Ќе влезам во компјутероооооооооооооооот!!!!!!!!!! Седам ко дебилче со ретардирано среќна фацичка и те зјапам. Не сакаш да ти кажам што ти мислам, ама нареден пат кога ќе те видам уште од врата ќе ти покажам, уште не влезен. Bloody камера!!! Во исто време и ја сакам и ја неќам и се така натаму. Ми прај чкртајнци во мозочето. И знајш што??? ТОЛКУ ТЕ САКАМ!!!
не сакам да дојдеш и немам желба да те видам. Не знам ни за што би зборувале воопшто кога немаме ниту една тема. Не сакам ни да останеш. Не сакам...
претседателе нешто денес беше многу внимателен, што ти стана дид ју мис ми јас колку што знам ти ИМАШ девојка(дека си убав, убав си , згоден )ама зафатен си, и нетуку се врткај околу мене секогаш кога сум ти во близина, и јас ИМАМ некој во зивотот, и не заслузува да го повредам за добро на двајцата, те молам не провоцирај
I just don’t know how we got here. Our entire relationship I’ve gone above and beyond for you, for us. I just don’t feel that you appreciate any of it. I don’t feel you appreciate me. And all I wanted was for you to just show me that you care … That's all ...
Уште сега да ти кажам, интересите ми се површни...ама знам дека ќе ми биде убаво кога ќе те видам пак... Ај уште малку...
Уште од денот кога се појави во мојот живот, се заљубив во твоите прекрасно плави очи, во твојата руса коса, твојата прекрасна насмевка.. Денот кога ме бакна, ти ми стана СЕ! Ти беше причината, поради која се будев наутро, причината поради која се смеев, плачев, тагував, се радував.. Ти ми го разубави и ми го уништи животот. Ти, кој си толку моќен во исто време да ме правиш среќна да ме правиш и тажна. За тебе бев спремна да убијам човек, бев спремна на одам боса по оган, бев спремна да одам гола по Северниот Пол.. Се за тебе. Чекај малку.. Јас се за тебе, а ти ? Што направи ТИ во твојот проклет живот за МЕНЕ? Ме чуваше 2 години, како зрно песок во пустина, за на крај да дозволиш се да пропадне поради твојата ГОРДОСТ, поради.. поради што ? Зошто? Која е причината? Да можев да соберам доволно храброст, да дојдам сега кај тебе и да ти го кажам сето оваа што го пишувам овде, но ЗОШТО? Зошто би ти го кажала? Дали ти би разберал колку, колку само проклето те сакам? Ти дадов се што имам и сега немам НИШТО. Те сакам .. ќе дојде и денот кога нема да имам никакви чувства за тебе, но што до тогаш? Што кога ќе слушнам песна која ме потсеќа на тебе? Што кога ќе те видам на улица и ќе те одминам како да си некој непознат човек? Да можев ќе пишував цела вечер, но што ако пишувам? Што ако пишувам, кога оваа нема да стигне до тебе, кога ти нема да знаеш како се чувствувам, кога ти ќе продолжиш да ја оправдуваш својата гордост .. ТЕ САКАМ ИДИОТУ .. Не знам дали некогаш ќе престанам да те сакам и не знам дали ќе ми биде мило што ќе престанам да те сакам и што ќе те нема во мојот живот повеќе .. Биди ми среќен убавецу. Додека си ти среќен и јас ќе сум.
Со само еден потег можам да решам СЕ.Само што јас ја немам таа храброст како што мислат другите околу мене.Напротив,имам страв и страв и страв.Ништо друго. Јас сум кукавица Не сакам да признаам ама се запустив заради тебе.Не сум јас тоа.Ми треба помош,ми треба разговор,некој да ме прегрне и да каже дека се ке биде во ред,но реалноста е друга.
Вчера те мислев,денеска не ми ни падна на памет.Озбилна сум Не си постојано присутен во мојата глава,се зависи од расположение.Сега баш и не ми правиш кеф. Те бакнувам,сепак.Сонце си
Добри сме, дечко, добри сме. За почеток ги задоволуваме стандардите на заедништвото. Те сакам најмногу, срцко!!!
уште првиот пат кога разговаравме за дечиња(не дека наскоро планирам да станам мамичка) ти рече дека сакаш дечиња, кога сретнавме едно момченце на плоштад, дури и ме праша дали сакам едно а сека како да зборот бебе ти е некако чуден, ко да бегаш од него what the hell is happening to your mind (се извинувам за англискиов) ти објаснив што и како е, а ако сакам детенце ми треба само еден дел од тебе(се разбираме нели) и мозе ни очи да не ми видиш така да смири се малку, не ми е уште во план тоа, имам други повазни работи во зивотов од планирање на семејство
Си ги расчистил фиоките ..ми правиш уште поголем простор ? Извини али незнам дали ќе ме собере само во тие две не сметајќи го плакарот