Дека сум најсреќна на свет што си го најдов и одбрав и што покрај себе го имам најненормалниот, најоткачениот, најромантичниот, најдобриот дечко на цел свет. Едвај чекам што побрзо да ни се средат некои работи па да уживаме максимално еден во друг
Ти се ближи родендеееен, погоди кој ќе ти ги купи најубавите подароци пак Те сакам најмногу сончкооооо Те гушкам пак!
I can fly but I want his wings. I can shine even in the darkness but I crave the light that he brings. I can love but I need his heart. I am strong even on my own but from him I never want to part. He's been there since the very start... ...My angel Gabriel. Ах како не си сега до мене. Те сакам.
Кога само на 1 минута би влегол во моето срце да видиш што се' се крие таму, верувај ќе ме засакаш уште повеќе. Ме исполнуваш дури и кога се лутиш..Ме исполнуваш многу.. Кажи ми што е тоа што ме тера да те сакам уште повеќе дури и кога ме доведуваш до раб на лудило? Всушност која е таа будала што не би можела тебе да те сака кога си совршен. Затоа морам да те чувам, како водичка на дланка. Колку ми требаш само Бог знае, сакам само вечно да сме заедно, многу барам ли?
Абе дете, многу, абе премногу ме секираш со овие паѓања твои! Што ти се дешава во последно време, само паѓаш. Не беше порано вака ... знаеш колку ретки беа тие моменти? Е ако незнаеш ти, јас знам - преретки! Неможам да издржам вака, секогаш кога одиш на тренинг јас да стравувам да не паднеш. И општо плус, не само на тренинг. Еве пример, кога дојде да се видиме, си возеше низ улицата, ги скокаше „легнатите полицајци“, на тротоарот се чукна малце и падна. Срцево ми излезе од градиве од толку многу што се уплашив. Со солзи во очиве стрчав кон тебе со брзина која неможам ни на Физичко да ја достигнам кога оценува на 60 метри, и ти само ми викаш: Ништо не ми е, не се удрив! Уф, ќе ме умриш ти вака во најбрз можен рок, најозбилно! Дај вози повнимателно малце, не се заебавај и не прави некои финти со точкот, зш и без него ќе останиш за брзо ако продолжиш вака!
Зошто секогаш кога си купувам нова долна облека, прво го гледам бројчето а потоа замислувам како те заведувам во неа? Како се препелкам на твојот кревет, како ме надбљудуваш, како те излудувам, како едвај чекаш да ме соблечеш? И тогаш - е тек тогаш си велам, oh yes - I take it!
Гледаш како излегува секогаш на крајот на кавгата? Не можам да те убедам дека си грешка, ти се правдаш и извлекуваш како што знаеш. Мене ми прекисна од таквото твое однесување дека за се си ти во право! Преку глава ми е
Она чувство, кога во вакви моменти кога сум тотално збунета и тажна, знам дека можам да ти се јавам и знам дека ќе ме сослушаш како никој во животот. И фала за вчера, фала најмил еден.
http://www.youtube.com/watch?v=CM30iNH8 ... re=related I was made for lovin' you baby You were made for lovin' me And I can't get enough of you baby Can you get enough of me
Ме сакаш дури и кога јас не се сакам ... Фала ти за тоа. Се радувам за тебе, ајде само уште еден ... и тој товар нека ти го снема. Сакам да те слушам искрено насмеан, сакам кога споделуваш со мене буквално се ... Сакам што те сакам, и не се каам за ништо. Среќна сум, т.е сме...
Дечко бр.1- Денес скоро и да не помислив на тебе, и еве пак сум жива здрава и со потсредени нерви фала Богу. Како што ми се чини кругот ќе се сврти Дечко бр.2- Уште три дена ни остануваат да се запознаеме. Четвртиот ден одиме за Кавадарци