Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.053
    Допаѓања:
    1.102
    Дека е лошо маче! Па кажи ми бе паааа, доста ми се смеееееш :)

2. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.915
    Допаѓања:
    11.133
    уклучен си ама не пишиш...сеедно ми е ....ајде ке се видиме во недела енд аген ви ар гоинг ту стади ;)

3. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Ќе влезам во компјутероооооооооооооооот!!!!!!!!!! Седам ко дебилче со ретардирано среќна фацичка и те зјапам. Не сакаш да ти кажам што ти мислам, ама нареден пат кога ќе те видам уште од врата ќе ти покажам, уште не влезен. Bloody камера!!! Во исто време и ја сакам и ја неќам и се така натаму. Ми прај чкртајнци во мозочето. И знајш што??? ТОЛКУ ТЕ САКАМ!!! :* :hug: :*

4. senjorita-v

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.915
    Допаѓања:
    11.133
    само уште ти ми фалиш за да ја исполнам празнината шо ја чувствувам...цело е кога има се ... :*

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Само Господ знае колку те мразам во моментов.

На teddybear и Butterfly15 им се допаѓа ова.
  6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.222
    не сакам да дојдеш и немам желба да те видам. Не знам ни за што би зборувале воопшто кога немаме ниту една тема. Не сакам ни да останеш. Не сакам...

На De-lovely, teddybear и Butterfly15 им се допаѓа ова.
  7. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
  8. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    претседателе
    нешто денес беше многу внимателен, што ти стана :?: :D
    дид ју мис ми :lol: :rofl:
    јас колку што знам ти ИМАШ девојка(дека си убав, убав си , згоден :P)ама зафатен си, и нетуку се врткај околу мене секогаш кога сум ти во близина, и јас ИМАМ некој во зивотот, и не заслузува да го повредам
    за добро на двајцата, те молам не провоцирај :)

9. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    а јас пак си мислев дека си поинаков, но кај ја имам јас таа среќа ?! :^) ;(

Прикачени фајлови:

На x.Daisy.x, Grunge, Butterfly15 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    I just don’t know how we got here. Our entire relationship I’ve gone above and beyond for you, for us. I just don’t feel that you appreciate any of it. I don’t feel you appreciate me. And all I wanted was for you to just show me that you care …

That's all ...
    :doh:

На Miss.Ricci и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  11. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Уште сега да ти кажам, интересите ми се површни...ама знам дека ќе ми биде убаво кога ќе те видам пак...

Ај уште малку...

12. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Уште од денот кога се појави во мојот живот, се заљубив во твоите прекрасно плави очи, во твојата руса коса, твојата прекрасна насмевка.. Денот кога ме бакна, ти ми стана СЕ! Ти беше причината, поради која се будев наутро, причината поради која се смеев, плачев, тагував, се радував.. Ти ми го разубави и ми го уништи животот. Ти, кој си толку моќен во исто време да ме правиш среќна да ме правиш и тажна. За тебе бев спремна да убијам човек, бев спремна на одам боса по оган, бев спремна да одам гола по Северниот Пол.. Се за тебе. Чекај малку.. Јас се за тебе, а ти ? Што направи ТИ во твојот проклет живот за МЕНЕ? Ме чуваше 2 години, како зрно песок во пустина, за на крај да дозволиш се да пропадне поради твојата ГОРДОСТ, поради.. поради што ? Зошто? Која е причината? Да можев да соберам доволно храброст, да дојдам сега кај тебе и да ти го кажам сето оваа што го пишувам овде, но ЗОШТО? Зошто би ти го кажала? Дали ти би разберал колку, колку само проклето те сакам? Ти дадов се што имам и сега немам НИШТО. Те сакам .. ќе дојде и денот кога нема да имам никакви чувства за тебе, но што до тогаш? Што кога ќе слушнам песна која ме потсеќа на тебе? Што кога ќе те видам на улица и ќе те одминам како да си некој непознат човек? Да можев ќе пишував цела вечер, но што ако пишувам? Што ако пишувам, кога оваа нема да стигне до тебе, кога ти нема да знаеш како се чувствувам, кога ти ќе продолжиш да ја оправдуваш својата гордост ..
    ТЕ САКАМ ИДИОТУ .. Не знам дали некогаш ќе престанам да те сакам и не знам дали ќе ми биде мило што ќе престанам да те сакам и што ќе те нема во мојот живот повеќе ..
    Биди ми среќен убавецу. Додека си ти среќен и јас ќе сум. :)

На happynessss и teddybear им се допаѓа ова.
  13. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Одкога те запознав тебе ја запознав и љубовта...

14. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Со само еден потег можам да решам СЕ.Само што јас ја немам таа храброст како што мислат другите околу мене.Напротив,имам страв и страв и страв.Ништо друго.
    Јас сум кукавица :|
    Не сакам да признаам ама се запустив заради тебе.Не сум јас тоа.Ми треба помош,ми треба разговор,некој да ме прегрне и да каже дека се ке биде во ред,но реалноста е друга. :(

На Butterfly15 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    Вчера те мислев,денеска не ми ни падна на памет.Озбилна сум ;)
    Не си постојано присутен во мојата глава,се зависи од расположение.Сега баш и не ми правиш кеф.
    :x

Те бакнувам,сепак.Сонце си :hai:

На Queen.S му/ѝ се допаѓа ова.
  16. senjorita-v

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.915
    Допаѓања:
    11.133
    сонував дека сме во врска и сме срекни заедно...убав сон само дали ке стане реалност?

17. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Добри сме, дечко, добри сме. За почеток ги задоволуваме стандардите на заедништвото. ;)

Те сакам најмногу, срцко!!! :* :inlove: :hug: :l:

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    уште првиот пат кога разговаравме за дечиња(не дека наскоро планирам да станам мамичка)
    ти рече дека сакаш дечиња, кога сретнавме едно момченце на плоштад, дури и ме праша дали сакам едно :fubar: :headbang: а сека како да зборот бебе ти е некако чуден, ко да бегаш од него :^)
    what the hell is happening to your mind :?: (се извинувам за англискиов)
    ти објаснив што и како е, а ако сакам детенце ми треба само еден дел од тебе(се разбираме нели)
    и мозе ни очи да не ми видиш :D :lol: така да смири се малку, не ми е уште во план тоа, имам други повазни работи во зивотов од планирање на семејство :)

19. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Си ги расчистил фиоките ..ми правиш уште поголем простор ? :D
    Извини али незнам дали ќе ме собере само во тие две не сметајќи го плакарот :?:

20. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Ќе те натепам ако се нервираш, така да знаеш. Се ќе си дојде на место :*