Трева прво факултет да завршиш за да можеш мене да ме навредиш и повредиш, а знаеме дека немаш намера за да се запишеш глупаку еден мене ќе ми се занесва кај мајка ти дома така
Ми фалеше прегеска да се шетаме заедно по сонценцето мислам во последно време почнапремногу да ми фалиш.....
Малце на БГ,ама ако... Още помня всеки миг с теб как вървиш до мен. Как ме целуваш. Всяка сянка, всеки образ -дим. Всеки поглед мил ми прилича на тебе. И не зная как живея, как живея без твойте ръце. И не мога да обичам никой друг на тази земя. Никой друг. Не мога да спра да те обичам, не мога миг без тебе. Не мога дори да го отричам, без тебе да живея. Колко пъти тръгвах си от теб , бягах аз от теб и се връщах отново. Нищо друго аз на този свят , не намерих аз, не успях да обикна. И не зная как живея, как живея без твойте ръце. И не мога да обичам никой друг на тази земя. Никой друг. http://www.youtube.com/watch?v=_0vA2QNmu6Y
Епа ќе кружиш околу куќа како киша околу Крагуевац, само што за кишата да заврне ќе реши дедо боже, а ти да влезеш дома, ЈАС!!!! Другпат на време ќе си мислиш. Башка, баксуз си, невиден. Најладната вечер ја одбра. Јеби га, со мене нема играчки
There's a girl that gives a shit. It's me. Just me. Да ти се плукнам во паметот што го немаш ... Ја губам силата ... од тебе, од сите ... Не се моите нерви бесконечни, ќе се скинат ... Ти ќе си го однесеш, ти ми вредиш најмногу во животот ... Освести се ... те преколнувам немој, НЕМОЈ ПО ЃАВОЛИТЕ ДА МИ БИДЕШ ДОПОЛНИТЕЛНА НЕРВОЗА !!!!! Damn ...
Те познавам многу добро. Нема потреба од преправање. Кога лажеш, барем научи се тоа да го правиш со стил, а не вака... Многу си провиден. А ако мислиш дека пак ќе се нервирам заради тебе и ќе си ја расипувам вечерта-гадно си се излажал!
Spoiler Dobro pogledaj ja sam to sto vidis ja sam sve sto pozelis vreme prolazi odgovor ne nalazim jos jedan pokusaj ti si blizu ali dalje cini se da si daleko samo da znas da sve ima kraj broj korake i dane jedan napred nazad dva a hocu sad i hocu sve Jer ljubavi reci mi da znam sta jos treba da uradim,sta da dam moj dragi ne vredi da u tami drzis me kad zbog tebe i ne vidim sve bolje Pratim osecaj suvise je jak da bih zaboravila sve uvek isto je kada nadjemo se lice u lice Ti si blizu ali dalje cini se da si daleko samo da znas da sve ima kraj broj korake i dane jedan napred nazad dva a hocu sad i hocu sve http://www.youtube.com/watch?v=jzFmCyT0rXY
Незнам навистина имам некое чудно претчуство нешто ме стега во градите, нешто не ми дава мира.. се надевам ќе излезе на добро.. Многу добро знаеш што сакам да ти кажам.. некако не си ми ист овие неколку дена, незнам можеби и така сум заслужила .. цела сум со прашалници, барам излез .. ми требаш тука, до мене, да те гушнам само тоа сакам и ништо повеќе не ми треба !
Ми требаш сега овде до мене да те гушнам така силно, силно, да ти кажам колку многу те сакам а ти да ме бакнеш на чело(како што имаш обичај тоа да го правиш) и да ми кажеш цуценце мое. Со душа чекам да дојде утре да те видам и со душа чекам да дојде четврток, нашиот ДЕН, па да си го поминеме најубаво. Те сакам златце.
Браво за тебе! Едно големо, огромно браво! Мислам повеќе од овоа не можеше да ме разочараш .. или? Сепак испадна дека другите се у право.. а јас мислев дека допрев до тебе. До твојата човечна страна.. Мислев дека секој збор шо ми го кажа беше посебен.. за мене.. а не дека е дел од твојата шема за врзување на пи*иња! Море очекував и јас повеќе од мене! Си дозволив да паднам на некој како тебе! Глуп! Па ќор би видел дека вредам повеќе од сите тие на куп! Сакав да видиш дека може некој и тебе да те гледа како посебно нешто.. дека не е се до сексот.. има толку мн повеќе.. Сега се си мислам дека цело време те замислував како тотална спротивност од тоа што си. Да паметен си, има муабет у тебе .. + знаеш да ме насмееш.. ама.. нема ништо подлабоко бе! Ко да си неспособен емотивно да се поврзеш?! Зошто!? Не можам да сфатам.. Секоја вечер со различна жена.. Шо е убаво во тоа? Се празниш само.. И утре пак немаш со кој да споделиш успех и среќа или тага или шо ти знам.. И те снема туку така.. Не се јави.. не се јавив.. и сега како странци.. а можевме толку мн да имаме.. А ти одбра да се вратиш на женкарскиот живот.. Зарем толку не вредев да се потрудиш да бидеш со една? Згрешив шо дозволив да ме натераш да се осеќам овака.. Гомно!
Охххх се што ми треба во периодов е една цврста рака која цврсто ке ја стегне мојата. Ми треба човек кој ке биде со мене и до мене. Те пратам сонце како се однесуваш спрема мене на уште невидено ко шо треба. Да, ми треба некој таков ко тебе кој знае да ме прочита, кој ке знае што сакам. САКам да останеш ваков каков што те знам. Оххх како сакам да дојде моментот кога ке се видиме, ако се знаеме и од порано онака низ луѓе ама др е моментот нели очи в очи. Се што сакам е да стоиш цврсто на нозе ДО мене. Зашто тоа ми треба. Ми треба таков .