Те сакам многу, многу...
Колку е сменето се.... Како работите одат од крајност во крајност.... Повторно ми се враќаат сите чуства за тебе И да....ненајденото гушкање е најубавото нешто што ми се случило периодов.
Сега да бев со него ќе му кажев „ псссссст , легни до мене, и пушти ме да уживам во тишината и твојот мирис“.
Толку прекрасно си поминав што секој збор е излишен. Нема потреба од лоши мисли, нема потреба од нервирање, трошење на психата со безвредни работи кога на крајот од денот сум во твоја прегратка. Успеваш да ги разбудиш сите сетила во мене, да ме возвишиш до степен на лудило. Ги обожавам овие моменти на страст, ги обожавам. Те обожавам тебе. Само тебе единствен мој.
The world was on fire and no one could save me but you, Strange what desire will make foolish lovers do... http://www.youtube.com/watch?v=UAOxCqSx ... re=related
Ај ај ајјј. Смотан ојде без мене во Скопје, па те снема е мутав си. Утре ќе те игнорирам ич не ми чуе...
Ааа, комплименти за вечерва, стварно беше згоден и предобро скоцкан. Додуша, ти секогаш ми си згоден, ама вечерва беше нешто посебно. Уф, камо да можев малку, барем малку подолго да сум со тебе. Ми недостигаш, многу, многу!
Има моменти кога сакам да те претепам едноставно! Ама...има и кога сакам да те смачкам од прегратки... Вторите се повеќе! http://www.youtube.com/watch?v=iK9Iio7WgaI&ob=av2e ...
Оооооо, добро јутро, ја откри Америка бе душо!!!! А не било ништо комплицирано, нели?! Секако дека не е. Па што зборев јас во минативе неколку месеци, бе дрвце едно?! Така, само ти не ме слушај мене. Може и ќе ти текне некој ден, вака после неколку месеци. Better late than never
е значи колку си љубоморен тоа е нешто неверојатно вчера беше како тоа не сум ти се јавила кога си ми звонел(а сум била недостапна ) а ми се блокираше картичката, и затоа го исклушив мобилниот, и не сум го слушнала оти брат ми ми го скрил (лута сум му)и пак го вклушив, ми дрзеше лекции 20 минути, и на крај ми каза дека имам огромен минус кај тебе(добро, имам шанса да се искупам ) и уште еден минус добивам црвен картон (ко само ти да си машко бе, ко да нема да засакам друг(и секако да ме засака) денес (спанко, извини што те разбудив )кога ти казав дека ке се видам со другаарка(не сме се виделе со месеци) значи ке се задрзиме ти се буниш, а мене не ми е баш до твоето лутење , оти имав таков кошмар што плачев неколку шаса и ЕДВАЈ се смирив, и со неа ке моземе да поразговараме другарски(поразлично отколку со тебе) не те свакам ШТО по гаволите ти е проблемот почесто се гледаме, убаво ни е и а двајцата ,те сакам, и се , ама и јас сакам да сум со другарка (зенски муабети, трачеви )