Неодговорен си.. Забораваш битни датуми, забораваш дека треба да искочиме кога се договараме! Заспиваш ( а тоа ме тера да мислам дека ти е сеедно) Не ме радуваш со ситници и не правиме необични работи.. Никој од кај тебе не ме сака... Дури и ти викаат дека не сум добра за тебе! Не се понашаш како маж во врската.. Никогаш не покажуваш ако ти е тешко или емоции... Многу често исклучен ти е телефонот и не те боли дали јас ке те побарам или не.. Не сакаш да бидам дел од се што е твое.. Разгален си.. Себичен си... У пичку матер ич ништо нема во тебе за да ме тера да те сакам.. Зошто тогаш те сакам?
те обожавам ... бегаме викендов некаде надвор од скопјево? М? знам дека си за, ајде само да одредиме каде
чуствата ми се испомешани,мисалм на минатото,го притискам тоа во мене ама да мислам,мисалм на сегашноста и на иднината,како ке ми биде со тебе понатаму сега се чуствувам заробено,а понатаму уште повеке,дали јас сакам да сум со тебе?дали ти вредиш јас да бидам со тебе?дали еднисвената дефиниција да бидам срекна е да ти се покорам скроз?мислам дека не
Ахх колку само најмногу ќе ми фалиш ти утре...ти си ми најважната личност во мојот живот,баш сакам да си таму со мене..ама тоа е,не е до тебе.Но,ќе си имам ние уште многу прекрасни заеднички моменти
Мора да се започне со некоја глупава бариера Мора да искрсне нешто еве го ова (што е најлошо од што може да биде ) се надевам дека се ќе биде во ред како и да е Фала ти што се грижиш и фала ти што си ми подлога И да бог да да пукнеш ако не се случи тоа по што копнеам
Аи се помалце пишувам во оваа тема, а знаеше да ми биди во топ 3 теми . Не дека нема што да ти кажам ,биди таков како што си ,а ако нешто не ми е по ќеиф ќе те прекроам ,како шнајдер што си ја знае убаво својата работа.
Стварно ми е жал за братучеткати.. Незнам стварно сеа како да се понашам со тебе. Незнам дали сакаш да бидеш сам, или својата болка да ја поделиш со мене. Иако не го знам девојчето ужасно се чуствувам а можам да замислам како ти е тебе... Само ќе ти кажам биди јак, мораш да бидеш јак. Се случи веќе тоа, значи неможеш ништо да направиш за да го смениш тоа. И запомни јас секогаш сум тука покрај тебе. И немој да мислеш дека ја изгуби засекогаш, пошто таа ќе продолжи да живее во сеќавањата твои и на другите. Те сакам љубов!!!
Деновиве полека сфаќам...важен си ми. Сакам да постоиме јас и ти, толку многу можеме да имаме, само ако сакаме. Твоево однесување, колку и да се трудам да не му обрнувам внимание, ми боде очи. Можеби е стварно само мојот по дифолт детски памет, затоа и не сакам да те напињам, а можеби и треба да почнам, ама нема. Нема, зошто полека но сигурно го менувам мислењето за тебе. По се изгледа ти си поголемото дете во целава ситуација, кое не знае што сака, па мафта други додека да дознае. Си создадов некоја слика во глава за тебе како зрел, изживеан, сериозен дечко, а ти правиш се за да ја расипеш. И ти успева, верувај ми, скоро и да не осеќам ништо, само некое маааало жарче е останато. Или разгори го, или изгаси. Доста ми беа замаранции. Важен си ми, ама не повеќе од моите нерви и срце.Ајт.
И кај мене вака... ЌЕ МЕ УМРИШ ТИ МЕНЕ ГОТОВО!!! А колку и да е лошо,ТЕ САКАМ! И кога јас ќе ти свртам грб,ќе ме бараш...Биди си ти лош,ама после јас ќе бидам лоша спрема тебе... Ќе полудам луѓенца!
Gde su oni dobri anđeli čuvari Što dolaze tiho da poprave stvari... Ako treba da je kraj, Neka se odmah desi. Ako treba da je bol, Skupi ga i podnesi. Ako treba da je život, Samo duboka tuga, Ako ovo bude kraj, Znaću da nije ljubav... http://www.youtube.com/watch?v=GK_-lRAk ... r_embedded
Зошто бре по ѓаволите ми газиш по нервите ????? Немој да почне крајот вака да мириса, па пак да си правиме една пауза. Аман од тебе, од мене, од нас!!!!! Ма аман од сите веќе. Те сакам, ме сакаш, и што? НЕ Е ДОВОЛНО!!! Разбираш??? Или си ти недозреан, или јас, или и двајцата ... Што е најтрагично колку и да ме нервираш, колку и да те мразам ... Сепак ТЕ САКАМ ... Барем знам дека ова е обострано. Глупав си, глупав ... А глупава сум и јас. Совршени заедно, баш затоа.
Ќе го освојам светот со една рака, ако за другата ме држиш ти. Не ти кажувам дека те сакам, мали ми се тие зборови!