Што би му кажале...

Дискусија во 'Врски' започната од Lilit, 13 декември 2009.

1. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.703
    Допаѓања:
    1.924
    Еј претера вчера со муабетот. Сега ќе видиш колку знам да бидам лоша кога ме нервираш!

Ама пак си срце мое, да знаеш. Малку си под казна :)

2. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    2.476
  3. unhappyy

unhappyy Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    147
    Бебооо не сакам да се инатам како ти што се инатиш,ама ако знаеш дека те оставам да се инатиш,сепак нека бидне по твое засега па ке видиме поната по кого ке бидее :P Сакам те највишеее :inlove: :*

4. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763
    ЛАЖЕЕЕЕШ!!!
    Леле леле. Не можам да си поверувам на очиве, не си нормален не не...
    и што сега треба да направам што уште послепа ли да се правам аххх...колку само добро знам дека грешам што продолжувам со тебе...не знам бе не знам ме збудале леле...!!!!!

5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.256
    NEED YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!! ;( ;( ;( ;(

6. AngelinaC

AngelinaC Активен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
  7. Loritaa

Loritaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    661
    фала што ми ја разубави вечерта ( сонот ).Сега ке спијам како бебенце. Те гушкам најсилно :hug:

8. bonbona92

bonbona92 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    129
    Фала ти за прекрасниот ден :* Мило ми е што конечно сфати дека со мене инат не се тера :P Те сакам! :inlove:

9. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
  10. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Ми недостига да сме заедно да се возиме и да ми го бакниш рачето...ми недостига да ме гушниш...ми недостига да спиеме заедно ти на едниот крај јас на другиот...ми недостига да ме разбудиш сабајле за да ми речиш ајде чао јас заминав на работа...ми недостигаш баш во овој момент за да си спиеме гушнаткииии :* :* :* :inlove: :inlove: :inlove:

11. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Ти си најдобриот дечко на цел свет... и замисли само мој си
    те сакам бе па :* :* :*

12. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    И Бог је од нас дигао руке.... :bandit:

И што извини па извини. Не се доведувај до ситуација да ми викаш извини. Џабе е зошто знам дека се извинуваш само за да не ти се дерам.

Епа ќе викам и викам и викам. Поготово кога сум во право како вечерва. И капс лок ако треба ќе уклучам, ама ќе викам кога ми се вика, а ти ќе ме трпиш затоа што си вети нешто, а некако лабилно ми се чини ветувањето. Е па затоа јас ќе ги стегнам уздите па ајде возврати ми. И не аманосувај како некој престарен. :rofl: :devil:

И на добар дел од твоите другари би им разјаснила јас некои работи ... ама што да ти правам, просто си, просто остани си!!!! О да го дочекам денот да си фатат девојки ... Ооо празник за мојата душа, на глава има од зборење да ти се качам зошто знам дека се што сум рекла се било така ... па виткај тогаш опашка како посран мачор. Да видам дали тие ќе се караат со девојките заради тебе лингур еден. Леле не можам да се соземам со некои твои постапки значи ... Ау!!!! ми иде да те удавам во моментов, што од љубов што од бес.

И немој после мене да ми кукаш, зашто на кука ќе те обесам!!!!!

И нека те мучи совеста сега. Вол низаеден.
    ЈАс после прекрасниот ден, ги заборавам скапаниве 5 минути и мирно ќе спијам.
    Буху.
    ]:)

А утре ... ееее утре. Утре за утре :rofl: Толку ми го крена притисокот лелее ... и само заборави што треба утре, па ќе се видиме тек за нова година. ;)
    Срцка моја. :hug: :*

На Miss.Ricci му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Би ти кажала многу работи, но не знам како... Не знам од каде да почнам, ниту можам свесно да размислувам на последиците. Имам многу зборови кои се изгубени во целиот хаос и не можат да го пронајдат своето место, но во едно сум сосема сигурна. Остани, те молам. Затоа што никогаш не би можела да го најдам совршеното парче кое би ја пополнило празнината која ќе се направи ако си далеку...
    http://www.youtube.com/watch?v=NR6XRSAUofc

На L-enna му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Marchesa

Marchesa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    965
    Леле бе, каков беше денес! Срце мое, па уште се дотерал, се средил :P Па, ти многу згоден беее :D
    Уфф колку ми фалеше односов да ни се врати вака, како порано...
    Priceless! :inlove:

15. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Аман дај веќе еднаш да си се вселиме некаде и да си живееме заедно ,ова веќе не е работа!
    Во твојата куќа се почитува сечија приватност , освен нашата!
    Преку глава ми е од тоа !
    Зарем не можи еднаш да водам љубов со тебе јас ко ќе сакам , а не ко ќе си легнат твоите и брат ти ко ќе не е тука?!?

Шо кој к*рац , зарем ти толку немаш свој став па да им објасниш на сите таму дека и ТИ ИМАШ ДЕВОЈКА СО КОЈА САКАШ ДА СИ БИДЕШ МАЛКУ НАСАМО !? !

Како брат ти ,на пример. Си се трга настрана ,фино лепо ,ако му се секса - се секса ,никој не му пречи ,ако му се спие - му се спие на човекот ,никој не смее да зуцне!

А јас и ти ко некои идиоти се мора да трпиме ,у п**ку матер веќе !
    Преземи нешто оти има се да иде у к*рац !

Амааааааааааан!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@ :@ :@ :swear: :swear:

16. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Станав пред тебе, алалалалалааааа.... И ЈАС ТЕБЕ :)

На Peperutka90 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    знаеш што? ми се допаѓа тоа кога ми пишуваш слатки стихови во ниедно време сабајле, а јас истите ќе ги видам кога ке станам.... колку убаво чувство кога знаеш дека на некој му недостигаш, дека си му важен...
    денов ќе ти го направам и повеќе од прекрасен само да завршам набрзинка на факс со предавање, и твоја сум комплетно :* :* :* :*

18. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Да ме отепаш бидејќи милион пати бев на работ да се откажам. За ќотек плачам, знам, затоа што се‘ уште постојат моменти кога тоа што ти ми го нудиш размислувам да го одбијам :tmi:

19. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.924
    Допаѓања:
    11.156
    како вака ти текна ти да пишиш прв ? изненадена сум ...инаку баш супер ...значи мислиш на мене барем малку

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Нема шеќер за тебе дете, нема :D :D :D :D