Колку знам хистерична да бидам, тоа е просто чудо некое. Ама колку пробувам да те сакам без љубомора и без хистерии, е просто ЉУБОВ. Немој да се покаам.
душо моја нема потреба да се грижиш толку многу за мене, не дека не ми годи, ми годи и те како, ама тоа се само обични менструални болки (јбг јас не можам да ги издржам па неретко плачам заради нив). Не мислев да те загрижам ! Но ми се допадна тоа што одма се понуди да дојдеш да ме видиш и што ме праша што сакам да ми донесеш за да ми помине побрзо . Не ми треба ништо друго освен тебе, ајде те чекам кај мене да си се гушкаме
О, не, не можеш да ме налутиш и изнервираш денес, чуди се колку сакаш Без разлика што си ко свилена буба, нежен ко цвет на глуварче, денес не допираш до мене со ништо лошо. Покрај таков шопинг.....хохо, ама баш се ми е рамно Ај гитла сеа, иди лечи се по дома, јас ќе си уживам со некое женско филмче
Врскава се сведе на јас и ти, м? Не сме поминале низ сито и решето? Хмм... Понекогаш ме изненадуваш колку си добар, паметен , фин, посветен дечко. А пак понекогаш ме изненадуваш кое бесчувствително ѓубре си. Ќе почнам да отрпнувам на убавите работи, ќе почнам да ги заборавам во истиот момент затоа што ти не знаеш како да се однесуваш со мене. И аман веќе ко дете си- поубав си бил. Е добро де, најди си и поубава од тебе, не знам што бараш со мене? Преку глава мие веќе и да слушам за тоа дека не ти се допаѓа како се облекува, за тебе не се средувам итн. Па по ѓаволите дали ти текнува кога псоледен пат ти си бил среден кога сме се виделе, дали ти текнува кога си ме пречекал разбуден, измиен, среден? Не! Епа ни мене. Љубомориш што ми се јавува охриѓанецот? Љубомори, можеби и треба да излезам со него, знам барем како ќе се однесува со мене. Џабе е љубовта ако не вложуваш, џабе е!
Те сакам ! И му благодарам на Бог зошто те имам до мене ! Единствениот што ме трпи, и може да ме поднесе каква што сум ! ( Sporthocolic)
http://www.youtube.com/watch?v=iV5VKdcQOJE Oh when you look at me like that my darling, What did you expect? I'd probably still adore you with you hand around my neck .................
Само ти смешкај ми се на телефон, помина времето кога имаше дечко.. помина времето кога ми глумеше лудило, као го преболуваш... Сега те ловам... Ама колку само ти се свиѓа тоа... Те издава гласчето...
Во ваквите вечери ми иде да те барам за маж. Зошто не може секогаш да е вака? Да не се жалам ... јас сум среќна, ти си среќен ... душата полна, срцето потскокнува. Би те гмечела и гњавела уште три дена без престан. Нешто што во нашата врска ми е најубаво и незаменливо е тоа што, и кога ти се мушнувам во прегратка, и само ќутиме, додека ме галиш, и наоколу нема никаков звук освен греалката, нашето дишење и отчукувањата на нашите срца се чувствувам смирено, пријатно, и исто толку среќно и исполнето. И тука негде измеѓу кога ќе ме бакнеш во чело мислам дека среќата го достигнува врвот ... Иако знаеш да бидеш тотален идиот, со никои зборови од нашиот сиромашен јазик не можам да опишам колку ми значиш. И колку проклето те сакам. И колку ме усреќуваш. Фала ти што ме сакаш воле мој. Добра ноќ.
Teddy убаво ме насмеа Neuspeh ne e da napravis nesto pogresno,neuspeh e ako ne si se ni potrudil da napravis nesto...Се согласивме со еден форумџија Мммм да да,епа јас моето го направив,а ти не сакаш ништо да направиш.Епа како после да направам уште за нас и да те барам?Па направи ти нешто...Јас заради тебе од свадба дојдов до СК само за да ти одземам скапоцени 10 минути и да ти кажам в очи што навистина чувстувам и дека ми значиш,а ти викаш сум правела глупости...Да,заради тебе! Ех ама ме нервираш! Не те барам,размисли си убаво,бидејќи навистина ќе ме изгубиш.Дотогаш...сепак ми недостигаш.Силна сум,ќе преминам преку се,ама не и преку тебе,преку се што сме имале.Какво е такво е,го имавме и неќам да го изгубиме. Се надевам да го сфаќаш тоа...Или тој твој детски ум,гордост ли,незнам те прави таков...И заради тоа да ме изгубиш? Јас си имам свои правила и не ги прекршувам,не си играм играчки,а ти,е незнам... Кога би била поблиску,би било поразлично...Немаше вакви испади да ми правиш,ќе те скршев Абе,и блиску и далеку јас исто те сакам Капиш?
Ти си совршено луд за мене! Купи ми решо’, да ти готвам јуфки со спанаќ и лук! Охохохо, абе утре ѕрцки ќе си вадиме, од убаини
Од каде знаеше дека не спијам, па ми вртиш? Или битно ти беше да ми се јавиш и да ми кажеш тоа што си наумил, па макар и да ме разбудиш? Ама и да ме разбудеше немаше да ти се налутам зошто ми годеше тоа што го чув
Сонце, ме знаеш мене и јас те знам тебе, ама само ми треба да ми покажеш дека ти значам, не мораш да го кажеш тоа ако ти е толку тешко, само некако направи да се чувствуам сигурно, толку е едноставно. Знаеш дека мразам комплицирање. И обврски. И побогу почни да се искажуваш веќе еднаш, се чувствувам како со жена да идам, треба да ти читам мисли за да знам што мислиш.
Сакам пак да ме побараш за жена, пак да правиме свадба и да сум најсаканата и најубавата невеста. Спојлер Синоќа бев на веридба и ме преплавија емоции
Жабец, ти ја посакувам целата среќа на светов за трката денес. Потруди се и продолжи ја низата од златни медаљи за сезонава, бидејќи стварно заслужуваш. И само молим те вози внимателно и избегавај паѓања, бидејќи во последно време само тоа се случува. Секако, ако освоиш злато, викендов ќе частиш. Уште од кога го имаш ветено тоа, ама се` само нови трки излегуваат. И ајде побрзо враќај се од Скопје, ми фалиш. Те гушкам.