кретен еден ми ја уништи вечерта кој си бе ти да ми кажуваш што да правам со мојот живот каде и со кој да искачам што случајно ти да не ми се направил,родил или исчувал па на тебе да ти се правдам на тебе иди таму на онаа твојата глупа сестра кажувај и го тоа пошто она зависи од тебе ама јас не
Нема ефект јас да се карам . Мора друг начин . Ама ств ќе го пратам . Па ќе ви го пратам овде да ви каже како поминал ! Ако воопшто стигне до овде
вчера премногу ме изненади,не ја знаев таа твоја страна,како и да е можеш да си почесто ваков.а да, се искупи за претходните денови кога ме нервираше
Дека си најодвратното суштество што нажалост сеуште чекори на планетава те мразам, свесен ли си колку ниско падна?
срце мое вчера ме извади од такт но те сваќам на некој начин зашто го правиш тоа,но сепак треба да сватиш дека и тоа не е решението за твоите проблеми те сакаммм
животот е прекрасен кога си до мене, го сакам твоето гушкање, твојата топлина што ми ја даваш иако е жешко. те сакам и сакам да ти кажам дека ти си најубавото и најдоброто нешто за мене, знам дека секогаш ќе бидам среќна ако си ти покрај мене мој ангел чувар те сакам