Се плашам да не те изгубам . Сакам да те имам за цел живот , ти не правиш ништо за да биде така а не знам што правам уште со тебе. Не знам повеќе ..
Ми требаш. Имав утка ден! Ми треба да те гушнам и да ми кажеш дека е се во ред. Ќе биде се како што сакам... ДОЈДИ СИИИИИИИИИ!
Туруррууу, не дека се напињам, туку онака само потајно си посакувам да ме побараш, да се видиме мејби? Или сепак нот? Да знаеш само колку очајно сакам да сум со тебе, онака озбилно, одма би ме откачил Ама најсериозно, како скроен си за мене. Јас и ти би можеле да имаме се...
ако мислиш дека од сите би баталила се во зивототв(курсеви, и др. активности како и луге со кои комуницирам и излегувам) си се сафркнал злато, ЦЕЛО Е КОГА ИМА СЕ (а што тебе главна преокупација ти е работа-дома, куката, и др. активности )ТОА Е ТВОЈ ПРОБЛЕМ ова е МОЈ зивот, и ке правам СЕ што ме исполнува(ти се допагало или не сеедно ми е ) ако ме сакаш како што велиш ке ме разбереш и поддрзиш , ако не ама после кога ке ме нека покрај тебе, ке ти биде и криво, ке плачеш и молиш, ама ке биде доцна(сам ке си бидеш крив, и ке сакаш да ме вратиш ама нема да ти успее ) ЗАТОА злато О С В Е С Т И С Е ( И НЕ МИ ГЛУМИ ЉУБОМОРЕН )
Сега да си пред мене леле што би ти направилааа! Јас сакам да те видам, да те гушнам, да те бакнам, а ти дома со брат ти филм си гледаш!!! Епа гледај си, јас дома ќе седам и ќе се нервирам затоа што сакам да излезам да те видам а ти НЕ! Знам оти прво јас така сакав, но ете сега се премислив и сакам да те видам па.
"Уште една лага меѓу нас, меѓу вас... лажи ме, ќе те лажам и јас и ќе бидеме среќни засекогаш, во илузија... Во огледалото нема лик, сите сме (јас и ти) безлични, неспособни, неискрени... во заблуда тонеме, се гушиме, пропаѓаме се повеќе и повеќе... и повеќе,и повеќе и повеќе и повеќе... повеќе."
Те чекам уште 5 минути да ми „титнеш“ за да ти се јавам... Ако не, отиде возот. Ќе си легнам и ќе си ја пуштам серијата, не сум на дугме па кога ќе ти се присака лигавење на телефон да се активирам и да испуштам крици како магарица. Така да си знаеш.
Што ме остави бе? Зошто? Барем да ја кажеше вистината! Спојлер Аххх...колку боли! Како ќе продолжам без да те гушнам? Сакам да се стопев во твојата прегратка и да не постоев повеќе! Не ме карајте...не можам,ќе полудам!
Жабец! Знаеш што е денес? 8ми. Сеуште незнам како поминаа овие 7 месеци толку брзо. Морам да си кажам дека беа прекрасни, иако неретко имаше многу караници и крајно сериозни разговори. Сакам вака да продолжиме уште долго ... иако сме многу млади. Те сакам, многу! И те гушкам, онолку силно колку што ќе биде доволно за ти да го почувствуваш барем пола од она што јас го чувствувам кога ќе ме гушнеш.