Вчера многу некако брзо помина времето м? И ти така мислиш или мене само ми се чини? А од утре пак по старо... Сакам нешто да се смени,доста е од онаа секојдневна рутина.
Од почеток па до крај. Спојлер You're a song Written by the hands of god Don't get me wrong cause This might sound to you a bit odd But you own the place Where all my thoughts go hiding And right under your clothes Is where I find them Underneath Your Clothes There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve For being such a good girl honey Because of you I forgot the smart ways to lie Because of you I'm running out of reasons to cry When the friends are gone When the party's over We will still belong to each other Underneath Your Clothes There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve For being such a good girl honey I love you more than all that's on the planet Movin' talkin' walkin' breathing You know it's true Oh baby it's so funny You almost don't believe it As every voice is hanging from the silence Lamps are hanging from the ceiling Like a lady tied to her manners I'm tied up to this feeling Underneath Your Clothes There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve For being such a good girl honey http://www.youtube.com/watch?v=uwBwKcQ1k84&ob=av3e
Чудно е... Какво влијание имаш на мене. Како што досега никој друг немал. Како се претварам од најдобра во најлоша за момент, и способна сум на СЕ. Будиш во мене неописливи чувства, на љубов и бес истовремено. Подобро е ова да престане... Затоа што незнам каде ќе не доведе, и двајцата.
Сонце мое, баш ова ни требаше и на дајцата. Ваков те сакам. т.е. Секаков те сакам, ама кога си ваков ме исполнуваш од дното на душата. Те Сакам душо моја најмила.
Ти не примети, ама јас приметив. Многу сме прости. Требаше еден твој другар да не потсети како сме се запознале, да ни ја раскаже целата приказна, да ни објасни дека судбината на смешен начин не споила. И тоа онака, да се најде во муабет... Да, мене ме потсети, не знам за тебе, ме потсети колку тешки работи пројдовме заедно и не ми се верува до каде стигнавме... Успеавме, заедно сме. Сеа зачкрипе периодов, ама тоа е ништо за во споредба. Ми требаше да го чујам од некого тоа. Убаво е да се чуе нашата приказна... И после се, имаме убава приказна, само наша. Те сакам сонце, те обожавам, ти се восхитувам, те поддржувам во се`. Колку и да ме лутиш на моменти, ти си моето сонце. Ми ја грееш душата. Те сакам.
Очите ми беа потечени (бидејќи сум настината), без шминка, така едноставно. Те погледнав, ти реков "Какви ми се очиве?" (во смисла дали ми се потечени или не, не дека сакав нешто друго да ми кажеш), а ти само ми рече "Најубави!". Замрзнав, се стопив, не очекував воопшто, толку ненадејно дојде тој збор. Колку нежно и уверено ми го рече тоа. Ова чувство е прекрасно.
Лелеле бе човек што правиш ти со мене? Со сите зборови и дела ме купуваш.Правиш да те посакувам очајно. Спојлер А,да.Убаво е чувството кога ке се вратиш дома и целата мирисаш на него..
Дали уште пред да почне нештово јас го гледам крајот? Незнам од кога и како ама полека стануваше дел од мене,дел без кој сега неможам... Те молам докажи ми дека грешам,дека си поинаков,дека ти ќе бидеш оној вистинскиот кој ќе ме натера да ги покажам сите мои чувства,оној кој несебично ќе ми ги дава своите прегратки,оној кој ќе ме натера да заплачам од среќа...
The lights, the colour, the sound, the music, the people, the crowd, nothing as I want to do, I want to get naked with you I want to get NAKED with you I want to get naked with YOU I Want To Get Naked With YOU!
Абе дали да почнам да верувам во љубовните филмски приказни, или да ја игнорирам вчерашната случка ? Или можда веќе денес не се сеќаваш на мене ? Или можда судбината ке се поигра со нас и ке направи да верувам у љубов на прв поглед ? И судбина ко на филмови ? Охххххх Не не не факт е дека вчера здивот ми го зеде . Сонце си ... Да ми е уште еднаш да те видам само .... И да баш си тип изваден од мои соништа ... Афро-американец плус стилот плус фризурана плус погледот онака изваден ко од Save the Last dance , плус насмевка со снежно бели заби ... Абе амааан излези од глава веќе еднаш ако животон не планира да те сретнам пак !
Како ме трпиш, ваква не знам Со добиено, кога те гушкам, те стискам, кога те бакнувам ти брцкам во око со брада, кога ти зборувам, сум гласна... А ти, сончев еден, само се смешкаш и ми викаш дека не би ме менувал за ништо. Фала ти, мачорец.